- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılErkek erkeğe kutlayabilirler bir saçmalık olmicaksa.
11 Yorumla- 1 yıl
Aynı fikirdeyim
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
u 1 yılOldu canım o yaparsa ben de yaparım, aynı konsept
1107 Yorumla- 1 yıl
Bu mantıklı ahahahha
- 1 yıl
😏 hiç aklımda yokken neler neler yaptırıyor insana ya shjd
- 1 yıl
Neden ki?
- 1 yıl
Yaaa bu 'namus' eşittir kadın, öyle mi?
- 1 yıl
Öyle tabi ki erkek doğasında bakire kız çekicidir, kız doğasında bakir olmayan erkek çekicidir tercih edilen erkek haz verir kızlara o yüzden kadın namuslu olacak erkek ise ne kadar avlarsa o kadar avlayacak bu esc olur tek gecelik sosyal medya fenomeni olan kızlar olur fark etmez diğer kızlar namuslu bakire olacak sadece%5 oranında kız bakire olmasa yeterli zaten diğer erkeklerin ilişki yaşayabilmesi için
- 1 yıl
Midem bulandı, iyi geceler.
- 1 yıl
Şöyle erkekler görünce cinlerim tepeme çıkıyo kendisi aldatır kadın yapsa kan erkek yapınca aferin. S git kardeşim esc lerle gönül eğle senin neslin çoğalmasın mümkünse @elsevier
- 1 yıl
@ooylesinebirix uza yorumdan ben olması gerekeni yazdım kadın namuslu olacak nokta
- 1 yıl
Sana mı düştü namus konusu erkeklerde de vardır namus. Erkeğin gözüne iner namus MK kör cahili
- 1 yıl
Sanane oğlum. Dünya senin etrafında dönmüyor sen s git şimdi bu sorudan
- 1 yıl
Bebeye bak gelmiş burada namus bekçiliği yapıyor git karakterini düzelt sonra bu konulara giriş
- 1 yıl
@ooylesinebirix karakterimden memnunum düzeltmeye gerek duymuyorum sie
- 1 yıl
Nolur böyle düşünmeye devam et ki yalnız kal 🙏
- 1 yıl
Kendisi her haltı yer sorun olmaz kadına sorun olurmuş 😃 öyle bir yapar ki kadın da sana aynısını feleğin şaşar
- 1 yıl
@ooylesinebirix kızların iyisi var mı ki iyi erkekleri sevsinler?
- 1 yıl
Bak sana göre erkeğin iyisi aldatır doğrudur dimi zevktir? Kim böyle bi adamı sever. Sadece orada burada zevk alıp aldatırsın sonra bi bakarsın ne ailen var ne geleceğin yapayalnız 😃esc ler teselli eder seni para verirsin
- 1 yıl
@ooylesinebirix yaparsa sonu kötü olur emin ol kadın cinayetlerinin çoğunda sebep kadının sadakatsiz olması siz nasıl bizi yakalıyorsanız bizde sizi yakalıyoruz
- 1 yıl
@ooylesinebirix erkeğin iyisi sap ve yalnız kalır
- 1 yıl
Seni cahil seni cahil yüz karası. Kadın cinayetlerinin sebebi sizin gibi erkekler yüzünden. Özgecan Aslan ve daha niceleri sence sadakatsizlikten mi vefat etti, sizin gibi zevk düşkünü erkekler için hayallerinden oldular
- 1 yıl
Siz beyninizle değil o aşağıdakiyle düşünmeye devam ettikçe size mutluluk haram
- 1 yıl
Çıkıpta iki insan da birbirine sadık olsun sevsin demek yok değil mi? İlla kadına salça olucaksın. Seni kim böyle yetiştirdiyse yazıklar olsun
- 1 yıl
@ooylesinebirix olayın iç yüzünü söylemiyolar ki sadece katil suçlu oluyor adam neden öldürmüş bunu sorgulayan yok ama ben biliyorum yarısından çoğunda sebep sadakatsizlik. Elin suriyelisi bile karısını başkasıyla yakalayıp katil oluyor onu da gördüm burası türkiye yani aldatan kadının yaşama ihtimali düşüktür haberiniz olsun onu göze alarak aldatın yakalanınca başınız büyük derde girebilir ☺
