Hayır kısa süre sonra birde fingirdestiğini nerden biliyoruz öyle biri değil ben ona karşı boşum diye gitti birde başkasıyla konuşuyormuş uzun süredir evlilik düşünüyorlarmış. Evlenmeden önce bana yazdı hala bana aşıkmış falan filan sonra gitti. Anlmadım yani
Yani ikimizi mi seviyor? Oluyor mu öyle erkeklerde? Birde 4 senedir birliktelermiş. Sordum beni seviyorsan başkasıyla neden birliktesin diye, olmayan birini mi bekleyim ömür boyu dedi.
Çok özur dilerim ama 4 senedir onunla birlikte ve sana böyle konuşuyor ve sen hala bu çocuğu düşünüyorsun veya seviyorsun seni sevseydi başkasıyla olmazdı bundan emin ol
Bana hiç ulaşamadı liseden sonra, yazdıgı zamanlar oldu sonrasında da ama ben hep engelledim veya cevap yazmamıştım, ona karşı boş oldugum için. Ama hala bana karşı bişeyler var içinde. Evlenmeden o yarayı kapatmak istemiş oyuzden içindekileri dökmüş bana öyle diyor.
Ben onu sevmedim diyprum ya, sadece bana ilk defa duygularını anlatması için fırsat verdim. Takıntı yaptı sanıyordum. Ana çocuk bay aşık. Ama anlamadığım o kızlada 4 senedir birlikte yani muhtemelen onuda sevmiştir ama bana karşı duygularında da samimi.
Evet saldım zaten ama üzülüyorum ben bukadarını beklemiyordum unutmuştur beni diye düşündüm. Seneler sonra yeniden çıkıp geldi yazdı hala seviyormuş. Ve acı çekiyor. Ama onh seviyormusun diye sormaya fırsatım olmadı. Sizce bir kalpte iki sevda olur mu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Benim sevgilim dul çocuğu var bense bekarım çok dil döktüm yinede beni anlamıyor oysa seni seviyorum dese her şey hallolcak
Seven her türlü geri döner. Mesele o döndüğünde sen hala onun bıraktığı gibi misin? O geri döndüğünde herşeye rağmen kabul edebilecek misin
Eight erkek doner seven donmez
Niye
Tek sayi cunku
Başkalarıyla fingirdestikten sonra dönse ne olur
Hayır kısa süre sonra birde fingirdestiğini nerden biliyoruz öyle biri değil ben ona karşı boşum diye gitti birde başkasıyla konuşuyormuş uzun süredir evlilik düşünüyorlarmış. Evlenmeden önce bana yazdı hala bana aşıkmış falan filan sonra gitti. Anlmadım yani
Hesabini falan da kapattı. İçindekilerini söylemek zorundaymışmış
Başka biri varsa evlilik düşünüyorlarsa fingirdesmis oluyor
Kimle
Evet öyle ama acı çekiyor
Beni 10 senedir seviyor
O evlenmeyi düşündüğü kız ile olabilir mesela
Ne olabilir
O zaman niye baskasiyla konuşuyor ve evlilik düşünüyorrrr
Yani ikimizi mi seviyor? Oluyor mu öyle erkeklerde? Birde 4 senedir birliktelermiş. Sordum beni seviyorsan başkasıyla neden birliktesin diye, olmayan birini mi bekleyim ömür boyu dedi.
Çok özur dilerim ama 4 senedir onunla birlikte ve sana böyle konuşuyor ve sen hala bu çocuğu düşünüyorsun veya seviyorsun seni sevseydi başkasıyla olmazdı bundan emin ol
Bana hiç ulaşamadı liseden sonra, yazdıgı zamanlar oldu sonrasında da ama ben hep engelledim veya cevap yazmamıştım, ona karşı boş oldugum için. Ama hala bana karşı bişeyler var içinde. Evlenmeden o yarayı kapatmak istemiş oyuzden içindekileri dökmüş bana öyle diyor.
Zaten onunla evlenecek o zaman sadece konuşmak istemiş belki ama sacmaa kafasında başka bir şey var bunun
Ben onu sevmedim diyprum ya, sadece bana ilk defa duygularını anlatması için fırsat verdim. Takıntı yaptı sanıyordum. Ana çocuk bay aşık. Ama anlamadığım o kızlada 4 senedir birlikte yani muhtemelen onuda sevmiştir ama bana karşı duygularında da samimi.
İlk aşklar unutulmaz diye boşuna dememişler
Ama sal o çocuğu kafasını karistirma yuvasını kurşun 4 senelik sevgilisinide üzmesin
Evet ama onun tarafından düşünmek lazım. Ben ona olamayacağımızı söyledim, benden ümidi yok yani. Ömür boyu beni bekleyemez demi?
Yok yok sanmıyorum evlenir çocugu olur unutur gider her şeyi
Evet saldım zaten ama üzülüyorum ben bukadarını beklemiyordum unutmuştur beni diye düşündüm. Seneler sonra yeniden çıkıp geldi yazdı hala seviyormuş. Ve acı çekiyor. Ama onh seviyormusun diye sormaya fırsatım olmadı. Sizce bir kalpte iki sevda olur mu?
Olmaz sadece bir isim olarak hatıra olarak kalır ama. sevde tektir
10 senedir unutamamış, evlenince mi unutacak. Senin yerin ayrıydı bende dedi birde.
Belki de seni yokladı nerden biliyorsun bence çok takılma salla gitsin
Nasıl bir yoklama
Aynı şehirde misinz veya o başka şehire gitti yeni mi geldi
Aynı şehirdeyiz, sadece bir kere karşılaşmıştık omuda unutamamış öyle söyledi
Şehir neresi
Ne önemi var
Merak
Cevap vermemem üzdü
Yurt dışı
O Türkiye'de mii
Hyrrr ikimiz yurt dışı aynı şehirdeyiz
Hee anladımm