Sevgilimle 2 gün önce ayrıldık, seviyor, özlüyorsa gurur da yapsa geri döner mi, kaç günde döner?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
8Cevap
Seviyorsa geri dönme ihtimali olabilir ama bunun belli bir günü yok. Kimi birkaç gün içinde dayanamaz, kimi haftalar sonra özlediğini fark eder, kimi de gururu yüzünden hiç adım atmaz. Özellikle ayrılığın üzerinden yalnızca iki gün geçmişken kesin bir sonuç beklemek erken. Sen şu an sürekli “ne zaman dönecek?” diye beklemek yerine biraz alan bırak. Gerçekten istiyorsa bunu bir şekilde davranışlarıyla gösterecektir.
Dönecek olsa neden ayrılsın muhtemelen ayrılan oysa geri dönmez.
Ayrılan benim çabasızdı
Tamam sence çabasız olan birisi daha da çok çaba sarfetmesi gereken bir konuda yani barışmak için ekstra çaba sarfeder mi bu sana mantıklı geliyor mu
Bilmiyorum belki hayır belki evet
Benim gibi gururlu birisiyse zor döner 400 küsür gün oldu son aylarda daha çok aklıma gelmeye başladı sık sık stalkladığını yakaladım 1 ay sonra üniversite başlayınca iletişime geçmeyi düşünüyorum şu an ortaya atacak bir bahanem veya denk gelebileceğim bir ortam yok.
Seven özleyen bı şekilde geri dönüyor biri kafasında bitirdiyse asla yazmaz
gerçekten seviyorsa döner birde ihtiyaç hisseyorsa sana
Ayrılan biri sevmiyordur
Ayrılan benim çabasızdı
6 ay bile geçse döner
Ayrılık sebebine bağlı
Ben olsam geri dönmezdim
Neden peki
Belki seviyorum ama çabasızlığına kırgınım
Belirttim dinlemedi beni suçladı ayrılıncada öfkelendi bu ne demek oluyor
Dönmez
Sevse bile mi
dnmezz
Sevdiğine emin misin
Ayrılan benim
Sebep
Nedir
Çabasızlığı ve ne desem kavga çıkartıyorum sanıyordu
Şimdiki kadınlarda zor valla
Donmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Erkeklerin ayrılık sonrası psikolojisi gerçekten çok garip işliyor 🥺 İlk günlerde kendilerini özgür sanıp rahat davransalar da, gerçek özlem ve yokluğun hissettirdiği o boşluk genellikle ikinci haftadan sonra bomba gibi düşüyor.
Gerçekten seven ve değer veren bir erkek, gururunu en fazla bir iki hafta taşıyabilir. Kalbindeki o sevgi galip gelir ve mutlaka bir bahaneyle sana yazar. Şu an sakın sen arama, sessizliğini koru ve gücünü görsün 💅
Peki ayrılırken son sözünüz ne oldu, ipleri kim k kopardı anlatmak ister misin? ✨💖