Aşk İlişkileri 55 dk Sevdiğiniz insanın başkasıyla evleneceğini öğrenseniz tepkiniz ne olurdu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Şu an bu durumu yaşıyorum ve gerçekten çok zor bir durum.. Sevdiğiniz insanın başkasıyla evleneceğini öğrenseniz tepkiniz ne olurdu? Cevapla Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
onlyteenage Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% 25 dk Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Geçmiş olsun, sevdiğim biri yok. Bazen taş kalpli gibi hissediyorum. Sonra normale dönüyorum ama bu daha acınası bizim halimiz, sevdiğiniz birinin olmaması hobinizin olmaması gibi bir şey. 0 0 Yorumla
egoadamm Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 53 dk Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. öğrendim. bir şey yapmadım 1 0 Yorumla
Selinnnnnni Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 52 dk Beni çağırmamis mi düğününe 1 11 Yorumla Soran 49 dk Keşke ben de böyle dalgaya vurabilsem be Yorumla Selinnnnnni 48 dk Ne oldu evlendi mi Yorumla Soran 46 dk Yakın zamanda. Eli kulağında yani. Yorumla Selinnnnnni 45 dk Hayırlısı buymuş üzme kendini düşünüp. Yorumla Soran 43 dk Söylemesi kolay da uygulama kısmı sıkıntı Yorumla Selinnnnnni 42 dk Uygularsin uygularsin ilk başta kalbin sökülmüş gibi olur belki ama her şey geçiyor oda geçer Yorumla Soran 40 dk Ah be d m kutun açık olaydı da biraz kafani şişireydim keşke Yorumla Selinnnnnni 39 dk Anlat buradan dinlerim Yorumla Soran 38 dk Ulu orta yerde özel mevzular anlatılmaz bilirsin Yorumla Selinnnnnni 38 dk Gizlisin zaten Yorumla Soran 34 dk Takipledim Yorumla
Tuğçe348 Takip Et Yoda Yaş: 18 , eic 100% 52 dk Aşk İlişkileri konusunda 574 cevap paylaştı. Beni sevmeyeni sevmem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Geçmiş olsun, sevdiğim biri yok. Bazen taş kalpli gibi hissediyorum. Sonra normale dönüyorum ama bu daha acınası bizim halimiz, sevdiğiniz birinin olmaması hobinizin olmaması gibi bir şey.
öğrendim. bir şey yapmadım
Beni çağırmamis mi düğününe
Keşke ben de böyle dalgaya vurabilsem be
Ne oldu evlendi mi
Yakın zamanda. Eli kulağında yani.
Hayırlısı buymuş üzme kendini düşünüp.
Söylemesi kolay da uygulama kısmı sıkıntı
Uygularsin uygularsin ilk başta kalbin sökülmüş gibi olur belki ama her şey geçiyor oda geçer
Ah be d m kutun açık olaydı da biraz kafani şişireydim keşke
Anlat buradan dinlerim
Ulu orta yerde özel mevzular anlatılmaz bilirsin
Gizlisin zaten
Takipledim
Beni sevmeyeni sevmem