Eski sevgilim Instagram hikayelerime bakıyor?

Erkek arkadaşım bana akşam arkadaşlarım ile eğlenmeye gideceğini söyledi kim dedim 2-3 erkek saydı bende tamam dedim daha sonrasında benim kıskandığım bir kız arkadaşı vardı onun profiline gireyim dedim ki demez olaydım kız benim sevgilimin fotoğrafını çekmiş ve paylaşmış ben sevgilimi aradım ve hemen eve geçmesini söyledim ve bayağı da bağırdım o da ben gecemem eve dedi o zaman hayatımdan git dedim ayrıca o kız o fotoğrafı kaldıracakta dedim daha sonrasında kapattık ne beni aradı ne yazdı ben sabaha karşı mesajlar attım aradım hiç birine cevap vermedi ben tabi hastanelik oldum. Ağlayarak mesajlar falan. Saat 1 gibi beni aradı farklı şehire gitmişler eğlenmeye arkadaşının evinde kalmış hangi arkadaşının olduğunu söylemiyor kız paylaşayım mi demiş paylaş demiş dedim senden soğudum farkında mısın ne yapayım soguduysan dedi hiç bişey dedim ne yapmamı bekliyorsun soğuduysan dedi yine hiç bişey dedim. Sonrasında da ben seni hayatımdan çıkartıyorum mutlu değilim dedim oda çıkarttıysan ve mutlu değilsen bitirmişsen bitmiştir dedi sonra ben onu her yerden çıkarttım instamı açık yapmıştım hikayelerime bakıp bakıp duruyor.. tabi bu olay olmadan 2 gün öncede bana supriz yapıp doğum günüme geldi çiçekler pastalar hediyeler falan.. fotoğraf mevzusu da arkadaşım bir fotoğraf ile benim doğum günümü kutladı diye neler söyledi ben arkadaşım ile aramı bozdum bir daha paylaşma beni çekme vs gibi ama 1 gün sonra onun arkadaşı yaptı.. bana akıl verin 😢
Eski sevgilim Instagram hikayelerime bakıyor?