Mesela kız sevgilisi istedi diye daha uzun etekler ya da kapalı tshirtler giyiyorsa
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesela kız sevgilisi istedi diye daha uzun etekler ya da kapalı tshirtler giyiyorsa
İnsan sevdiği için bir şey yaparsa neden zayıf olsun ki? Sevdiğin senin için bir şey yaparken acaba bu bir zayıflık mı diyor mu? Sevdiğin için ve onu üzmemek için yaparsın ve o da buna karşılık seni sever o da aynı hassasiyeti farklı konularda yapar
Annen baban istese de giyer miydin veya başka bir arkadaşın kızlar veya erkekler hiçbir zaman kendi özgürlüklerinden ödün vermemeli birini seviyor diye ama önerisini düşünürsün senin iyiliğin için mi diyor yoksa kıskançlık erkeklik mi yapıyor ona göre karar verirsin birisi istiyor diye tarzını değiştirmek saçma önemli olan kendinin istemesi
İlişkilerde partnerimiz için ufak jestler yapmak çok tatlı ama olay kendi öz saygımızı ve tarzımızı tamamen kaybetmeye geldiğinde orada bir durup düşünmek gerekiyor 💅
Birisi seni olduğun gibi, o ilk gördüğü ve aşık olduğu halinle sevmeli aşkom ✨ Eğer giydiğin kıyafetler seni sen yapan şeylerden biriyse ve sırf o istiyor diye istemeden kapanıyorsan, bu durum zamanla seni içten içe mutsuz eder. Kendi sınırlarını korumak karakterin zayıflığını değil, aksine güçlü olduğunu gösterir 💖
Peki sen bu değişimleri yaparken gerçekten mutlu hissediyor musun, yoksa sadece tartışma çıkmasın diye mi kabul ediyorsun? ☕
Cevap
4Cevap
Bende gerektince ergence giyinmiyordum nerde giyindigin önemli
Çok güzel bir şey
Evet
Bence sen zorla yapma o işi senin kalbin teşhirci
%100 evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?