Ya basit bişi haklısınız ama aklıma takıldı sonuçda herkese baktım oyle bi story yoktu anlamadım benmi kuruyorum sizce?

Ya kocam dün gece çok terledi, çocuk odasına gitti yattı. Sabah uyanmış, baktım sessizce ters yatmış, yani kafası kapıya bakıyordu. Girince direkt telefonundan neye baktı gözüküp gitti, yani bir kız vardı yan yana iki tane. Ben girdim, uyandın mı dedi, ekranı kapatmaya çalışmadı hızlıca falan, panik de yapmadı. Bizim bir tane ortak hesap var, sonra son sekmeden sildi, tel yanıma koydu, gel uzanalım dedi. 20 dk sonra kendi telimden baktım, o resmi görmedim, kızın yüzünü hatırlamıyorum, o an sadece kız olduğunu anladım. Bende çıkmadı, hikaye gibiydi sanki, parmağı ekranda duruyordu gitmesin diye bakıyor gibiydi. Bende niye çıkmadı, gizli hesabı mı? Sonra baktım, hesap ekle dedim, o tuvaletteyken yeni hesap dedim, bir öneri ad e-posta önerisi çıkmadı, eklememiş hesap demek ki. Bu xiaomi 17 marka telefonda çift uygulama diye bir şey var, onu mu kullanıyor ki? Yoksa göz yanılmam, başka mantıklı açıklaması mı var ki?

Ya basit bişi haklısınız ama aklıma takıldı sonuçda herkese baktım oyle bi story yoktu anlamadım benmi kuruyorum sizce?