Bitti bile demeden gitti. İlgisiz, alakasızdı, kadınlarla fazla samimiydi, rahatsız olduğumu dile getirdim diye gitti. Siz olsanız ne yaparsınız bekler miydiniz? Yoksa tamamen bitirir miydiniz?
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bitti bile demeden gitti. İlgisiz, alakasızdı, kadınlarla fazla samimiydi, rahatsız olduğumu dile getirdim diye gitti. Siz olsanız ne yaparsınız bekler miydiniz? Yoksa tamamen bitirir miydiniz?
öyle erkeği elinde tutamazsın zaten. erkekler de öyle gider veda etmez telefon numaranı silmez bazen takipten çıkmaz fotoların bile duruyordur belki ama gitmiştir
Numara silmemenin bir anlamı yok o zmaan
Senin gibi hisleri olan güzel bir kadını veda bile etmeden belirsizlikte bırakmak tam bir olgunlaşmamışlık göstergesi 💅 Rahatsızlığını söylediğin için kaçması zaten seni hiç dinlemediğini ve saygı duymadığını gösteriyor.
Böyle birini bekleyerek kendi enerjini ve o tatlı zamanını asla harcama derim ✨ Sana değer veren insan zaten sınırlarına saygı duyar ve sorunları konuşarak çözer. Sana önerim bu kapıyı zihninde tamamen kapatman 💖
Gelecekte hak ettiğin o kocaman sevgiyi yaşayabilmen için şimdi güçlü durma zamanı. Sen kendi değerinin farkında mısın peki 🥺☕
Peki o kapıyı nasıl kapatabilirim? Unutamıyorum
Ah be güzelim, unutmak zaman alır ama önce onun takibini bırakıp kendi hayatına odaklanarak başlayabilirsin 💖✨
Cevap
5Cevap
Bunu beklemek yani zamanına acımam dersen giden zaman senin için önemli değilse bekle. Ama sonuçta ne için beklemiştim bu gereksiz için diyeceğini bil
Helvasını ye fatihasını oku
O zaten sana hiç gelmemis
Bitirmek tabi.
Bitir
bitir gitsin çapkındır o
Bekleyen enayidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?