Çevremde bazı kızları görüyorum güzeller vs yanındaki erkeğe bakıyorum tam bir züppe neyine bakıyorlar anlamıyorum ya kızlar çok saf ya da o tür erkeklerde bir şey var anlamadım. Ne buluyorlar bu tiplerde?
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çevremde bazı kızları görüyorum güzeller vs yanındaki erkeğe bakıyorum tam bir züppe neyine bakıyorlar anlamıyorum ya kızlar çok saf ya da o tür erkeklerde bir şey var anlamadım. Ne buluyorlar bu tiplerde?
Maalesef birçok kişi saygısızlığı öz güvenle karıştırıyor ki bunlar çok yanlış varsayımlar. Büyük ihtimalle sinema sektörü yüzünden. Örnek vereyim, eminim tanıdık gelecektir.
Erkeğin suratına bağıran kadın akla aşk-nefret ilişkisini getiriyor (seksüel gerilim), başkalarına saygısız davranan biriyse öz güvenli sanılıyor (aslında saygısızlığın kaynağı öz güven eksikliğidir).
Bunlar beynimize yapılmış ürün yerleştirmeler. Öz güvenli bir alfa erkek saygısızlık yaparak göze batmaz, aksine sakindir ama maalesef medya bu yanlış algıyı para kazanmak için körüklüyor.
Almanya’da yaşıyordum 9 ay öncesine kadar ordaki ortam farklı. Ama Türkiye’ye taşındığımda anladım ki burada ekonomik sebeplerden ötürü kızlar parası olan erkeklerle takılıyor. Allah bir’dir kuran tektir ki param var diye gidip o bahsettiğin kızlara kuruşumu yedirmedim. Ancak görüyorum ki biz gurbetçiler Türkiyeden kız alalım temiz olur düşüncesindeyiz hep ama bakıyorum ki onlar da Avrupa’ya özeniyor her gün biriyle.. Abi sonumuz nereye gidiyor? Biz nasıl evleneceğiz asıl soru bu biz erkekler için.
Mal oldukları için. Genelde o kızların baba sorunu vardır. Gözleri bomboş bakar, anlamsız.
Kedi ciğer meselesi değil bu, gerçekten bu tarz kızlar varoş konuşur, okumazlar, profillerini çok süslemeye çalışırlar "ben mükemmel bir hayat" yaşıyorum mesajı vermeye çalışırlar ama geceleri yastığa baslarini koyup aglarlar
Züppe olarak tanımlanan erkekler genelde gevşek oldukları için karşılarında ki insanı yargılamazlar. Buda güzellikten bağımsız olarak insanları çeker. Yargılanmayacakları yerde rahat hissederler. Birde normal sıradan insanlardan farklı davranırlar o da etkiler.
Güzel kızların züppe görünen tiplerin yanında olması tamamen o erkeklerin sergilediği yüksek özgüvenle alakalı ✨
İnsanlar genelde kendini emin ve baskın sunan kişilere çekilir. Dışarıdan züppe veya havalı duran bu tipler, aslında o aura ile bir çeşit illüzyon yaratıyor. Kızlar saf değil ama o güçlü ve kendinden emin tavır ilk başta çok çekici gelebiliyor 💅
Zamanla işin iç yüzü anlaşılıyor tabii. Sen de çevrende böyle bir ilişkiye şahit oldun mu hiç, sonu nasıl bitti? 💖
Cevap
37Cevap
Sevgi açlığından kaynaklanıyor genelde ilk sevgi gördükleri yerde kalmak istiyorlar
Çünkü özgüven satıyorlar.
Züppe tipi genelde dik duruşlu, umursamaz, “ben iyiyim” tavırlı oluyor. Güzel kızlar da çoğu zaman kendilerinden emin, biraz challenge isteyen tarafa çekiliyor. Nazik, yalvaran, fazla “iyi” adam sıkıcı geliyor bazen.
