Flörtüm hem senden daha iyisi yok diyor hem de ilgisiz davranıyor, bu ne anlama geliyor?

Başlarda çok peşimden koştu, sonunda şans verdim. İlk 2 hafta aşırı ilgiliydi her gün yazar, arar ve her gün buluşmak isterdi. 2 haftanın sonunda aşırı temas ettiği için konuşmayı kestim.

Bana tekrar yazdı, benden sonra bunalıma girdiğini falan söyledi, tekrar konuşmaya başladık ilgisi aynıydı ama akıllanmamıştı (temas) yine konuşmayı kestim. Sonra da yazdı ama kabul etmedim.

Birkaç gün sonra ben yazdım denize gidelim mi diye. (Denize gitme planımız konuşmayı kestiğimiz için iptal olmuştu) yine konuşmaya başladık ama bu sefer aşırı ilgisizdi. Mesela sinemaya gitmeyi teklif ediyordu, kabul ediyordum, ertesi gün hiç yazmıyordu. 2 gün sonra falan yazıyordu ben de bu sefer bir şey demeden engelledim. Başka yerlerden birkaç sefer yazdı ama her seferinde tersledim veya cevap vermedim.

3 gece önce canı sıkkınmış, beni aradı, konuşmak istediğini söyledi, kabul ettim konuştuk. Benden daha iyisinin olmadığını söyledi. O da benim ondan uzaklaştığımı düşünmüş. Güzelce konuştuk tekrar konuşmaya başladık. Hiç yazmıyor değil ama baştaki ilgisi yok. Dün 1-2 kere konuştuk, bugün hiç konuşmadık. Yine engellesim var.

Ne yapayım sizce?

Flörtüm hem senden daha iyisi yok diyor hem de ilgisiz davranıyor, bu ne anlama geliyor?