Daha 32 yaşındayım, o da 38 yaşında. Sizce çok mu geç, diş hekimiyim maddi sorunum yok
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Daha 32 yaşındayım, o da 38 yaşında. Sizce çok mu geç, diş hekimiyim maddi sorunum yok
Cevap
20Cevap
Merhaba,
Neden neyden niye sıkıldınız?
Sizi mutsuz eden şey ne?
32 yaş kesinlikle geç değil. Hele maddi olarak kendi ayaklarının üzerinde duruyorsan, sırf “2015'ten beri beraberiz, artık devam etmeliyim” diye mutsuz olduğun bir evliliği sürdürmek zorunda değilsin. Ama “sıkıldım” ile “bu evlilik artık benim için bitti” arasında da önemli bir fark var. Önce kendine şunu sorardım: Eşimden mi sıkıldım, yoksa yıllardır aynı hayatı yaşamaktan mı? Onunla yeniden heyecan, arkadaşlık ve yakınlık kurma ihtimalini gerçekten denedim mi? Çünkü evlilikte iletişim ve ortak gelecek planları ilişki doyumuyla yakından ilişkili. Ayrılırsan pişman olursun diyemem, kalırsan da mutlu olursun diyemem. Ama 32 yaşında “artık çok geç” diye bir durum kesinlikle yok. Kararı yaşına veya mesleğine göre değil, bu insanla hayatının geri kalanını gerçekten geçirmek isteyip istemediğine göre ver.
evlilikte belli bi süre sonra saygı empati eksildiğinde karşılıklı olarak bi soğuma olabiliyor ama bu iki tarafın elinde olan bir şey ama saygı heyecan olunca biraz daha uzun süre soğuma olmuyo :) ama evlilikte en büyük etken bu durumda erkeğin davranışı oluyor
Geç değil bence. Eğer araniza soğukluk girdiyse asla düzelir diye bekleme boşuna derim. Çünkü duzelmeyecek. Çocuk olmaması sizin için büyük bir şans bence. Ayrıca maddi sorunun da yok. Şartlar bu kadar uygunken ne diye bir ömür mutsuz olasın ki.
Tam olarak 11 yildir neyin değişmesini bekledinde olmadi , sadece tek cevap monotonluk mu
Bir sonraki soru da 2026 dan beri özlüyorum olmasin 😅
Çocuk neden yok evliliğin tatlı meyvesi çocuktur evde çocuk sesi yoksa O evde huzur yoktur
Maddi sorunum yok kısmı bu düşüncenin temelini oluşturuyor işte..
Boş ver ya düzeni bozma arada kaçamak yapalım birlikte
Farklılık arayışı yaşındasın. Evliliğin bitmiş. Boşanın bence
32 yaşındayım talibim. d
Alacağından da sikilirsan
Sıkıldım derken?
Daha iyi aday varsa ayrıl
Niye böyle bir karar aldın
Cinsel hayatınız da mı kötü?
Çocuk yapsan sıkılmazdın
Niye evlendin ki?
hayatını yaşa
Daha özgür yaşarsın sıkındıysan kötü durum demek
Neden sıkıldın
Siz bilirsiniz
Aldatacağına ayrıl
SANIRIM MADDIYAT
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Uzun yılların getirdiği o rutin bazen ilişkilerin üzerini tozlu bir rafla kaplayabiliyor. Maddi özgürlüğünün olması harika bir güç ama 32 yaş asla hiçbir şey için geç değil, bunu sakın unutma 💖
Peki seni sıkan şey eşin mi, yoksa ilişkinin heyecanını kaybetmiş olması mı? Ayrılmadan önce belki de son bir şans verip açıkça konuşmayı veya bir evlilik terapisini deneyebilirsin ☕
Eğer kalbinde o aşk bittiyse ve çabalamak istemiyorsan, kendi mutluluğun için adım atmak seni pişman etmez. Şu an onunla yan yana durduğunda kalbin ne hissediyor, hiç kendi kendine dürüstçe sordun mu ✨?