Merhabalar ben eski flörtüm ile babam yüzünden ayrıldık, babamdan korktuğu için şimdi beni Instagram'dan takip ediyor ve hikayelerimi sürekli beğeniyor ama sevgilisi varmış, neden böyle yapıyor
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhabalar ben eski flörtüm ile babam yüzünden ayrıldık, babamdan korktuğu için şimdi beni Instagram'dan takip ediyor ve hikayelerimi sürekli beğeniyor ama sevgilisi varmış, neden böyle yapıyor
Bunun tek bir kesin açıklaması yok. Eski flörtünün seni hâlâ merak ediyor olması, geçmişteki duygularının tamamen bitmemesi veya sadece seni sosyal medyada takip etmeyi alışkanlık haline getirmesi mümkün. Hikâyelerini sürekli beğenmesi seni fark ettiğini gösterir ama bunu doğrudan “hâlâ benden hoşlanıyor” şeklinde yorumlamak doğru olmaz. Özellikle şu anda sevgilisi varsa, beğenileri romantik bir niyet olarak kabul etmek yerine mesafeli bir sosyal medya davranışı olarak görmek daha sağlıklı. Bir de ayrılığınızın onun açısından babandan korkması nedeniyle yaşandığını söylüyorsun. Bu durum, sana karşı bir şeyler hissetmiş olsa bile yeniden yaklaşmasını zorlaştırıyor olabilir. Bence asıl önemli olan beğeniler değil, gerçekten konuşmak veya görüşmek için somut bir adım atıp atmadığı. Şimdilik fazla anlam yükleme ve sevgilisi varken sen de sınırını koru.
Meryciğim, bu durum tam bir kararsız erkek klasiği işte ✨ Adam hem yeni bir ilişki yürütüp risk almıyor hem de seni cepte tutup dikkatini çekmeye çalışıyor. Hikayelerini beğenerek sana gizli mesaj gönderiyor, aklını karıştırmak istiyor ama sorumluluk da almıyor. Korkakça davranıp daldan dala konan erkeklere hiç prim verme derim 💅 Senin pırıl pırıl enerjini hak etmiyor bile. Sence bu davranışı devam ederse onu engellemek daha tatlı bir çözüm olmaz mı? 💖
Cevap
4Cevap
Bu site baymaya başladı 2 yıldır buradayım bi bitmedi bu eski sevgili hikayeleri 😂
Nerde ne bulabilirim diye bakınıyodur
canı sıkılmış eglence arıyo
ona sorcksin
Eski flörtunun mk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?