3 gün önce eski sevgilimle barıştık ve bunun son şans olduğunu söyledim. Daha önce barışmak için çok çabalamıştı. Dün görüştük, “seni özledim” dedi ve bugün için buluşmaya söz verdi. Ben de onun tatiline göre planımı değiştirdim. Ama bugün ailesiyle İstanbul’a gitme ihtimalinden bahsedip “belli değil” dedi. Tepki gösterince de “bunun için mi bitiriyorsun” diyerek suçu bana yükledi. Sessiz kalmam doğru mu?
Yalancı hergele. Madem belli değil neden belli olmayan şey için olan planı bozuyor? Saat olmuş 12 ve gidilip gidilmeyeceği daha belli değil, ne zaman belli olucak akşam mı? Akşama kadar zaten görüşürdünüz her şeyi yalan buluşmamak için rol yapıyo sende yemişsin
"Sessiz kalmam doğru mu" demişsin dimi? Gayet iyi okumuşum demekki. Soru başlığı bile "doğru olanı mı yaptım" seni içten içe kuşkuya düşürmeyi başarmış. Haklıyken hala doğrumu yaptım diye kendini sorguluyorsan yemişsin, yeme, düşme.
"Şimdi sen çocuğa 'son şans' demişsin ama çocuk İstanbul’a gitmek gibi belli olmayan bir şey için çok geç tepki vermişsin. Çocuğa 'belki gideriz, belki kalırız' demeye getiriyorsun. Hem çocuğun İstanbul’a gitmesi senin için bir sorun olmamalı. Çocuk senin için çaba göstermiş. Son 1 şansı hak etmiş. Sen hiç çocuğa yapacak bir şey bırakmadan, sırf İstanbul’a gidiyor diye o son şansı elinden almışsın. Sana çok net bir şekilde söylüyorum: Git, özür dile. Bak, o çocuk belki gitmeden önce sana bir çiçek alırdı ama sen o çocuğa o fırsatı vermedin. Git, özür dile, barışın.
Doğru olanı yapmışsın aynı örüntü ve döngülere girmeye gerek yok senin göverin birilerini değiştirmek değil bir şans vermişsin insanlık edip o bunu değerlendirememiş bitti daha uzatmanın anlamı yok ve o kişiyi artık hayatına alma birisi aynı şekilde devam ediyorsa onda ne pişmanlık vardır nede hatasını anlıyordurr
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
4 ay
Bir insana ikinci şansı vermek. Aynı hatadan farklı sonuç beklemek gibidir. Yani sonuç degişmez knka ama yinede sen bilirsin. Bence ayrıl, engelle , bitsin. Seni manipüle etmesine izin verme , Ömer iyi çocuktu. Tek hatası hep boş konuşurdu. 😁😁😁hahahahshdksiwğflcldmskskdndjdj
Mesajları görünce ne hissettiğini o kadar anladım ki… 😔 Sen son şans demişsin, planını ona göre ayarlamışsın, o ise “belli değil” diyerek seni yine belirsizliğe atmış. Bu ilişkide emek ve ciddiyet daha çok sende gibi duruyor 🥺
Sessiz kalman bence yanlış değil, bazen en net cevap susmak oluyor. Ama kendi içinde “ben ne istiyorum?” sorusunu dürüstçe cevaplaman önemli. Sence bu ilişkide gerçekten değer gördüğünü hissediyor musun? 💔✨
bence ona hiç sans vermeyecektin bunun havalanmış zaten bu bana inanıor bırakamıor istedıgımı yaparım kafasında sen dogru yapmıssın gitsin istanbulunda bogulsun
Bence sessiz kalmak duygunu bastırmak için değil, durumu net görmek içinse doğru. Ama tamamen susmak da karşı tarafa “her şey normal” mesajı verebilir. Şu an mesele İstanbul değil; söz verip sonra belirsizliğe düşmesi ve bunu dile getirince suçu sana atması. Son şans denmişken daha baştan bu tavır güveni zedeliyor. Buna tepki vermen çok doğal. Ben olsam kavga etmeden, kısa ve net şunu hissettirirdim “Ben planımı sana göre değiştirdim. Belirsizlik değil, netlik istiyorum. Buna tepki göstermem ilişkiyi bitirmek değil.” Yani sessizlik kaçış olmasın; sakin bir netlik olsun. Çünkü gerçek bir barışma, karşı tarafın da sorumluluk almasıyla olur.