Nasıl konuşma başlatabilirim, fikirlerimi ve kişiliğimi beğenmeme şansı yok, dünyanın en güzel kızı olsun niyeti ciddiyse bana aşık olur ama flört edemiyorum nasıl edeceğim
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nasıl konuşma başlatabilirim, fikirlerimi ve kişiliğimi beğenmeme şansı yok, dünyanın en güzel kızı olsun niyeti ciddiyse bana aşık olur ama flört edemiyorum nasıl edeceğim
Eee edemiyorsun. Edebildikleri için kızlar aşık oluyor. Sen diyorsun ki yapamıyorum. Yapaamıysan neyine aşık olacak. Sana göre kişiliğin iyidir belki.
Flört etmeye çalımmadan içinden geldiği gibi davranarak birine yaklaşırsan sana şans verme şansı daha yüksek olur. Sen baştan nasıl ederim diye taktik arıyorsun. Edeceksin , konuşacaksın böyle öyle öğreneceksin
flört edemiyorum derken sorun bu değil dostum yanlış sordum galiba ben flört edecek kızı bulamıyorum yani
He anladım
Özgüvenine kesinlikle bayıldım, bu harika bir başlangıç! Ancak bazen kendimize olan aşırı güvenimiz, karşı tarafa biraz ulaşılmaz veya soğuk görünebilir. Flört etmek Aslında bir strateji savaşı değil, tamamen enerji uyumu ve samimiyet meselesi ✨
Konuşma başlatırken harika fikirlerini hemen bocalama. Onun ilgilendiği küçük bir detaya takıl, komik bir gözlemini paylaş veya doğal bir soru sor. İletişimi bir güç gösterisi yerine tatlı bir oyun gibi kurgulamak işleri kolaylaştırır.
Sence ilk adımı atarken seni en çok zora sokan şey tam olarak ne oluyor, nerede tıkanıyorsun? 💖💅
biriyle tanışamıyom
O zaman o büyük özgüveni biraz eyleme dökme vakti geldi aşkom, ilk adımı atmaktan korkma sakın ✨💖
nerde atayım ilk adımı
Cevap
1Cevap
hayal dünyasında yaşmama sen bi random başlasan bi ton red yersin
red yemek için bir tane sebep söyle o zaman bana para mı? var boy mu var? karakter mi var? güvenilirlik mi? var doğallık mı var
Fikirlerini merak ettim
bir dahi değilim dürüst ve güvenilirim fikirden kastım konuştukca insanların beni sevmesi
Hayır yani düşüncelerini diyorum. Kadınlara bakış açın davranışların vs.
bunun için uzun uzun konuşmamız lazım gizliden çık
Burdan da özetleyebilirsin kısaca
aslında kadınlara bakış açım çok düz ve net. benim için bi kadın sadece yanımda duran biri değil hayatı beraber sırtlayacağım insandır. ben hayatıma aldığım kadına nasıl davranırım biliyor musun onu el üstünde tutarım ve sonuna kadar güvende hissettiririm. yalanla dolanla işim olmaz çünkü benim hayatta çok şatafatlı hırslarım yok tek bi hayalim var.
o da bana sonuna kadar sadık bi eş ve bi tane kız çocuğu.
bütün ömrümü sabah akşam sadece onlar için çalışıp çabalayarak onların rahat etmesi için harcamak istiyorum. bi kadından beklediğim tek şey de bu emeğe ve verdiğim değere değecek bi karakter. o yüzden ergence triplerle veya ne istediğini bilmeyen dengesiz hareketlerle hiç işim olmaz. ben sevdiğim kadın için her şeyi yaparım ama karşımdakinden de aynı netliği ve dürüstlüğü beklerim
Burcun ne peki
Terazi
Anladım
ne saçmaladın şimdi sen ksgjfdgjkgh burc ne alaka o kadar şey yazıyom konuyu değişiyo
Bir alakası yok merak ettim sadece
anladım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?