Özellikle kadınları dinlemek isterim. Erkekler işin bilinen yüzü, kadınlar pek bilinmiyor. Hadi dökülün bakalım.
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
Çok mantıksız kararlar almıştım ve sevgilimi 1 haftada 2 defa aldatmıştım. Sonra düzeldim. Hâlâ sevgiliyiz ve mutluyuz bu arada
Haberi olmadı sanırım
Olmadı. Bir hata yaptım haberi olmasına gerek yok
Eğer haberi yoksa hala aldatmaya devam ediyorsun
Hayır etmiyorum. 2 kez yaptım sadece sonra düzeldim
Aldatmak sadece bedenen sevişmek değildir. Büyük bir yalan söylemek de aldatmaktır.
Ne önemi kaldı ki şu anda mutluyuz niye eski defterleri açıyim
Yani senin kararın tabii ki ama döner dolaşır seni bulabilir.
Nasıl bulsun ki. Tek gecelik ilişkilerdi bir daha da hiç konuşmadım onlarla
İlahi adalet diye bir şey var. Senin vicdanın rahatsa bir şey diyemem. Bana hep bir kere aldatan yine aldatır gibi geliyor.
Aldatmam bir daha. Hata yapmıştım
Neden aldatmıştın peki? Sevgilin yetmiyor muydu? Hem de iki kere?
Heves aşırı istek ve hata. Zaten pişmanım
Aşırı isteğin bitti mi yani?
O zaman daha istekliydim diyelim
Tamam kabul ediyorum aldatmam çok büyük bir hataydı ama şu an mutluysak ne önemi var
E beğendiğin biri yine çıkarsa karşına? Çok hoşuna gider ve sana ilgi gösterirse? Sevişmeyecek misin?
Sevişmem asla
Asla, asla deme :) çok baştan çıkarılabilir gibi geldin bana
Değilim. Eskiden öyleydim
Sen öyle diyorsan… profilin açık olsaydı seni test ederdim, çok güven vermedin :)
Sjsjsjsjs Yok en fazla yazışırım ama başka bir şey hayatta yapmam
Hahahaha ben neler gördüm, neler yaptım bir bilsen 😅
Ben de yaptım ama eskide kaldı benimkisi
Eskide kalmaz o canım benim :) sen muhtemelen sevgilinle tatmin olmuyorsun. Tatmin arıyorsun, muhtemelen sevgilin sana çok yumuşak davranıyor. Doğru mu?
Eskide kaldı bile ve tatmin de oluyorum ne alaka
O zaman pişmanlık olmasaydı eğer, tek gecelik seviştiğin insanlar mı daha iyiydi yoksa sevgilin mi daha iyi?
Cinsellik için soruyorsan tek gecelik ilişkilerimin biri çok iyi diğeri kötüydü. Sevgilim iyi
Ama ilişki için tabii ki sevgilim çok iyi biri
Cinsellik için soruyorum tabii ki tek gecelikte ne ilişkin olacak. E aldatmak olmasa pişman olmasan çok iyi dediğinle yine birlikte olmak ister miydin?
Düşünmüyorum artık öyle şeyler. Sevgilimle iyiyim
Tamam iyisin anladım. Soruyorum sadece
İster miyim istemez miyim bilmiyorum böyle şeyler düşünmediğimi söylemek istedim
Bana bir takip atsana ya sohbet edelim senle.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkilerde madalyonun öteki yüzünü merak etmen çok doğal. Kadınlar genelde bu duygusal karmaşayı veya yaşadıkları tatminsizliği derinlerde saklıyor, kolayca itiraf edemiyorlar. Bazen kaçış, bazen de intikam arzusu bu hataya itebiliyor insanı. Yine de sadakatsizliğin cinsiyeti yok, hissettirdiği pişmanlık veya vicdan azabı iki taraf için de oldukça ağır. Sen daha önce bir kadının bu süreçteki içsel hesaplaşmasına hiç şahit oldun mu? ✨💖