- 1 yıl
Şimdi sürünerek git şu sorudan midemi bulandırıyosun cok aşagılıcası
- 1 yıl
@ooylesinebirix kadınlar takmıyor ki hiç 2-3 gün ağlayıp unutursunuz siz fazla zorunuza gitmez zaten aldatılmak
- 1 yıl
Senin beyin basıyor mu? Kadın aldatır haklı mı diyorum. Erkekte kadında aldatamaz diyorum senin bi farkın yok yani cins olarak. Ayrıca sizin gibi aşagılıcalara düşmez bizi öldürmek. Ölüm Allahtan. Gerçekten değerlerine saygı duyan birisi olsaydın hemfikir olurduk
- 1 yıl
O zaman sevgili yap yap sonra Nası olsa 2 gün üzülürüz ahahsh oğlum zaten sizin gibiler aldatsa ne yazar üzülmeyiz tabi size bi damla gözyaşı döksem kendime kızarım MK
- 1 yıl
@ooylesinebirix napıyorsan yap tamam bitti tartışma kes sesini
- 1 yıl
Hayırdır bu kes sesini ne demek? Seni şımartan fazla şımartmış hadsiz haddini bil yoksun
- 1 yıl
Milyonlarca kadınların adına leke sürme ahımızı alma. Herhalde cok yakından bizzat kendi ortamında gördün bunları 😉
- 1 yıl
23 yaşındasın mk neyi gördün de savunuyosun birini gördün diye bize leke atamazsın ne halt edersen et sen banane oğlum bize leke atmicaksın
- 1 yıl
İskelete bak Nası bi özgüvense kadınlara laf atıyor hadsiz bide ölüm emrini bulmuş kendinde
- 1 yıl
@ooylesinebirix sadık erkek falan isteyen kız yok ötede ağla
- 1 yıl
Sende sadık kadın arama şimdi s git
- 1 yıl
Senin adına çok üzülüyorum hiçbir zaman sevginin o saf halini tadamicaksın 🙏
- 1 yıl
Elini çabuk tut bari beynin yok cebindeki paraya güvenirsin 🙏
- 1 yıl
@ooylesinebirix ben aşık olmam bana aşık olunmasını da istemem karım para yiyebilir ama aldatamaz ben aldatabilirim sonuçda para güçtür ve her kadını tavlamaya yeterli olur bu gücüm varken niye tek karıya bağlı kalayım?
- 1 yıl
Senin ailende böyle düşünseydi sende böyle olamazdın 🙏 annene, sevdiğin insana yapılmasını istemediğini başkasına hak göremezsin. Tek temennim başka kadınlara bulaşıpta karartma kimseyi
- 1 yıl
@ooylesinebirix saf sevgiymiş uyan uyan yıl 2024
- 1 yıl
@ooylesinebirix babam iyi biri kız kardeşim veya ablam da olmadığı için içim rahat yani onu ablası veya kız kardeşi olan erkeklere söyle bana söyleme
- 1 yıl
Midemi bulandırdın seninle 5 dakikada midem bulandı başka bi kadın tahammül etmez sana zaten
- 1 yıl
@ooylesinebirix hemen de mideleri bulanıyor sanki kendileri çok temiz düzgün anskm
- 1 yıl
Kendi başına zevkini yaşa ama senin gibi birisiyle yaşa. Üzücü bir haberim var sana böyle iğrenç ve yalnız kalıcaksın
- 1 yıl
Canım benim ben evliyim hemde en sadığından. Öyle karı kız peşinde kocam da cok şükür bizim aradığımız sıcak bi yuva kendi adına konuşta bizim temiz hayatımıza leke sürme
- 1 yıl
@ooylesinebirix yok kanka valla nerde gariban efendi iyi çocuklar varsa onlar yalnız ama nerde bir it puşt varsa yanında karı kız var bende kızların tercih ettiği biri olmak için baya bir karakterimi çizdim kötülüğe doğru emin adımlarla
- 1 yıl
@ooylesinebirix evliysen sanane o zaman elalemin görüşünden sen kocanla ilgilen diğer erkeklerin ne olduğundan sanane cidden ya?
