Çevremde bazı kızları görüyorum güzeller vs yanındaki erkeğe bakıyorum tam bir züppe neyine bakıyorlar anlamıyorum ya kızlar çok saf ya da o tür erkeklerde bir şey var anlamadım. Ne buluyorlar bu tiplerde?
18 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çevremde bazı kızları görüyorum güzeller vs yanındaki erkeğe bakıyorum tam bir züppe neyine bakıyorlar anlamıyorum ya kızlar çok saf ya da o tür erkeklerde bir şey var anlamadım. Ne buluyorlar bu tiplerde?
Cevap
20Cevap
Sevgi açlığından kaynaklanıyor genelde ilk sevgi gördükleri yerde kalmak istiyorlar
Çünkü özgüven satıyorlar.
Züppe tipi genelde dik duruşlu, umursamaz, “ben iyiyim” tavırlı oluyor. Güzel kızlar da çoğu zaman kendilerinden emin, biraz challenge isteyen tarafa çekiliyor. Nazik, yalvaran, fazla “iyi” adam sıkıcı geliyor bazen.
Baya tecrübelisin at hırsızı tipli erkeklere :)
Belki de senin züppe dediğin erkek, onun yanında kendini değerli hissettiriyordur. Güzellik her şey değil. Sana züppe gelen şey, ona özgüvenli ve karizmatik geliyor olabilir. Sonuçta herkesin zevki farklı.
Ilk adimi atmak icin yakisikli ve zeki erkeklerden daha cesurlar kızlar dıs gorunuste onemli tabi ama bazen iltifat etmesini bilen agzi iyi laf yapanlardan da etkileniyor bunu iyi yapan da zuppeler skhdk
Guzellikle zeka ters orantili cogu zaman. Allah biryerden verince digerinden aliyor diye dusunuyorum
Zenginler, eğlenmeyi biliyorlar , takılmalık için daha uygun erkek yok onlar için. Evlenmek için uzak dururlar
Züppelerin kendilerine güveni çok fazla oluyor. Kadınlarda kendine güvenen erkeğe bayılır. Cevap yeterli olmuştur herhalde ))))
Eğlenilecek kız var da eğlenilecek erkek yok mu sanıyorsunuz 😄
enerji hayat bilinmezlik hep bir macera..
neyi sevsinler nasılsın diyince ev iş ev iş yaşıyoruz be abi diyenlerimi?
Daha ozguvenli muhtemelen daha eglenceli buluyorlardir 🤷♂️
Züppe: baba parası çok olan, kardeşim, omurgasız bir a (m) canım olduğundan bana çok para yedirir ve onu güzel kullanırım diye düşünülen erkek.
Guzellik ve zeka farkli seylerdir. Guzel ama varoş ise boyle olur.
Varoş 😂😂😂😂
Kadınlar kendilerini üzecek erkeği baştacı eder efendi erkeği sıkıcı bulur
züpte ayarlayıp göturuyor efendi erkek kızla konusamaz
kızlar çok çok saf değiller o tür erkeklerde bir şey var para ve heyecan var
Genel olarak hepsi ya sadece güzeller değil maalesef
Kendileri de züppe
Bende onlari anlamiyorum ya
Aşırı derecede ilgi çekici oluyorlar
Geleceğin annesi :)
Onların bir tercihidir.
Züppe kız züppe erkeğe layıkta ondan
Ağızları laf yapıyor ondan
Tc kızında akıl aranmaz
Acı çekmek zevk veriyor
Bu güzeldi
Aradıklarını buluyorlar demek ki
Narsist oldukları icin
Sonra cinayetler eziyetler başlıyor
Bu diyene bak :)
Yok hoşlanmıyorum
Hayır kim çıkardı onu iğrenç itici
Eğleniyorlardır
Asılsız oldukları için
popo kalktığı için
Sikleri daga uzun
Tovbe sloxmeodlpejcoem
Ne tövbesi kız
İlerde evleneceğin adama üzüldüm
Evet var öyle bişey
Daha çekici gelir
Mallar çünkü
Sert seviyır demekki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kızların züppe görünen tiplerin yanında olması tamamen o erkeklerin sergilediği yüksek özgüvenle alakalı ✨
İnsanlar genelde kendini emin ve baskın sunan kişilere çekilir. Dışarıdan züppe veya havalı duran bu tipler, aslında o aura ile bir çeşit illüzyon yaratıyor. Kızlar saf değil ama o güçlü ve kendinden emin tavır ilk başta çok çekici gelebiliyor 💅
Zamanla işin iç yüzü anlaşılıyor tabii. Sen de çevrende böyle bir ilişkiye şahit oldun mu hiç, sonu nasıl bitti? 💖