Bizim sınıftan size bir olayı anlatıcam bizim sınıfta 1.95 boyunda kaslı bir çocuk var ama tipi ortalama aşırı iyi değil yani bir çocukta 1.70 55 kilo zayıf ama aşırı derecede yakışıklı havalı Avrupai bir tipi var mavi gözlü falan neyse kızlara ingilizce hocası derste sordu best friendiniz kim diye hepsi Yakışıklı çocugu best friend seçti orta tipli çocuga kimse best friend demedi sizce neden kızlar tipe bu kadar bakıyor bir erkek 1.95 olsun kaslı olsun ortalama tipse kimse yüzüne bakmaz ama bir erkek 1.75 olsun yakışıklı olsun tüm kızlar peşinde herkes kısa olsa bile yakışıklıyı tercih ediyor sizce neden?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Herkesin tercihi farklıdır, fakat biri kim birini yakışıklı bulduğu için elbest friend seçiyorsa orada sıkıntı vardır.
Hamam böceği ile uğur böceği arasından hangisini seçerdin?
1.95 tipsiz değil tipi ortalama 1.70 Yakışıklı herkes yakışıklıya best friend dedide 1.95 o kadar tipsiz değil
1.70 boylu olan komik ve çevresine daha samimi yaklaşıyorsa onu demeleri normal.
Sadece tip yoktur yani
1.70 olan aşırı yakışıklı biri
Bence o yüzden dediler
Sınıfla gerçekler birbirini tutmaz uzun boy hep avantajlıdır
1.95 e kimse best friend demedi herkes 1.70 e best friend dedi
Bir kaç yıla kimin kimle takıldığını gör şaşar kalırsın
1.95 tipsiz değil tipi ortalama 1.70 Yakışıklı herkes yakışıklıya best friend dedide 1.95 o kadar tipsiz değil
Erkekler neden güzel kızlara taparsa o yüzden olabilir.
tamamda 1.95 olan uzun kaslı orta tipli sadece tipsiz değil 1.70 olan aşırı yakışıklı bu kadar sadece
Tapsalar ne olacsk erkekler onlara eve atıp terk ettikleri zaman da cok gğzel ağlıyorlar 😂 😂
1.95 e kimse best friend demedi herkes 1.70 e best friend dedi
Ben genel dedim boy İle alakası yok sonucu hep böyle yakışıklı derler ama sonucu bedava eskrt gibi kullanıp terk edildikleri zaman anlayacaklar ama buna kizlar artık normalleştirdiler sorın yok ama bedvaa eskrt oluyorlar
Ben ne diyorum sen ne diyorsun
Uzun olan hep avantajlidir
1.95 tipsiz değil tipi ortalama 1.70 Yakışıklı herkes yakışıklıya best friend dedi 1.95 e kimse demedi
Arkadaşlık ayrı
Yakışıklıya yakışıklı diye best friend dediler?
Bana göre
Bilemem ben ikisinide görmedim
Kızlar kasa düşüyor bence.
1.95 olan kaslı kimse best friend demedi herkes 1.70 olana best friend dedi
1.70 olan aynı zamanda sempatik dışada dönüktür.
1.95 e niye demediler sizce peki ortalama tipli
Ağız da lazım, ağzın laf yapmadıktan sonra heryerin kas, kalıp olsa nolucak. Put heykel gibi durursun ortalıkta öylece itici itici.
Yapılı, kaslı tipler genelde kendini çok kasıyor, kas yapınca özgüven patlaması yaşıyor.
Haklısınızda ben 1.95 e üzüldüm orada ya
Üzülme ya, kendilerini bir bok sanıyorlar, herşeyi kalıptan, kastan sanıyorlar. Az ayakları yere bassın işte iyi olmuş.
çocuk iyi biri bence kendini bir şey sanmıyor
Sence, herkes için öyle olsaydı böyle olmazdı. Sen sadece acıdın çocuğa.
çocuga niye kimse best friend demedi sizce 1.95 kaslı diyemi?
Papağan gibisin konuştuk ya bunları.
haklısınız demekki çocuk itici sinir bozucu geliyor kızlara uzun kaslı olduğu için
Normalde türk kızı çam yarması gibi uzun boylu erkek tercih eder. Demek ki çocukta bir ofsayt var senin göremediğin.