- 1 yıl
Sen kimsenin kızına zarar veremezsin şunu o kıt kafana sok milletin anası babası var senin gibi 🧠yoksunu için mi didiniyor aileler
- 1 yıl
Banane erkeklerden oğlum kadınlara laf atamazsın
- 1 yıl
Yoksa ne halt edersen et 🩻
- 1 yıl
@ooylesinebirix kızı it puşt erkek seviyorsa ailesi karışamaz kusura bakma kötü erkek sevmenin de bir bedeli var
- 1 yıl
@ooylesinebirix ne halt edip etmemle ilgilenme diyorum işte sanane hadi by
- 1 yıl
Kendini tanımana sevindim puşt demene Hhshzjjd
- 1 yıl
Patladım mk cok komiksin gece gece eğlendim mk
- 1 yıl
Nolur biraz daha saçmala güleyim
- 1 yıl
@ooylesinebirix efendiyim demedim kendime bana efendi iyi biri diyen sendin hep haha
- 1 yıl
Zaten bakan olmaz sana hem tipten hem 🧠 yok için rahat etsin dert etme
- 1 yıl
Ben sana efendi mi derim mk terörist Allah seni uzak tutsun iyi kızlardan
- 1 yıl
@ooylesinebirix tipim var Allah'a şükür burada nasılım sorusu olsun başka mecralar olsun kızların çoğu yakışıklısın diyor sadece benden yüz bulamayanlar tipsiz diyor onları da kaale alan kim
- 1 yıl
Kendimi avuturken ben aghhzhsd ne içiyosan bize de Öner
- 1 yıl
Yakışıklı olsan ne yazar bu düşünceyle ha?
- 1 yıl
@ooylesinebirix tabi canım instagramda takipçilerimin çoğu neden kız o zaman hemde çok güzel kızlar?
- 1 yıl
Gerçekten ergensin, gtünü koysalar senden iyileri takip eder herkesi mk
- 1 yıl
Ay hadi aferin sana bak en azından bi kadın üstünden kendini yükseltmişsin ☺️
- 1 yıl
@ooylesinebirix takip demedim takipçi dedim ben yoksa tabi ki full kız takip eden erkekler var ama bende takipçide dolu kız var demek ki sıradan birisi değilim
- 1 yıl
@ooylesinebirix kanka beni zaten kadınlar egoist yaptı ben daha 2 sene önce bile ezik büzük bişeydim sonradan bişeylerin farkına varıp değiştim öyle olunca da kızlar geldi zaten her ne kadar manita yapamasam da kız çevrem allaha şükür baya geniş
- 1 yıl
Aynen canım sen cok ender bulunan bir Türsün ama mümkünse sana has kalsın 😁 al 🧠lazım olur
- 1 yıl
Zaten yapamazsın şimdi vaktimi çaldın boşuna vaktime acıyorum mk kadınlar üzerinde yücelmeye devam et hadi
- 1 yıl
Kadın olmasa sen mi olursun? Sen kimsin? Ne haddine temiz kadınları da baz alıp hadsizce konuşmak.
- 1 yıl
@ooylesinebirix sana lazım o bence çünkü takıntılı birisin
- 1 yıl
Leşsin leş hadi ben gidiyorum iğrenç şeyler duydum yeterince gördüm
- 1 yıl
Ben takarım sana sınırları zorlama daha cok şey olur
- 1 yıl
@ooylesinebirix temiz kadınlar ne ya
- 1 yıl
Nolur kadınlara bir şey de hakaret et bize seni bildireyim hemen gereken icralara
- 1 yıl
Bileceksin haddini
- 1 yıl
Banane oğlum senin özelinden haddini bil böyle bi sitede haddini aşarak konuşma.
