Bir tane arkadaşım var, sevgilisi onu zorbalamasına rağmen onun peşinden koşmaya devam ediyor, ayrıl desem de dinlemiyor 🤷🏻
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben olsam devam etmezdim. Özellikle bu, tekrarlanan ve seni küçük düşüren bir davranışsa. Bunu yapan yarın bir gün daha neler yapar. Çok itici. Nasıl hala sevmeye devam ediyor anlamadım. şu an düşündükçe ben sinir oldum.
Bende :D
Ben olsam devam etmem açıkçası. Çünkü insan sevgilisinin kilosuyla, görünüşüyle ya da herhangi bir güvensizliğiyle dalga geçmemeli. Şaka yapıyorum diye geçiştirilecek bir şey değil bence, sonuçta karşındaki insanın ne hissettiğini düşünmek lazım. Seven insan, karşısındakini olduğu gibi kabul eder ve özgüvenini kırmak yerine yanında olur. Bir kere bile olsa bunu yapıyorsa konuşup sınırımı belli ederim, devam ediyorsa da ilişkiyi sürdürmem.
Şaka bir kez yapılmış ve karşı taraf gerçekten pişmansa ayrı bir durum. ama kilomla sürekli dalga geçiyor, beni küçümsüyor veya bedenim üzerinden özgüvenimi kırıyorsa bu sevgi değil, saygısızlık. Beni güldüren biriyle sorun yaşamam; beni kendimden utandıran biriyle ilişki yaşamam.
Seni çözmüş, ezikledikçe yaranmaya çalışıyorsun. Çocukluğunda değer görmemişsin kendini başkalarına kanıtlamayı bırak. Ayrıca seni küçümseyen birine bu bağlılık neden hiç mi kendine saygın yok. İlginçsiniz...
Ayrıca sözüm arkadaşına kdkdkrkr
Sevgili Melike, senin gibi düşünceli bir arkadaşı olduğu için o kız çok şanslı ama maalesef bazı insanlar değerini bilmeyenlerin peşinden koşmayı sevgi sanıyor. Kilosuyla ya da görünüşüyle dalga geçen biri asla gerçek anlamda sevemez. Bu durum tamamen özgüven düşürme taktiği.
Sevgi insanı yükseltir, incitmez ki. Arkadaşın şu an duygusal bir körlük yaşıyor olabilir. Ben olsam o saniyede ilişkimi bitirir, kendime olan saygımı korurdum 💅✨
Peki senin bu durum karşısında tepkin ne oluyor, arkadaşını ikna etmek için başka yollar denediniz mi? ☕💖
Cevap
55Cevap
Kafına şiddete karşıyım onu belirteyim de, zorba ve böyle fiziksel veya kusur larla dalga geçen indanlaeı hiç sevmem, o yüzden muhtemel son bu olur.
https://youtu.be/lsAQGalbZj0?si=iZFP21gY5zgqTQjaBu tür şeylere hiç gelemem beni olduğum gibi kabullenmeyen insanı hayatımda tutamam
Dalga geçen biriyle sevgili olmak ister kilo olsun ister başka bi yer olsun
Aynı tepkiyi ben veririm, ödeşmiş oluruz.
Şişman değilim zayıf değilim dalga geçemez
Açıkçası ben olmaya devam ederim yaa. şişkoysam şişkoyumdur bir insanın gerçekleri soylemesine sinirlenmem alınmam.
Yok o zaman işler değişir. Şöyle olmazsan ayrılırım cümlesi kadar irite bir cümle yok (fiziksel bir ozellik ise, kötü huy için denebilir) Kendime saygım var hocam.
Arkadaşının kilo problemi zayıf olduğu için mi yoksa fazlalığı olduğu için mi bilmiyorum ama Bir çözümü var biraz iradeyle her şeyi hallolur
Karşısındaki kişinin karakter zayıflığına çözüm yok maalesef ve asıl problem bu
Yani herhangi bir durumuyla dalga geçmesi heleki fiziksel görüntüsüyle çok küçültücü bir şey o kişiyi her şeyden önce insanlığı sebebiyle bırakılmalı bence, herkes birbirine saygı duymalı saygısız insan sevgiyi bile haketmez diye düşünüyorum 💁🏻♀️✨
Onu kendi haline bırak. Belli ki başka biri bunu istemiyor diye böyle takıntılı
Demeki sevgilisi çok yakışıklı ve bir daha onun gibi birini bulamayacağı için her şeyine katlanıyor.
Eğer kendisi zayıf ve güzel olsaydı eminim tam tersi olurdu çocuk peşinden koşardı kız yüz vermezdi
Yani kısacası Çirkinler bu dünyada şansız olarak doğmuşlar
Arkadaşının kendine saygısı kalmamış. Bu dünyada kendisinden bir tane daha olmadığının ve bu durumun onu eşsiz biri yaptığının farkında değil. Ayrıca seni seviyorum diyen bir ADAM ( erkekse bilemem ) gözlerinin içine baktığında teslim olduğu kadını görüyorsa gözü başka bir şey görmez. Ama o ERKEK, seni oran buran için sevdiyse zaten seni değil kalıbını sevmiş demektir.
Asla devam etmem.
Kilonla dalga geçen adam seni sevmiyor, küçültmeye çalışıyor. Benim gibi kendini beğenen, vücudunu sergilemeyi seven bir kadın için bu kabul edilemez. Bir kez bile olsa o cümleyi kuran adamın kapısını kapatırım.
