1.50-1.55 kızlar kızlar erkek dediğin en az 1.80 olur diyorlarmış. Doğru mu? Benim boyum 1.75 .
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben 1,91im banada deve diyorlar aga, sanala bakarsan herkes ooo.
Ne manada ooooo.
Sanal gerçeği yansıtmıyor manasında demek istedim.
Anladım. Benim boyum 1.71 di. Bu sene 1.75 oldu. Bugüne kadar hiç kız arkadaşım olmadıda.
Kızlar boyuna bakmıyor aga, orta tipde 1,70 üzeri ve eğlenceli karaktere sahip olman yeterli.
Kızlarla birebir iletişim kurabilmen gerekiyor.
Yalan
@Djjdhww ne yalan?
Anladım. Ancak bu konuda hiç bilgim yok. Özel yerlere gittiğimde kıyafetlerime dikkat ederim. Aynı renk, çubuklu falan giyerim. Ancak nasıl ortamlara girilir, bir kızla nasıl konuşulur hiç bilmiyorum. Bu konuda ne gibi bir tavsiye verebilirsin.
Özgüven durumun nedir bilmiyorum ama Starbucks'a gidip kahve alıp masalara wcye gidicem diye bırakıp döndüğünde oturabilirmiyim diyebilirsin, mesela.
Özgüvenim pek yok. Keza bahsettiğin şey de pek mantıklı gelmiyor. Ya kızın erkek arkadaşı varsa. Ben bunu nereden bilebilirim.
Evet veya hayır diye cevaplar alırsın genelde ve hayır cevabı alırsan kusura bakmayın diyip kahveni alıp gidebilirsin.
Özgüveni geliştirmek için spor salonuna gidebilirsin, spor yaptıkça kendine bakış açın değişir.
Boş yapıyorsun knk,171 erkek bir kızla dışarıda konuşsa koz taciz diye bağırır
Anladım. Zaten yakında spor salonuna yazılacam. Ama şöyle bir durum var. Ya aksi birisi olursa. İftira filan atmaya kalkarsa.
Ben şahsen olduğum ortamda karşılaşmadım öyle bir şeyle ama yinede ihtimal var tabi.
O yüzden böyle bir şey yapamam.
Onu yapmasan bile spor salonunda spor yaptıkça özgüvenin gelişir ve cesaret kazanırsın, aynada kendine bakınca kendini beğenir hale gelirsin.
Anladım. Spor salonuna gidecem.
Birde en ideal erkek boyu 1,80-1,81 bence, yani bana seçme imkanı tanınsa 1,81e kısalmak isterdim.
Boy uzatma ameliyatları var ama kısaltma yok.
Kısa boylu kaslı erkeklere üçgen peynir diyorlar
@Djjdhww cerrahi ile uzatıyorlar aga dünyanın sonu değil yani, kısa boy günümüz TIP Litarütüründe sorun olmaktan çıktı.
@Djjdhww zayıflamak için gidecem.
Ben elin kezbanları için bıçak altına yatmam. Bir yolunu bulup birisini bulacağım inşallah. Amma bana en ufak bir dırdırında yüzüne vuracam bu lafları. Diyecem ki siz değilmisiniz uzun boylu erkek istiyoruz bize güven veriyorlar. Bende sana güven veririm. Ama karşılığında bana itaat edeceksin diyecem. Ben onu bunu anlamam. Kocasından güven bekleyen kadın kocasına itaat edecek.
Lafa gelince kadın erkek eşittir diyip mangalda kül bırakmazlar. Ama nedense ilişkiye gelince en az 1.80 erkek isterler. Derler ki efendim uzun boylu erkek bize güven veriyor, koruma hissi veriyor. Ulan hani kadın erkek eşitti.
Knk boyla bisey olmuyo olsa bana olurdu 193 um bakan yok
Gerçekten mi?
Evt olay özgüvende ozguvenin olsun boyun isterse 1.50 olsun
Anladım. İnşallah sende bende gönlümüzce birisini buluruz.
Teşekkürler
175 ideal boy erkek icin
Öyle de kızlar aynısını demiyor.
Kizlari ne yapayim. Ben olani diyorum 175 ideal bir boy hatta uzuna bile yakin 180 uzun 185 ustu cok uzun
boy farkı hoş duruyor.
Senin boyun kaç?
Ayrıca 1.55-1.75 boy farkı itici mi olur?
Komik
Yanlış anlama sadece sordum.
Eksileyen niye eksiledi anlamadım 😀 Ben 1.60'ım. 1.85 arkadaşların var yanlarında kendimi iyi hissediyorum; uzun olduklari için çekici geliyorlar ben baya kısa kalıyorum çünkü. Ve genel olarak 1.55 -1.90 kız erkek ilişkileri hoşuma gidiyor nedense. Ama 1.75 kısa boy sayılmaz, orta boy bence. Ayrıca kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yok, bazı kızlar diyolar evet kısa erkekler erkek değil falan diye. Hoş değil böyle şeyler, kimse boyunu kendisi seçmiyor.
Ben eksilemedim
Çok kötü bir insansın
Herkes sallar da gercekler onemli :D