- 1 yıl
@ooylesinebirix böyle bi sitede derken
- 1 yıl
Sen herhalde burdan istediğin hakareti saygısızlığı yapabilirim sanıyorsun ama yanılıyorsun bir gün ansızın yersin darbeyi oturursun zorlama da benden yeme
- 1 yıl
Öyle ismin yok bişeyin yok diye sallayıp durma burada bana boş şeyleri
- 1 yıl
@ooylesinebirix burayı takan kim anonim bir site emniyete gitsen uğraşmazlar böyle bir site için sksksks
- 1 yıl
Öylemi diyorsun 😃tamam canım sen yazmaya devam et böyle olur mu ☺️
- 1 yıl
Ben kaybetceğimi düşündüğümü yapmam yaptım sonuç aldım da bebe değilim 😊
- 1 yıl
@ooylesinebirix şimdiye kadar burdan kimi şikayet ettin de bir sonuç çıktı? Beni burada kaç kişi savcılığa verdim seni dedi siteye geleli yıllar oldu bişey çıkmadı
- 1 yıl
Bu da benim farkım olsun ilk siftahın benden olsun
- 1 yıl
@ooylesinebirix sen kendi yazdıklarını unutan birisin dikkat et de şikayet etmeden önce karşı taraf mesajlarını ss almasın
- 1 yıl
Hadi yoluna 👍👋 sütünü iç
- 1 yıl
@ooylesinebirix tamam ettiğin küfür ve hakaretleri ss aldım şu an
- 1 yıl
Kadınlar öldürülür? Diyen kim rahatsız eden kim hakeder diyen kim sayan eden kim? Dikkat et patlama zarara girme hepsi duruyor
- 1 yıl
Iy ne boş konuşmuş ya hesap silinmiş iyi ki
- 1 yıl
Had öğrendi
- 1 yıl
Teşekkür etmeye çekindim :D
- 1 yıl
Ahahah kıyamam🌸💖
- 1 yıl
😅❤️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Hayır, canı cehenneme!
Kişilik ve karakter meselesi, bana ters, pis insan ööö! 😅12 Yorumla- 1 yıl
Ahahah ben de öyle diyordum da bir vicdan azabı oldu hafiften
- 1 yıl
Olmasın olmasın sektör et 😅 ne vicdani yahu madem vefa partisi yapacak o zaman evlenmesin anasını satiym 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır yapamaz tabi ki de sdfsdf
10 Yorumla Dansöz de getirebilir ki. Yani o da bir meslek. Sonuçta ortada ahlaki değerleri zorlayan bir şey yok. Cıvıtırsa sıkıntı olur.
13 Yorumla- 1 yıl
Tabi meslek de arkadaşlarına güvenmiyordum. Balayında gösteri vardı otelde, bolca dansöz izledi wjdjskd bekarlığa veda yapmadı ama nasibinde varmış resmen😂😂
- 1 yıl
Aynen öyle 😂😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. Böyle şeylerin kötü etkileri olduğunu düşünüyorum zira adı bile çok itici geliyor
10 Yorumla
1 yılNe olduğunu bilmiyorum ama düzgün bişeyse yapsın niye karışıyım. Ben yapmam.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
1 yılSevgilim bekarlığa sadece benimle bye bye diyebilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSevgilim yok ama benim olan bir şeylere veda ediyor gibi hissetmez ;)
10 YorumlaKız kıza yapacaksa yapabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
1 yılAradan zaman geçmiş az önce öğrendim ki evlisin.
Bunun sonucu ne oldu merak ettim dansözlü parti yapılmış mi00 Yorumla Meşru şeyler olacaksa yapsın tabii.
