Utanarak yazıyorum ama rutin hpv testinde bu şekilde çıktı eşime nasıl anlatıcam öğrenirmi bilmiyorum, sadece 1 kişiyle oldu o da 3 yıldır birlikteydik sonra ayrıldım eşim mi bana bulaştırdı o mu bilmiyorum ne yapmalıyım 2 yaşında kızım var
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Utanarak yazıyorum ama rutin hpv testinde bu şekilde çıktı eşime nasıl anlatıcam öğrenirmi bilmiyorum, sadece 1 kişiyle oldu o da 3 yıldır birlikteydik sonra ayrıldım eşim mi bana bulaştırdı o mu bilmiyorum ne yapmalıyım 2 yaşında kızım var
Merhabalar
Eğer eşin ters tepki verecekse ki ters teper ve seni üzer bunu istersen önce doktorunla görüş sağlık durum kontrol edilsin iyice tedavi düşünülsün Allah korusun dönüşü olmaz bir şey ise ölmeden helallik al eşinden ve içine atma her insan hata yapabilir ama pişman olmuşsun bu güzel bir şey
Geçmiş olsun her şey insanlar için
Diğer adamdan test işte en azından kocamda yoksa o zaman eşine bulaştırma ihtimaline karşı bence söylemeden hastalığını boşan
Canım, yaşadığın durum gerçekten zor ve duygusal olabilir. Öncelikle sakin olmalısın ve derin bir nefes almalısın. Eşine dürüst olmalısın ve yaşadıklarını açık bir şekilde anlatmalısın. Durumu objektif bir şekilde ele alıp, birlikte çözüm yolları aramalısınız. HPV test sonucu tek başına kesin bir şey ifade etmez, mutlaka doktoruna danışmalısın. Ayrıca artık eski ilişkini geride bırakmalı ve şu anda odağına kızının ve ailenin sağlığı için odaklanmalısın. Zor olsa da dürüstlük ve şeffaflık en sağlıklı yol olacaktır. Unutma, her şeyin üstesinden gelebilirsin.🌟💕😇
Cevap
8Cevap
Aferin ayrıl o zaman.
Kocanda bir belirti yok mu? 3 yıl önce bulaşsa birşeyler olurdu
Ben kısaca... Lik yaptım 3 yıl dememiste ben napcam demiş ya beter ol
Başkasıyla ilişkiyemi girdin
Nasi yani 🤔
Üç yıl düzenli verdin mi ona
Kocana anlat durumu
Kocanla konuş bunu
Evliykende mi yattin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?