İnsan doğru sevgiyle gerçekten ayağa kalkar mı, yoksa bazı şeyler kırıldıktan sonra ne kadar seversen sev eskisi gibi olmaz mı? Ne düşünüyorsunuz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsan doğru sevgiyle gerçekten ayağa kalkar mı, yoksa bazı şeyler kırıldıktan sonra ne kadar seversen sev eskisi gibi olmaz mı? Ne düşünüyorsunuz?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Neden eder söylim. Yanlış kişiye verilmiş sevgi yanlış toprağa ekilmiş tohum gibidir. Ne o tohum yeşerir nede o toprak içinde barınır
Adı üstünde yanlış. Çok seversin ama o kişi sevgini hak etmiyordur boşuna çabalıyorsundur
Sevmek başlarda hep iyidir. Sonradan b*ku çıkıyor.
Yanlış insanı doğru yapmaya çalıştığımız için.
Heyecanı kalmayınca saygı olmayınca biter
Karaktersiz insanı severlerse mahveder tabi ki. b*ku sevip faydası olanı görmedim hiç
Sevmek şifadır ama yanlış insana denk gelince elinde şifa değil, koca bir şantiye kalır. Sen onu toparlayayım, eksiklerini tamir edeyim derken farkında olmadan kendi temellerinden çalıyorsun. İyileştirme gücü olan o güzelim duyguyu, seni sürekli tüketen dipsiz bir kuyuya döküyorsun. Günün sonunda ortada ne bina kalıyor ne de sen. Yani mesele sevginin kendisinde değil, yanlış adrese teslim edilmesinde. Doğru ilacı yanlış bünyeye verirsen iyileşmezsin, sadece zehirlenirsin. Değerli vaktini ve kalbini başkasının inşaatında harcama, kendine mukayyet ol.
Sevmek iyileştirir fakat yanlış insanı sevmek değersizleştirir. Çünkü karşı taraf sevginin ne demek olduğunu, sevilmenin huzurunu bilmiyorsa bu sevgi denilen şey dans değil de güreşe döner. Ve insan sürekli çatışmak zorunda kaldığı biriyle bir arada olamaz. Olamıyor. Çünkü sevgi böyle bir egoya dayanamaz.
Sevgi için insanların egolarını bir kenara bırakıp ilişkiye önem vermeyi bilmesi gerekir.
Yanlış insanı severken sevginden çok tükenen ilk şey sabır sabrını tüketirsin her şeyi düzeltmeye çalışırken kendini yıpratırsın en kötüsü de bazen karşındaki değişsin diye kendinden vazgeçersin hele ki karşında ki insan da bunun farkına varıp bu davranışlarını fırsat olarak görürse sen verdikçe o alır o zamanda vay haline
Hayal kırıklığı yaşarsın çünkü beklersin Umut edersin sürekli açıklarsın affedersin kendinden eksilirse ve değişmesini beklersin
Doğru insanı sevmek Ben yeterli miyim diye düşündürmez onun yanında kendini kaybetmez bulursun
Evet sevmek iyileştirir. Ancak yanlış kişiyi sevmek tıpkı yanlış antibiyotik kullanımı gibi daha da kötü eder. Daha kötü olduğumuzda doktor ararız ama bu sefer tedavi uzun sürer.
Kimi sevdiğin kadar, nasıl sevdiğin de önemlidir. Doğru şekilde sevmeyi bilmiyorsan, kimi seversen, sev sonuç hep hüsran olacaktır.
Sevmek iyileştirir tabii. Kedileri, köpekleri tüm hayvanları sevebiliriz. Çiçekleri, böcekleri de severiz. İlla insan sevmek zorunda değiliz
Asi ustunde yanlis insanı sevmek yaralar acabilir.. ama sevgi genede sana bir şeyler bırakır hayatı güzelleştirecek :))
Hayat doğumdan ölüme kadar hep sınav ile geçer ve bazılarında sıfır çekeriz. Aşk, aile, iş , varlık yokluk ile sınanırız
En güzel seven kadınlar dul ve evli kadınlar kimse kusura bakmasın
Bunu anlayamadım neden bekarların kalbi yok mu?
Bekarlar çok çok dengesiz bir günü bir günü tutmuyor nasıl desem maalesef kadın acı çekmeyince kıymet bilmiyor :/
Çünkü doğru insanı sevmek sevildiğini gösterir.
Yanlış insanı seversen yalnız kalırsın.
Sevmek iyileştirir ama yanlış insanı sevmek, sevgiden çok güvensizlik ve hayal kırıklığı yaşattığı için mahveder.
Yanlış insan can alır
İyileşmenin tersi olduğu içindir
Yanlış kişiyi sevme o zaman.
Sevmek iyilestirmiyor beni hasta etti
Adı üstünde yanlış değil mi
Travma yaratıyor
Çünkü toksik ilişkidir
Götürü çoktur çünkü..
Hasta eder
Zittiya ondan. 😏