cok sık tartisiyorduk. artik ikimiz de cok mutsuzduk ustune ustluk uzaktan iliski yurutuyorduk ama birbirimizi seviyoruz bunu da cok iyi biliyorum. bana hayatina bak artik diyor bi yanim da hep onu bekliyor. zaman gectikce bazi seyleri duzeltebilmek icin dusunur mu? bu zaman onu akillandirip ozler mi sizce 🥺
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Terk eden kişi dönse de kabul etmeyin
haklisiniz ama cok seviyorum...
o dönene kadar geçen zamandan sonra sen hâlâ seviyor olurmusun bilemiyorum sana yoluna bak deyip lakayit konuştuktan sonra.. gelse dahi sen sevmekte kararlimisin bilemiyorum
o kadar haklisiniz ki bu ilk ayriligimiz daha onceleri tartismalardan sonra hep konustuk, cozduk sandik olmamis. yaklasik bir ay olacak ara ara konusuyoruz hep ben yaziyorum o ise zaman ne gosterir bilemeyiz ama yoluna bak diyor. onu beklememi istemiyor. sevgisinden de eminim ama ben de gec olmasindan cok korkuyorum o yuzden surekli yaziyordum. artik yazmamam gerekiyor sanirim cunku gercekten elimden geleni yaptim, artik sira onda 😔
birincisi sevdiğinden bu kadar emin olma.. ikincisi sözler cok önemli sana başkasini kastetmesi bile sevgisizliginj gösterir bana göre. sen yapmışsin fazlaca dahasinsa hiç gerek yok inan
yok hayir baskasindan hic kastetmedi. okuluma, hayatima yememe icmeme bakip kendime iyi bakmam konusunda soylemisti. baskasiyla birlikte olmayacagimi olamayacagimi da biliyor. cunku onu seviyorum ve birini severken bi baskasinin duygulariyla oynayamam bunu biliyor. sana beni bekle diyerek ya da baskasiyla olma diyerek bencillik yapamam demisti. sozlerinde az da olsa zaman istedigi asikar. umarim bu zaman ikimize de iyi gelir. benim olan beni bulacaktir her ne olursa olsun degil mi 🥺
olması gereken ne ise olur umarım hakli çıkarsın ne diyim
umarim cok tesekkur ederim 🥺💗🙏🏻
rica ederim.. peki bana sonucunu yazarmisin.
merak ediyorum çünkü
tabii ki yazarim🙏🏻 umarim guzel sonuclarla gelirim boyle bitmemesi gerekiyor cunku ona inaniyorum sadece 🥺
umarım beklediğin gibi olur :)
umarim, iyi dileğiniz icin sonsuz tesekkur ederim 💗🥺
olayın bana hiç yabacı gelmedi 😂ama düzelir seviyorsa
umarim, o kadar cok istiyorum ki🥺 sizinki de mi ayni durum acaba?
Allah der ki kimi benden çok seversen onu senden alırım... yapma bak beni bir kız kardeş gibi gör dediklerimi dikkate al. Kendine bak yoluna bak kendine odaklan kimse bizim geleceğimiz değil ama unutma seven erkeği kırk halatla bağlasan yine gider kalmak isteyene bir saç teli yeter. Hayat bunları düşünmek üzülmek için kısa o belki üzülmüyordur senin kadar sen ya da ben neden üzlelim ki öyle değil mi?
cok haklisiniz. hayatimiza devam etmek kendimize bakmak gerekiyor fakat birine cok guvenip onunla gelecek hayalleri kurup ve ondan "evet bu benim her seyimi paylasabilecegim erkek" diye emin olduktan sonra ayrilik olmasi cok uzuyor. dediginiz gibi nasipte varsa ne olursa olsun geri donecektir. cok tesekkur ederim 🙏🏻🥺
ne kadar birlikteliğiniz oldu canım
4 yillik bir arkadasligimiz vardi ama o benden hoslaniyormus benim iliskim oldugunu ogrenince arkadasligimizi bitirmisti. sonrasinda bir yil gecti ve biz baristik. bir yil da sevgililik surecimiz oldu. ona gercekten cok guveniyordum. cunku arkadasligimiz vardi ve ayni ortamdaydik her seyini biliyordum. hesabi bile bendeydi. aramizda sevgililikten ote bi bag vardi fakat iste anlasmazliklar kavgalar bizi mahvetti. yanlis insan degil ama sanirim yanlis zaman...
biraz öyle olmuş bu işler nasip kısmet sıkma canını ya
cok haklisiniz allah insallah nasibimi o eder tek duam bu 🥺🙏🏻
hayır saçmalama hayırlısını dile öyle dua mı olur
yanlis bir dua mi bu, bilmiyordum 🤭
tabiki yanlış hayırlı olan neyse o olsun dua et
pekiii tesekkur ederim 💗🙏🏻🥺
rica ederimmm ne demek 😊🙏🏻🤍
ne pasa doner mi yiyecegiz!! her neyse saka bir yana aynı problemi yasiyorum deneyebilirsiniz cogu defa. Doner ama bu sizin elinizde yani biz çok kez denedik 2 senedir de deniyoruz ayrıldıktan sonra ama olmadı o yüzden şuanlık arkadaş hibiyiz.
hahshahahah😂 evet cok haklisiniz. bizim ilk ayriligimiz, sizin ayrilik kac defa oldu acaba 🥺
Döner mi, tavuk dürüm döner olsun. Kirmizi et tuketemiyorum ben //
🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Ayni şeyleri yaşıyoruz bir an aynı adam mı diye düşündüm
İki aydır bekliyorum dönmüyor zor bir süreç ama şuna inanıyorum ki seven gidemez kıyamaz birakmaya
ben de oyle dusunuyordum. gittigi icin ona cok kizdim ama zaman gectikce anliyorum. kavgalar tartismalar cok mutsuz etti ikimizi de. hayatimizi cok zorlastirmaya basladik. seven iki insan bunu nasil yapar nasil anlasamaz inanin aklim almiyor. o da cok agladi cok uzuldu ben de fakat olmadi iste.. insallah sizin icin de hayirlisi olur. bazen mecburiyetten gidilir. bunu cook iyi anladim. uzulmeyin lutfen 🥺🙏🏻
Bom boş kalıyorsun etrafında ki hersey herkes anlamsız geliyor sadece görüntü olarak varsin ruh ve beyin olarak bitiyorsun
evet, su an ayni durumdayim. ama hayat devam ediyormus. kafamizi dagitmak, baska seylere ozellikle kendimize odaklanmak gerekiyormus🥺
Bilmem eski sevgilim beni sevmemesine rağmen defalarca döndü
umarim bana da geri gelir cok tesekkur ederim yorumunuz icin
siz ne icin ayrilmistiniz peki? affedilecek bir sey miydi
Askerlik konusu yüzünden ayrıldık ben asker olmak istiyorum dedim eski sevgilimde ben askerle olmam dedi yol verdim sonra kendisi pişman oldu
anladim, hakkinizda hayirlisi olur umarim🥺💗
Teşekkür ederim :)
Umarım yeni erkek arkadaşın da terk eder
canım mısın oğlum niye öyle diyon kıza
@baharbastemurr76 kes sanane lan
S. alak yazdım sistem canım yazmış ya
S*ktir git awk
@baharbastemurr76 her boka atlama k*zban umarım senide Kocan aldatır
Seni çok aldatmışlar galiba
@baharbastemurr76 ben hiç sevgili yapmadım, objeden ibaresiniz gözümde
Bane
@baharbastemurr76 ozaman saksafoncu gibi her yoruma atlama ak
He mk he
Objeden ibaretmişiz ahahhaha çokta s*kimizdeydi açıkçası yaa
@baharbastemurr76 ozaman niye kuduruyon g zekalı sktr git yorum yapma mal mıdır nedir
Asıl sen s*ktir git lan kardeşim
Şu sistemin awk ya doğru düzgün küfürde edemiyoruz
@baharbastemurr76 benim görüşün altındasın ak vasıfsız k*zbanı umurumda değilse burnunu niye sokuyon aptal
Neyse mal sensin kolay gelsin asdfasdfasdf
Belki ben kaostan besleniyorum sanane
@baharbastemurr76 hadi ordan git baban beslesin seni
kotu soz, kotu laf sahibinindir. hayatinizda hic taniyip etmediginiz birinin kotulugunu istemeniz ne aci. olsun, saygi duyarim. umarim kimse sizin cok onemsedigi bir konu hakkinda boyle yorum yapmaz. insanlarin kalbini kirmak ne kolay olmus. :)
Seven terk etmez
haklisiniz, ama mecbur kaldik artik 🥺😔
hayırlısı kankam
Zor ya benim için
umarim zor olani basaririz 🥺😔
Seviyorsa döner
umarim cok tesekkur ederim yorumunuz icin
Yolunuza bakın
oyle yapiyorum ama bi yanimda hep o var🥺
seven terk etmez
haklisiniz ama kavgalar, tartismalar bizi daha kotu edecekti. cozum yolu cok denedik, cok konustuk, hep atlattik sandik olmadi. o da saygimizi yitirmeden bitirelim dedi ve gitti 🥺
doğru olan olmuş toxiclesmis zaten ilişki önüne bak daha rahat ediceksinm
evet o da dogru, ama belki bu ayrilik sureci bize bazi seyler hakkinda ders verir (bunu cok istiyorum). cok sevdigin birini kaybetmek berbat bi hismis🥺
sevgi sanıyosun ama inan alışkanlık
o da olabilir cok haklisiniz. zaman geecegi gosterecektir :')
Senin için en sağlıklı ve doğru karar geri dönüş sağlamamak kabul etmemek hissettiğin şeyi sevgi sanıp yenik düşme lütfen aynı yoldan geçtim hemcinsimin benimle aynı sorunu yaşamasini istemem 4 yıllık ilişkimi bitirdim ve sana yemin ederim dünya varmış aşk çok farklıymış..
cok tesekkur ederim yorumunuz icin cok sag olun 🥺🙏🏻 cok yogun duygular besliyorum, fakat bu ayrilik surecinde ne oldugunu aslinda ne hissettigimi anlayabilecegimi umuyorum. umarim anlarim 💗
Tabiki
umarim 🥺
Adı ne onun
adi bende kalsin 🤭