Baya tecrübelisin at hırsızı tipli erkeklere :)
Dürüstçe söylemiş, ben ne zaman iddialı dik başlı biri oldum hayatıma daha çok kadın girdi
Öncelikle herhangi bir güzellik iddiam yok bunu belirteyim çünkü yazacaklarımdan sonra bunu söyleyeceksiniz kesin dgvdgdgs
Genelde o tarz erkeklerin özgüveni yüksek oluyor Yani normal erkekler çekinirken adım atmazken Reddeder mi diye tereddüt yaşarken o tip erkekler daha atılgan oluyorlar Çünkü reddedilme korkuları olmuyor birileriyle o anlamda sürekli bir etkileşim halinde oluyorlar bu yüzden de kazanıyorlar bence
Belki de senin züppe dediğin erkek, onun yanında kendini değerli hissettiriyordur. Güzellik her şey değil. Sana züppe gelen şey, ona özgüvenli ve karizmatik geliyor olabilir. Sonuçta herkesin zevki farklı.
O kızların öyle göründüğüne bakma. Yanlarındaki erkekle aynı seviyedeler. Aynı görgüsüzlük, aynı cehalet, aynı kabalık... Kadınlar hangi sosyoekonomik, sosyokültürel düzeyde olurlarsa olsunlar bir şekilde güzel görünmeyi başarıyorlar. Hepsi bu.
Bilge yorum.
@oldcity026 Buralara gelmek kolay olmadı 🚬
Maşallah.
Zupbeler boş beleş olduğu icin kızlarda boş beleş vakit geçirecek adam ariyor
bide zupbelerde yalan çok iyi yalan inandırıyor eğitimi parası vs konularında bol keseden atiyiorlar sonrası belli
Heyecan ve badboy sevdası yüzünden.
Sonra aradıkları şeyin bu olmadığını anlayıp, bu tiplerden ayrılmaya kalktıklarında ne olduğunu hepimiz biliyoruz.
Ne oluyormuş? Ayrıca olan şey kadınların seçtiği tür suçu mu yoksa seçilen türlerin karakter meselesi mi? Yanlış anlamayın öyle insanları seçmek doğru demiyorum. "Bu tiplerden ayrılmaya kalktıklarında ne olduğunu hepimiz biliyoruz" cümlesi bana kadınların yapılanları hak ediyor manasına geldiği için yazmak istedim.
Bile bile lades diyorum hanımefendi. Konuyu farklı yerlere çekmeyin. Örnekleri ortada ve dün olmadı bu mevzular. Her sene yaşanan ve akıllanmayan bir zihniyetten bahsediyoruz. Biraz hemcinslerinizin tercihini de eleştirin, madem adalet peşindesiniz. Tek taraflı bakmayın olaylara. İyi geceler.
Beyefendi ben sizin ne demek istediğinizi çok iyi anladım. Örnekleri zaten biliyoruz ancak bu sadece kadınların seçiminden kaynaklanan iğrenç olaylar değil. Olayların %10u kadınların seçimi yüzünden %90ı erkeklerin karakteri yüzünden. Kimse seçimlerinden dolayı ağır bir şekilde etkilenmemeli. Kimse ne getireceğini bilemez. Neden seçtiklerini de. Sınanmadığımız için kibirli konuşabiliriz biz. Size de saygı duyuyorum. Empati kuruyorum. Hemcinsim diye tamamen haklıdır demiyorum. İyi geceler.
Ilk adimi atmak icin yakisikli ve zeki erkeklerden daha cesurlar kızlar dıs gorunuste onemli tabi ama bazen iltifat etmesini bilen agzi iyi laf yapanlardan da etkileniyor bunu iyi yapan da zuppeler skhdk
Züppeler bir kadını nasıl elde edebileceğini iyi bilir. Efendi olanlar ise elini bile tutmaya çekinir, kaybetmemek için yanlış bir adım atmaktan korkar. Sonuç;kazanan züppeler kaybeden kadın..
Evet oyle zaten kadinlar bunu kestiremiyor ama olan onlara oluyor ama zuppeler isi iyi biliyor
Züppeler le takılmaya ve acı çekmeye devam etmek daha çok zevk veriyordur eminim.
Var öyle tuaf durumlar bu hayatta efendi kalmayı pısırıklık olarak algılayan tuaf kizlarimiz var gerçi sonra canları çok yaniyor ama iş işten geçiyor
Güzellikle alakası yok, çirkin kızlar da badboy sever, oradaki olay badboyların güçlü görünmesi bilinçaltında
Guzellikle zeka ters orantili cogu zaman. Allah biryerden verince digerinden aliyor diye dusunuyorum
Zenginler, eğlenmeyi biliyorlar , takılmalık için daha uygun erkek yok onlar için. Evlenmek için uzak dururlar
Züppelerin kendilerine güveni çok fazla oluyor. Kadınlarda kendine güvenen erkeğe bayılır. Cevap yeterli olmuştur herhalde ))))
Eğlenilecek kız var da eğlenilecek erkek yok mu sanıyorsunuz 😄
Valla biz de anlamıyoruz, öğrenirsen bize de söyler misin
Hayatları takılmak üzerine çünkü evlenmek onlar için basitlik ve ceza gibi geliyordur
enerji hayat bilinmezlik hep bir macera..
neyi sevsinler nasılsın diyince ev iş ev iş yaşıyoruz be abi diyenlerimi?
Daha ozguvenli muhtemelen daha eglenceli buluyorlardir 🤷♂️
Hoşlanmıyorlar kullanıyorlar genelde kadınlar kullanır kim duygusallığını verirse kim yemini ilgisini verirse erkek etiketlerinden değil
Züppe: baba parası çok olan, kardeşim, omurgasız bir a (m) canım olduğundan bana çok para yedirir ve onu güzel kullanırım diye düşünülen erkek.
Her şey dış görünüş değil siz orayı kaçırıyorsunuz.
Kimisi özgüvenle züppeliği karıştırıyor işte veya arkasına sığınıyor herhalde 🙄
Guzellik ve zeka farkli seylerdir. Guzel ama varoş ise boyle olur.
Varoş 😂😂😂😂
@aşkperisiParla 😂
Kadınlar kendilerini üzecek erkeği baştacı eder efendi erkeği sıkıcı bulur
züpte ayarlayıp göturuyor efendi erkek kızla konusamaz
Hiçbir kadın 1.80 den kısa olan ve ortalama tipte olan erkeği sevmez.
kızlar çok çok saf değiller o tür erkeklerde bir şey var para ve heyecan var
Genel olarak hepsi ya sadece güzeller değil maalesef
Bende anlamadım gitti o kadar güzel kızlar
Sıkılmıyorlar yanlarında demek
Varoş davranışlar 😂😂😂
Narsist oldukları icin
Kendileri de züppe
Sonra cinayetler eziyetler başlıyor
Bu diyene bak :)
Bende onlari anlamiyorum ya
Aşırı derecede ilgi çekici oluyorlar
Geleceğin annesi :)
Hayır kim çıkardı onu iğrenç itici
Onların bir tercihidir.
Züppe kız züppe erkeğe layıkta ondan
İslam nerede ahlak nerede. Serserilik bu...
Doğal seleksiyon
Ağızları laf yapıyor ondan
Tc kızında akıl aranmaz
Kendileri züppe oldukları için.
Acı çekmek zevk veriyor
Bu güzeldi
Aradıklarını buluyorlar demek ki
Berduş severler yani
kardeşim daha büyük oluyo
Seni tükürüksüz acıtmış birisi herhalde
Çekici geliyordur
Yani öyle bir şart yok tamamen kişiliğe bağlı