2 gündür annemin evindeyim, bebeğimle perişan haldeyim. Ben onu çok seviyorum, daha 5 aylık bebeğimiz var. Fotoğraflara bakınca daha da kahroluyorum, ne yapacağım bilmiyorum
Şu an fotoğraflara bakmak yerine biraz kendini ve bebeğini toparlamaya çalış. Aldatılmak zaten başlı başına ağır bir sarsıntı, bir de 5 aylık bebeğin varken bunu yaşaman çok daha yorucu. Onu hâlâ sevmen de yaşananları küçültmüyor. Şimdilik “boşanacak mıyım, affedecek miyim?” kararını hemen vermek zorunda değilsin. Birkaç gün annenin yanında kalıp sakinleş, güvendiğin insanlardan destek al ve eşinle konuşacaksan öfken biraz dinildikten sonra konuş. Güvenin yeniden kurulması mümkün olabilir ama bunun sorumluluğu yalnızca sende değil, aldatan kişinin dürüstlüğünde ve gerçekten değişmeye yönelik çabasında.
Çok zor bir sınavdan geçiyorsun… 5 aylık bir bebeğin varken hem onu çok sevmen hem de şu an ayrı olmanız insanın içini parçalayabilir. Fotoğraflara bakınca daha da kötü olman da çok anlaşılır. Şu an bütün hayatınla ilgili karar vermek zorunda değilsin. Önce bu birkaç günü atlatmaya çalış. Bırak o pişman olsun, çabalasin.. size ihanet eden o
Çok zor bir durum gerçekten ne diyeceğimi bilemedim. Ama şu an kendini suçlama hele bebeğin varken her şeyi tek başına taşımaya çalışma. Aldatması senin suçun değil. Biraz zaman tanı kendine önce senin ve bebeğinin iyi olması önemli. Sonrasında ne yapacağına daha sakin kafayla karar verirsin.
Vay hnmkk karısı daha yeni doğum yapmış bu adam aldatıyor. Ah valla uzun uzun yazardım ama yetmez bunlara. En iyisi evlenmemek çocuk yapmamak. Boşuna üzülme fotoğrafa bakıp. Allah Allah adam seni aldatmış sen neyine artık üzülüyorsun. Giden gitti kendisi kaybeder. Boşan direk
Aldatmis artik yani :-( aglama aglama o hanceri saplamis. Yuva muva deme yuvaya sahip adamin dusuncesi degil bu yapilan. Yol ver istediginin koynuna gitsin. Sende kendi ayaklarinin uzerinde duran guclu kadin ol.
Yani düsün o kadin belki esine oral yapti belki esin o kadina oral yapti kadini bosaltana kadar kendi bisalana kadar kadini sey yapti :-(
@Mehmetageof benim tek bir sevgilim oldu 2017 de 6 felan ciktik cok 2 ay zaten ayrilmis gibiydik. En son yazma artik dedi neden dedim Benim artik bir esim var dedi Evlendin mi dedim hayir dedi, enişan hayir dedi e ne peki yazdim. Söz dedi. Sonrada kiz yazdi kadire artik yazma biz sözlendik diye. Sana gore bu Aldatma sayilir mi? Son 2 aya zaten ayrilmistik son 2 ay sevgililige girmez Sohbet mesaj sifir ergenlik iste tek tuk akla gelince yazilirdi Digeride uyusturucudan gitti zaten Cani cehenneme
@Mehmetageof son 2 ay sevgili degildik. Sadece o da bende bir hirimizi kontrel etmek icin yazardik. Birini bulmus mu diye. Evet cok guzel tuttutmustu Kendiside sözlüsüde ayni iş yerinde guvenliklerdi. Kiz ama 1 sene sonra eski sevgilisine kacti. Bazi insanlarin Neden bahti kara olur kardes? Dunya aleme söz kestirip duyurttugun eş dedigin baskadina kacmasida kolay degildir bence
El aleme sözlum diye ilan ettigin, eş dedigin insan telefonu kapali olacak 2 hafta ortaliklarda olmuycak Evde ihtiyaci olan esyalrini yanina alacak Ortaya cikincada hungur hungur aglayacak. Ayipp bee elinde yuzungun var gunah
Şu an kafanda bir sürü senaryo var biliyorum nereden diye sorma. Sırf bebeğin için affetmeyi aklından bile geçirme. Son bir şans daha verme aynı şeyi tekrar yaşatıcak sana. Huylu huyundan vazgeçmez çiçeğim. Yıllarını sana değer vermeyen biri için önüne serme..
Umarım hayırlısı olur hakkında bebeği benim için öp..
@yükselenakrep Beyefendi şu an kimin daha çok aldattığını konuşmuyoruz. Kadını kocası aldatmış ve emin olun bunu kadın yapsaydı da aynı etkiyi verirdim. Aldatan kim varsa Allah bildiği gibi yapsın hepsinden iğreniyorum.
O fotoğrafa bakıp kahrolman çok normal ama kendini daha fazla eziyet etme.
Seni aldatan adamla “ben onu çok seviyorum” diyerek devam etmek, hem kendini hem bebeğini ikinci plana atmak demek. 5 aylık bebeğin var, şu an en çok senin ayakta durmana ihtiyacı var.
