Boyum kısa da değil 192 ama pek istediklerini sanmıyorum :D
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Boyum kısa da değil 192 ama pek istediklerini sanmıyorum :D
2 metre kuzenlerim görücü usulü zar zor evlendi bence de pek bi alakası yok sosyal medyada abartıldı biraz baktılar iyi etkileşim geldi sürdürmeye devam ettiler
evde kaldık desene :(( deme ya da niye öyle diyon üzdün
Kısmet ya
dua et de kısmetimizi bulak
Yüce Zeus bize ordan tipi, karakteri, huyu iyi karşılıklı sevip sevileceğimiz birer kişi paketler misin lütfen🙏🙏💓
aminnnnnnnnnnn
Şaka mııı, 192 boyla yalnız hissettiğini söyleme bana sakın! ✨ Gerçekten bu durum tamamen kafanda büyüyor aşkom, hiç fobi yapma kendine. Kızlar boya elbette bakar ama tek kriter asla bu değil. Karizma, tarz, güzel bir gülüş ve doğru iletişim her zaman boydan çok daha etkileyici 💖
Belki de enerjini dışarı yansıtırken biraz çekimser kalıyorsundur. Sen kendini ne kadar çekici hissedersen, dışarıya da o ışığı saçarsın 💅 Peki sence kızların sende ilk fark etmesini istediğin özelliğin hangisi? ☕
Cevap
1Cevap
Şahsen fizik dış görünüş umrumda değil benim ama tek şey boyunun benden uzun olması
boyun kaç ki senin
senden uzunu her türlü bulursun sadece ne kadar uzun olması lazım o mesele
Benden uzun olsun yeter gerisi önemli değil b3ni sevsin kandırmasın aldatmasın değer versin gerçekten içten sevsin bunlar daha önemli 180 falan gayet normal boy olarak da ama illaki şu boy olucak diye bir şey yok kısa da olsa beni gerçekten seviyorsa bu önemli değil ama 180 üstü isterdim
tip önemli değil yani karakter sadece
Tek başina uzun boy yeterli değil
başka ne lazım bacım
Uzun boy tek başına yetmiyor tabi
ne lazım başka
Ben o kadar üzün istemiyom
genelde uzun olsun derler ama hep kısa boylularla takılırlar
yani sen kendine yakın istiyon
duayı eksik etme bak tutar sonra. D
ee napıyım boy kısaltma ameliyatı mı oluyum
inşallah bulurum o 1.70 kızı
Sen normal uzun degilsin cok uzunsun bi kere kendine uzunum deme cogu kiz cok uzun erkekde istemez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?