113 Yorumla- 1 yıl
Aa ben de çerkesim konudan bağımsız😅
- 1 yıl
Sitede %80 Türk var. Hiç de tanışma gereği duymadım 😆
- 1 yıl
%100 Türk olma ihtimali çerkes olmaktan daha az. Ve çerkesler daha bağlılar ve azınlık olduğu için bulmak daha zor vs. Mantık basit yani
- 1 yıl
Ya ben onu mu dedim. Sen olayı yanlış anladın 😆
- 1 yıl
Diyorum ki burada gerek Türk gerekse bizzat hemşehrilerim olan pek çok insanla karşılaştım. Hiçbirine gel tanışalım demedim, gerek yok yani
- 1 yıl
Ve soyum şükür katıksız Türkmen soyu:)
- 1 yıl
Ne güzel sevindim senin adına. Tanışmak için mesaj atmadım ama sitede başkasıyla tanışmak isteyen biri beni rahatsız etmezdi.
- 1 yıl
Ya olayı nasıl büyüttünüz. Bana ne tanışıp tanismamanizdan 😂 komik geldi ve ifade ettim.
Ben de cerkesim
Mesaj atarsan tanışabiliriz.
Komik bir yol işte 😆 - 1 yıl
Canın sıkılıyor diye yorumladım, sıkıntı yok
- 1 yıl
Evet doğru. Kasmayın çok
Gizli Üye(25-29)1 yılKapalı değil. Tek başına yapabilir evet :D
12 Yorumla- 1 yıl
Çok eski sorular bunlar sayılmaz ama çabana saygı duydum wkdkskx
Cevap sahibi1 yılhahahaha teşekkür ederim
Hayır ya saçma sapan etkinlikleri sevmem
20 Yorumla
1 yılyaparsa yapar ne yapayım yani
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılBekarlığı bu kadar özleyecekse hiç evlenmeyelim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
1 yılKız kıza yapsınlar tabiki 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılislama göre yaşamalısınız. Yoksa hayır gelmez
35 Yorumla- 1 yıl
Her şeyi islama uygun yaşıyorsan sorun yok
Cevap sahibi1 yılarkadaşlarıyla camiye namaza giden grupla olsa daha iyi olmazmıydı. Evlensende eglence hayatı devam eder onun
- 1 yıl
Kendinin böyle bir talebi yok aslında. Ben isterse diye dedim...
Cevap sahibi1 yılÌkinizde bu kararı alıp Allahın vadi ölüm gelmeden itaatkar kul olmalisiniz
- 1 yıl
Tamam.
1 yılyapabilir istiyorsa
14 Yorumla- 1 yıl
Ben de aynı fikirdeyim ama dansöz falan gelirse ortalık karışabilir wkdksk
- 1 yıl
dansözden ne olacak ki onu da anlamıyorum.
cep telefonalrın twitterda instagramda ondan bin beterini izliyorlar zaten... dansöz rahibe kalır yanında - 1 yıl
Sosyal medya kullanmıyor :/
- 1 yıl
:) doğrudur
İstediği şekilde yapabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yapabilir.
10 Yorumla
1 yılYok o kadar değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılhayır yapmamalı
10 Yorumla Hayır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Yapan var
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılyapsin isterse
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDansööz ne ya yuh
01 Yorumla- 1 yıl
Bekarlığa veda yapmadı neyse ki
- Aşk İlişkileri konusunda 856 cevap paylaştı.
1 yılYapamaz
10 Yorumla
1 yılYapar tabiki
00 YorumlaYapamaz
10 YorumlaEvet
10 YorumlaHayır yapamaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 557 cevap paylaştı.
1 yılSaka mı bu ya
03 Yorumla- 1 yıl
Neden şaka olsun?
- 1 yıl
Izın verıyosun yanı
- 1 yıl
Arkadaşlarıyla toplanıp yemek yiyip sohbet etmelerinde bi sorun görmüyorum
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği