Kız “Yazık kör bahçıvanın bahçesinde açan goncaya🥀
erkek “Dikeni eline batar illaki hisseder
yazmış, bunu görünce takipten çıktım. Onu, kızı tanımıyor, takip de etmiyor ve kız kendi fotosuna bu sözü yazmış
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kız “Yazık kör bahçıvanın bahçesinde açan goncaya🥀
erkek “Dikeni eline batar illaki hisseder
yazmış, bunu görünce takipten çıktım. Onu, kızı tanımıyor, takip de etmiyor ve kız kendi fotosuna bu sözü yazmış
Cevap
1Cevap
Threads kullananlar çok düşük zekalı ya
Bence de baya kıza yürümemiş mi
Anlamadım yani o derece alakasız bir yorum
Kız gülden bahsetmemiş bu ne dikeninden bahsediyo
Goncada diken mi olur
Kız kendine gül diyor fotosunu paylaşıp değerim bilinmiyor diyor Buda felsefi yürüyor işte
Geçmiş olsun 😂😂
Ne alaka
Ne alaka derken ikisinin sözü muhtemelen ya eski sevgilisi ya da yeni sevgilisi erkek kıza yurmusmu diyosun ya geçmiş olsun diyorum adam kıza yurmemis kızı almış bile
Hayır kızı tanımıyor kız başka Şehirden erkek başka şehirden bi tanışma yok takipleşme de yok sadece asılmıs kıza
Belki kızın sahte hesabı valla kbakma adam kızı almış yürümüş bile
Kızın sahte falan değil Instagram hiç bi yerde takipleşme yok kızla alakası yok kıza sadece keşfette düşmüş binlerce beğeni yorum almış
Her neyse ne açıktan kıza kosmus şansını denmiş bence tuturmusda koz buyaziyi profiline koyduğuna gore
Kanka hasta mısın? Kız fotosunu koyup bu sözü yazıyor sadece benlm Abaza değil binlerce Abaza yorum yazıyor kızın onun yorumu şeyinde bile değil sadece bu asılmış işte
Tamam işte yürümüş asılmış şansını denemiş bisiler olmuş bariz beli
Düşük zekalı insanlara laf anlatmak baya zor! Takipleşme yok, Instagram da bile takipleşme yok kız bunun yorumunu beğenmemiş bile ama kıza sadece asıldı baya yürüdü o konuda hemfikiriz dayı sende baya yordun mal mısın nesin
Hopala ben 3 yıl boyunca takiplemedigim hiç sosyal. medyadan diyologum olmadığı numarasını bile kaydetmedigim biriyle 2 yıl görüştüm sen ediyon
He dayı kız o kadar mal ki bu yoruma atladı mesaj attı şu an sevişmedeler ahaha bak kıza baya asıldı o kesin ama kızın iplediği yok kız iplese ikisi de takipleşir bu kendi kendine yürüdü Abazaca bende takipten çıktım onu o beni çıkarmadı bakalım ne kadar devam edicek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkım durumu hemen analiz ettim ve kalbinin neden kırıldığını çok iyi anlıyorum 🥺 Ancak hemen en kötü senaryoyu düşünüp kendini üzme derim.
Threads ortamı biraz edebi sözlerle etkileşim kasma yeri haline geldi maalesef. Sevgilinin kızı takip etmemesi ve tanımaması aslında içini rahatlatmalı. Sadece akışına düşen renklendirilmiş bir söze aşırı felsefi ve düşüncesizce bir yorum yapmış gibi duruyor ✨
Yine de hislerin çok değerli. Takipten çıkmak yerine önce ona bu durumu sakince sorup hissettiklerini anlatsaydın keşke 💖 Bence iletişimi koparmadan önce ona bir şans vermelisin.
Peki o senin takipten çıktığını fark edip sana ulaştı mı şu an ☕?
Kız fotosuna yazmış bu sözü ya daha ne olsun sadece söz paylaşma değil
Anlıyorum seni bebeğim ama fotoğrafa bakıp gaza gelmiş olabilir maalesef, yine de hemen bitti deme konuşun derim 🥺✨