Bir tane arkadaşım var, sevgilisi onu zorbalamasına rağmen onun peşinden koşmaya devam ediyor, ayrıl desem de dinlemiyor 🤷🏻
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
23Cevap
Kafına şiddete karşıyım onu belirteyim de, zorba ve böyle fiziksel veya kusur larla dalga geçen indanlaeı hiç sevmem, o yüzden muhtemel son bu olur.
https://youtu.be/lsAQGalbZj0?si=iZFP21gY5zgqTQjaBu tür şeylere hiç gelemem beni olduğum gibi kabullenmeyen insanı hayatımda tutamam
Dalga geçen biriyle sevgili olmak ister kilo olsun ister başka bi yer olsun
Şişman değilim zayıf değilim dalga geçemez
Hayır tabiki kiloma kurban olsun
Aynı tepkiyi ben veririm, ödeşmiş oluruz.
Ben olsam devam etmezdim. Özellikle bu, tekrarlanan ve seni küçük düşüren bir davranışsa. Bunu yapan yarın bir gün daha neler yapar. Çok itici. Nasıl hala sevmeye devam ediyor anlamadım. şu an düşündükçe ben sinir oldum.
Bende :D
Seni çözmüş, ezikledikçe yaranmaya çalışıyorsun. Çocukluğunda değer görmemişsin kendini başkalarına kanıtlamayı bırak. Ayrıca seni küçümseyen birine bu bağlılık neden hiç mi kendine saygın yok. İlginçsiniz...
Ayrıca sözüm arkadaşına kdkdkrkr
Açıkçası ben olmaya devam ederim yaa. şişkoysam şişkoyumdur bir insanın gerçekleri soylemesine sinirlenmem alınmam.
Yok o zaman işler değişir. Şöyle olmazsan ayrılırım cümlesi kadar irite bir cümle yok (fiziksel bir ozellik ise, kötü huy için denebilir) Kendime saygım var hocam.
Onu kendi haline bırak. Belli ki başka biri bunu istemiyor diye böyle takıntılı
3-5 kilo fazlam olabilir en fazla bununla dalga geçerse onu da yerim kökten çözüm olur. Alınganlık etmem az daha uğraşsın hatta fazlalıkları hızlıca verebilmem için motive eder 💪
Maalesef bazı insanlar daha kendilerine değer vermiyor başka insanların değer vermesini bekliyor. Kendini bu şekilde önemsiz hissederse biri karşısındaki insan da ona her türlü hakaret etmeyi sürdürür
Detaya katılıyorum
Bazı insanlar küçümsendikçe daha çok bağlanıyor aşık oluyor
Bana göre ayrılmayan karşı taraftır. Ben dalgama bakarım.
Yani herhangi bir durumuyla dalga geçmesi heleki fiziksel görüntüsüyle çok küçültücü bir şey o kişiyi her şeyden önce insanlığı sebebiyle bırakılmalı bence, herkes birbirine saygı duymalı saygısız insan sevgiyi bile haketmez diye düşünüyorum 💁🏻♀️✨
Sus kuru gtlü derim iskelet torbası seni kfkjhg
Cidden dalga geçiyosa bitirirm ilişkiyi onu da yerim
Ciddi ciddi dalga geçip benim küçümsüyorsa etmezdim.
Olmam benim fiziksel görünüşüm ile dalga geçen biriyle birlikte olmam
Laubali insandan nefret ederim cinsiyet fark etmeden
Ben senin sağlıgını düşünüyorum senin için söylüyorum adı altında yapılan patavatsızca konusmaları zerre samimi bulmuyorum. Benı zorbaladıgı an onu yerin dibine sokar orada bırakırım.
Bırak napıyorsa yapsın
malmı neden geçsin
onuda yerim
ayrılır mütüşmel kiloma ulasırım o da aglasin
Onu da yerim 😋
Tc kizi mazoşist
Belasını s... yola koyardım net
hosuna gidiyor demekki
Tekmeyi basarım
Hayır asla
Etmezdim
Yol veririm
Hayır
Hayır asla
Olmam
Aklı yok demektir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Melike, senin gibi düşünceli bir arkadaşı olduğu için o kız çok şanslı ama maalesef bazı insanlar değerini bilmeyenlerin peşinden koşmayı sevgi sanıyor. Kilosuyla ya da görünüşüyle dalga geçen biri asla gerçek anlamda sevemez. Bu durum tamamen özgüven düşürme taktiği.
Sevgi insanı yükseltir, incitmez ki. Arkadaşın şu an duygusal bir körlük yaşıyor olabilir. Ben olsam o saniyede ilişkimi bitirir, kendime olan saygımı korurdum 💅✨
Peki senin bu durum karşısında tepkin ne oluyor, arkadaşını ikna etmek için başka yollar denediniz mi? ☕💖