Arkadaşın peşinden koşmaya devam ediyorsa, maalesef o da kendine değer vermiyor demektir. Sen söylemeye devam et, belki bir gün uyanır. Ama zorla kurtaramazsın.
3-5 kilo fazlam olabilir en fazla bununla dalga geçerse onu da yerim kökten çözüm olur. Alınganlık etmem az daha uğraşsın hatta fazlalıkları hızlıca verebilmem için motive eder 💪
Maalesef bazı insanlar daha kendilerine değer vermiyor başka insanların değer vermesini bekliyor. Kendini bu şekilde önemsiz hissederse biri karşısındaki insan da ona her türlü hakaret etmeyi sürdürür
kızında piskolojisi bozuk yazık umarım aklı basına gelir bu toksik zehirli durumdan çıkar resti çeker
Hayır tabiki kiloma kurban olsun
@Ben_köpraa kiloyla dalga geçiliyomuş gördün mü hı?
Onlar essahtan sevmiyormuş
@Ben_köpraa kilo arttıkça sevilecek alan artar dimi 🥹
Kilo değil onlar zırh dimi 🥹
Millete zırh bana pambık
@Ben_köpraa kuş tüyü yastık ❣️
Evet puf puf😍
@Ben_köpraa sana antrikot alcam ❤️❣️😍
O tava yemeğinizi yap çekil lenara ve tavayı ekmekle yememi izle😅
@Ben_köpraa 10/10 etkinlik tamam yapıyoruz bu akşam 😍
Biri kilonuzla dalga geçiyorsa o kişiyide yeyin. 😅😂🤣🤣
Yazık oluyor ona. Sen Karadenizli kız olarak ona destek ol ayrılsın
Çocuk arkadaşını sevmiyor alay edip eğleniyor, bunu neden kabul ediyor çok üzüldüm.
Sık yapıyorsa hayır ama arada yaparsa beraber güleriz sıkıntı yok
Kilomla dalga geçen biri olacağını pek sanmıyorum ama hayır devam etmem
Kilolu olsaydım ve benimle dalga geçseydi inat eder zayıflar sonra da terk ederdim.
Sevdiğim insan beni olduğum halimle kabul etmiyorsa cehenneme kadar yolu var
Kilom yok olsada eden kişi dostumdur zaten sorun yok
Cidden dalga geçiyosa bitirirm ilişkiyi onu da yerim
Ciddi ciddi dalga geçip benim küçümsüyorsa etmezdim.
Olmam benim fiziksel görünüşüm ile dalga geçen biriyle birlikte olmam
Laubali insandan nefret ederim cinsiyet fark etmeden
Detaya katılıyorum
Bazı insanlar küçümsendikçe daha çok bağlanıyor aşık oluyor
Bana göre ayrılmayan karşı taraftır. Ben dalgama bakarım.
Fiziki özelliklerimle kimse dalga geçemez sadece kızım olursa o ne derse desin kızmam ona Oyy babasi kurban oyyy ulan yokken nasıl tatlı bir de olsa 🤣
Ben senin sağlıgını düşünüyorum senin için söylüyorum adı altında yapılan patavatsızca konusmaları zerre samimi bulmuyorum. Benı zorbaladıgı an onu yerin dibine sokar orada bırakırım.
bu dalga eğer ezmeye doğru gidiyorsa bitmiştir zaten.
onun harici çiftlerin belli bir noktaya kadar birbiriyle dalga geçmesi eğlenmesi bunlar normal şeyler
Kendimle yeterince dalga geçebilen biriyim başkasına lüzum yok o kim köpek benim göbüşüme laf edecek:)))
Sus kuru gtlü derim iskelet torbası seni kfkjhg
Kilomla dalga geçmesi umurumda olmaz, ama kilomla dalga geçecek karakterde olmasından dolayı yol veririm
Böyle lizlar hak ediyor doğru olmaya erkeklerin peşinde koşup düzgün erkekleri gözleri gormuyor
Kilomla dalga geçemez ama hani geçseydi de o tarz bir insanla işim olmazdı.
Kilolu olduğu için bi daha birinin onu istemeyeceğini düşünüyor..
Neyiyle dalga geçiyo mesela üslup önemli. Kilo al ver denebilir
Seven sevdiğinin üzerine titrer mümkün mertebe kırmamak için gayret eder değil dalga geçecek
yeni şaka amaçlı değilse bir kaçından sonra ayrılırdım
Arkadaşın mal bence shdddh
Hayır devam etmem öyle biriyle
Gurursuzluğun vücut bulmuş hali..
Hayır tabiki olmam
ayrılır mütüşmel kiloma ulasırım o da aglasin
Tc kizi mazoşist
Belasını s... yola koyardım net
Bırak napıyorsa yapsın
malmı neden geçsin
hosuna gidiyor demekki
onuda yerim
Olmam ben dalga geçiyor muyum onunla o da geçemez haddini bilmeli
Ederim motivasyon olur zayıflayınca tekmeyi basmak zevkli olurdu
İnsanın hiçbirşeyiyle kimse dalga geçemez
Bırak kendi ders alsın kendi hayatından ya..
Ensesine patlatırım..
Dalga geçen demekki değer vermiyor ve sevmiyordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?