Annende kal, acele karar verme ama geri dönüp aynı yalanlara inanma. Sevgi tek taraflı olunca sadece acı bırakır. Önce kendine ve çocuğuna sahip çık.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 ay
Bırak ı üzülsün düşünsün pzvnh olmasa öyle yapmazdı şeref olmayanı adam olur diye en iyi kızın başına bela edip kurtulurlar ondan ve kızın hayatının da içine etsinler. Sen baban ne derse onu yap ama geri dönme bu defa daha kötülerini yaparlar baban çalışmana bişey demezse çalış ya da evden bişey yapıp para kazanmaya ailene yük olmamaya başla çocuğun onlarla büyüyeceğine ailenle büyüsün senin gibi bi birey olsun. Ailem ne güzel yetiştirmiş heba etme kendini
Fotoğraflara bakıp durma ya. 5 aylık bebek varken aldatan bir insan net şuursuzdur.. sevmiş olman çok normal sonuçta ondan bir çocuğun oldu. O da madem aldatacakti sevmeyecekti neden çocuk yaptı? Net akilsizdir yani.
5 sene eşimin ihanetini öğrendim bıraktım 2 cocuğjmla 5 yıldır yaşıyoruz 5 yıldır evlwnmw çabası içindeyim ama hikmeti nedir bilmiyorum ve gibi bir güç engel oluyor sanki daha evlenmedim maalesef
Fotoğrafa bakınca kalbim 292828352 parçaya ayrıldı Bence affı olan bir konu değil ama küçük bir bebeğin var barışmasan bile bunun için konuşmaya değeceğini düşünüyorum Olmazsa da Yapacak bir şey yok yeniden ayağa kalkacaksın savaşmaya devam💞
Herkese ne kadar basit ama oyle degil iste eger duygusal olarak biseyi yok ise gercekten pisman oldugunu hissedersen affet icinde hep kalacak bu durum ama gecicek zamanla cok zor bi durum rabbim yardimcin olsun
Sınanmamışın kibri ile ne yorumlar yapılabilir akıl hayal almıyor bazen... bu yüzden kendini dinle birazcık zaman ve ve bu saatten sonra eski ben olabilir miyim de ona göre karar ver...
Sırf şu masum bebeğin hatırına bile boşanıp kendi düzenini kurmalısın. Affedilen her hata ardından gelecek daha büyük yanlışların önünü açar. Bir anne olarak çocuğun için güçlü olmak zorundasın.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 ay
Ilk aldatılan kadın sen değilsin son da olmayacaksın bak dünyaya kimler kimler aldatılıyor duygusal bir şey değilse biraz korkut sonra yuvana sahip çık boşanıp ne yapacaksın
Bu süreçte sakın kal ve kafanı dinle burdaki kendine aklı yetmeyen lerin aklına takılma kocan affedilmez bişey yapmak ama o minik eller önemli allah yardımcın olsun kardeşim
Burnu surtünce barış , zor bir durum ama boşanıp napacan ama onu bak güzel bildin yollarla tehdit et maddi durumu eline al harcat ona parayı parasız kalsın maalesef çoğu aşdatmakta
Kızım, bekara kari bosamasi kolay derler.. insanların hayatları hakkında ucuz yorumlar yapmayın.. sanki o çocuk ana baba ayrı büyüyünce her şey güzel oluyor
Sizde görmeniş yaşamamış kişileri seçerseniz sırf ben zekiyim o beni aldatamaz elimde tutarım diye sonucu bu olur. d
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 ay
Bazen erkeğe aldatmaya kadın itiyor kusura bakmayın evde boş beleş bir şey yüzünden çıkar adama tavır koyarsın haksız olduğun halde adam kafa dağıtmak için sohbet muhabbet ederken bir bakmışsın aldatmış
Ya ne diyorsun sen. Daha karısı yeni doğum yapmış ya. Onun çocuğunu taşımış 9 ay , dogurmus ah ama yine kadın suçlu olsun. Siz zaten aldatmaya bahane arayın @Googleamcayımm
Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun ama üzülerek kendini yiyip bitirerek kendine zarar verirsin yapma hayatına odaklan çocuğunu yetiştir onun sana ihtiyacı var
Bu resim çok derin bi anlam içeriyor Umut dolu bi bebek Ve onu kucağında sevgiyle tutan bi anne? Çok eminmisiniz buna? Ayy kalbim sıkıştı valla ? İnanamıyorum ? Ben aile hasretiyle yanarken birileri bunu elinin tersiylemi itiyor ? Bu mutlu kare bozulmasın Allah'ım 😔
Bu bi bina için depreme benzer Bina sallandı ama? Yıkılıcakmı ? Yoksa kolonlarda çatlaklar mı var? Bu evin içinde güvenle uyurmuyum ? Cevabı 2. ci bi sallantıda belli olur ? Suçunu kabul ettiyse boşanın Çünki bana ait olan bi beden başka bi bedene dokunuyorsa Bu beni yaralamaz Öldürür Bunu asla kaldıramam
ne güzel yuvası varmış nasıl yıkmış yuvayı ya Allahın belası herif
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 ay
Fotoğrafları silmekle başla. Sonra onu hatırladıkça hemen seni aldattığını gözünün önüne getir. Burnu sürtsün diyorsan veya vicdanını rahatlatmak istersen güzel bir intikam alabilirsin. Benim bu konuda yardımcı olduğum kadınlar çok mutlu oldu.
Eğer gerçekten pişman olduğunu söylüyorsa affet ve bir daha asla seni aldatmasina fırsat verme. Emin ol samimi şekilde pismansa bundan sonraki süreçte ömür boyu sana sadık kalabilir. Çocuğa da kendine de yazık etme.
maddi durumun varsa Ayrı kal çocuğun Nafakasınını her şeyini bağla her şeyini elinden al onun Bir kere aldatan tekrar aldatacak Kendine yeni bir düzen kurabilirsin Çocuğuna güzel bir hayat sunabilirsin
Bu arada senin de aşk hayatını yorumlarını sorularına kısa bir göz gezdirdim Allah sana da yardımcı olsun aslında sana benim gibi biri lazım değil uyuşturucu madde kullanmak sigara dahi içmem ben 🫣☺️