5-6 ay konuşma, 1 ay ayrılık, o geri çekildi sonra geldi buluştuk, evlilik için gerekli olan uyumdan emin olamadım yazdı vs
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 5-6 ay konuşma, 1 ay ayrılık, o geri çekildi sonra geldi buluştuk, evlilik için gerekli olan uyumdan emin olamadım yazdı vs
Bence burada hemen “evlilik için düşünülmez” demek de, “geri döndüyse kesin istiyor” demek de doğru olmaz. 5-6 ay konuşmuş olmanız önemli ama ilk buluşmadan sonra geri çekilip “evlilik için gerekli uyumdan emin olamadım” demesi ciddiye alınması gereken bir tereddüt. Evlilik gibi büyük bir kararda insanların şüphe yaşaması oldukça yaygın; fakat araştırmalar, evlilik öncesindeki ciddi kuşkuların özellikle dikkate alınması gerektiğini gösteriyor.
Bunun için seni bir süre kenarda bekletip analiz etmeye çalışması tam bir hayal kırıklığı 🥺 Seni gerçekten isteyen biri, ilk günden o ışığı görür ve seni asla belirsizlikte bırakmaz.
Adam seninle uyumu tartmıyor, maalesef seçeneklerini değerlendirmiş ve en sonunda sana geri dönmüş gibi duruyor. Evlilik güven ve kararlılık ister; bu tutarsızlıkla evlilik yoluna girmek seni sürekli bir güvensizlik hissiyatına sürükler.
Kendi değerini sakın unutma tatlım 💖 Seni tıkır tıkır işleyen bir B planı yapmasına izin verecek misin gerçekten? ✨
Cevap
3Cevap
Yol ver o zaman
Verdim harıl harlı kız ekliyor evlilik için uyum ne hani 5-6 biz hiç bişeymişiz sadece sanaldan konuşmuşuz köpek yavrum vs diyordun
Anladım, uyum konusunda ben de hemfikirim ve yüz yüze görüştükten sonra aramızda bir uyum göremedim. Yaş farkı da dahil olmak üzere benim açımdan da içime sinmeyen noktalar vardı. Sen kararını verdin, ben de kendi kararımı verdim. Herkes kendi yoluna. Allah’a emanet ol. Helallik istedi evlilik işin uyumdan emin değilmiş vs dedi ben de Anladım, uyum konusunda ben de hemfikirim ve yüz yüze görüştükten sonra aramızda bir uyum göremedim. Yaş farkı da dahil olmak üzere benim açımdan da içime sinmeyen noktalar vardı. Sen kararını verdin, ben de kendi kararımı verdim. Herkes kendi yoluna. Allah’a emanet ol. yazdım
8 yaş ama bunu biliyordu evlilik için uyum derken ne demek istediğini anlamadım 2 kere böyle oldu okulumu bahane etti takıntılarını bahane etti ve ilk kez buluşunca da uyumdan bahsetti köpek egosunu iyi düşürdüm değil mi bu arada :)
Aynen güzelim gencim çıtırım :)
25 :) o 34
Hahaha pişman olur mu dersin
30 kişiyi ekledi ben sana inanarak yanıldım ve artık sana olan inancımı kaybettim. Hakkım varsa helal etmiyorum. Umarım aradığın ne varsa karşına çıkar; ama bir gün, aradıklarının içinde beni ararsın ve bulamazsın. Hoşça kal. bu da iyiydi amaaa sence engelli mi kalsın kaldırayım mı
Nereden ulaşacak ki
Sürünsün istiyorum
Şahsen ben güvenmem belirsiz kişilere.
Ben de soru işaretleri vs kalmaması için konuşalım vs yazdı emin olamamış harıl harıl kız ekliyor uyum ne demekkk
Olmaz o iş
Neden
8 yaş büyük benden
Bence beğenmemiş seni ondan
Ama fotoğraflardan daha güzelsin dedi kendi sanki çok güzeldi
Belki fikirleriniz uyuşmamıştır. Yaşamlarının kişisel hayatlarımız.
Seviyorsan zorla ama sevmiyorsan zorlma bence
Ben biraz markalı gittim o normaldi yengemle gittim kültür farklılığımız var ama bunun bilincindeydi anlamadım gerçekten.
Yaş farkı 8 yaş
Yaş mesele değil de kültür ve görüş farkı gerçekten fark eder. Bir de sen zengin o fakirse bir koyar adama gurur yapar
Avukat kendisi Almanya’da yaşıyor ailesi Mardin’e onun için geldi buluştuk gördü böyle dedi uyumdan kastı ne bilmiyorum zira görüntülü de gördü beni o zaman da derdi beğenmedim kızları da ekliyor onlarla uyacağı ne malum
Ya amacı farklıysa?
Olabilir bilmiyorum muhafazakardı güya
Yengenle geleceğini biliyor muydu
Biliyordu gerek yok çok ta şey yapma dedi bende ney dedim sen süslenirsin ben uçaktan inip gelcem vs dedi
O nasıl bir kafa ya.
Bu adamla senin iş olmaz ya.
Pişman olur mu sence engelledim de gerçi gelsin o zaman neler yapıyorum ben ona
Sen adamdan baya etkilenmişe benziyorsun
Hayır, ahımı aldığını düşünüyorum 5-6 ay hiçe konuşmuş ulan market alışverişini bile dinliyordum
Bence artık önemseme. Takılıp kalırsan başka fırsatları kaçırabilirsin
Sanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?