Yok çocukta bir ofsayt yok cidden tipi ortalama hatta ortalama üstü ama sessiz biraz 1.70 olan ise aşırı yakışıklı sadece farklar bu
Ofsayt derken ne olabilir ofsayt
İşte bak her şey tip değil kas boy değil anlamak istemiyosun şu an.
her şey tip bence 1.70 olan aşırı yakışıklı olduğu için herkes best friend dedi 1.95 olan hem kaslı hem uzun ama kimse best friend demedi çünkü tipi ortalama
Tmmm
gerçekler bu boy kas önemli değil tek önemli şey tip mallesef
Tek önemli olan money, yaşantı, para güç.
Kızlar için tek önemli şey tip mallesef
Ben bir dünya tipsiz görüyorum yanında fıstık gibi kızlar buna ne diceksin?
onlar kekolara bakan kızlar kızlar kekolara bakar tipsiz olsalar bile ama kızlar iyi kalpli ama tipsiz birine bakmaz o tipsizler kızlara adım atıyor peşlerinde koşuyor o yüzden elde ediyorlar kızları ama Yakışıklı biri oturduğu yerden fıstık gibi kızları elde ediyor
Sen ona inanmak istiyosun paran varsa bu zamanda kral sensin istersen maymun ol istersen ayı ol. .
iyide yakışıklı biri fakir olsa bile kız bulabilir doğru değilmi?
Bulamaz. İki gün sürer. Kız züğürtlügün kokusunu alınca zıplar başkasına. Ama zengin ya da durumu iyi tipsiz biri parasının gücüyle de olsa o kızı yanında tutabilir.
her şey para değil best friend denilen çocuk zengin değil mesela ama herkes best friend dedi sınıfta zengin bir çocukta var ama ona kimse best friend demedi
İlişki anlamında bak buna bestlik olarak değil. Babası yaşında adamlarla evli kadınlar sırf adam zengin diye bosanmiyor, rahatlık olduğu için. Hangi ülkede dünyada yasiyorsun sen.
Düşüncelerimiz farklı muhtemelen sen tipin yüzünden dışlanılan hor görülen bir çocuksun bu yüzden paraya baktıklarını sanıyon yakışıklı olsan görürdüm peşindeki kızları ben senin sen hangi dünyada yaşıyon her kız bir değil kızların tek derdi para money
Yooo çevrem sevenim çok maşallah tipimi de gayet iyi bulurlar
Sen at gözlüklüğüyle bakıyorsun etrafına. Enflasyon olmuş %70-80 işsizlik olmuş yüzde kaç millet fakir erkekle niye zaman kaybetsin sürünsün. Yakisiklilik, boy karın doyurmaz. Kız kahve içmek ister, farklı mekana gitmek ister.
Yağmur kar yağar, yürüyerek sürünmek istemez, sevgilisi arabasına bindirip evine bıraksın ister. Sen çok başka kafa yaşıyorsun.
Ben 18 lik kızlarla da takıldım reelde 30-31 yaşında kendimden büyük kadınlarla da.
Sadece tipe bakan kızlar var bunu kabul et
Her çeşit insan var illa vardır paraya bakan, karaktere bakan, tipe bakan. Kac trilyon, milyar insan var
Çirkin bakınca taciz ediyor
Yakışıklı bakınca kesişiyoruz
Çirkin küfür edince ağzı bozuk
Yakışıklı küfür edince çok açık sözlü
Çirkin çirkinim dediğinde özgüvensiz
Yakışıklı çirkinim dediğinde çok mütevazi
Çirkin tek başına oturunca çok asosyal
Yakışıklı tek başına oturunca çok cool
Çirkin yere tükürünce iğrenç pislik
Yakışıklı yere tükürünce içinden geldiği gibi davranıyor.
Çirkin bildiği konuda konuşunca çok bilmiş
Yakışıklı bildiği konuda konuşunda çok kültürlü
Çirkin çok konuşunca geveze
Yakışıklı çok konuşunca ağzı laf yapıyor.
Çirkin kız düşkünü olunca abazan
Yakışıklı kız düşkünü olunca çapkın
Çirkin kızlara kaba davranınca hanzo
Yakışıklı kızlara kaba davranınca maço
Yani kardeşim sen ne yaparsan yap, senin yaptığın eylemin karşı tarafta yarattığı etkiyi tipin belirler. Eğer tipsizsen kötüdür, yakışıklıysan iyidir. Karakter özelliklerini de yakışıklı erkeklerin iyiye yorarlar hep. Yakışıklı biri "ben tek eşli değilim , sevgilimi aldatırım." dediğinde bile "Yaaa çocuk özgür ruhlu " derler
Bunu fakir zengin olarakta aynı sekilde ayirabilirsin.
kızlar zenginlere tapıyor mk
Yakışıklılara tapmıyorlarmı
zenginleri yakışıklı görüyorlar