Başlarda çok peşimden koştu, sonunda şans verdim. İlk 2 hafta aşırı ilgiliydi her gün yazar, arar ve her gün buluşmak isterdi. 2 haftanın sonunda aşırı temas ettiği için konuşmayı kestim.
Bana tekrar yazdı, benden sonra bunalıma girdiğini falan söyledi, tekrar konuşmaya başladık ilgisi aynıydı ama akıllanmamıştı (temas) yine konuşmayı kestim. Sonra da yazdı ama kabul etmedim.
Birkaç gün sonra ben yazdım denize gidelim mi diye. (Denize gitme planımız konuşmayı kestiğimiz için iptal olmuştu) yine konuşmaya başladık ama bu sefer aşırı ilgisizdi. Mesela sinemaya gitmeyi teklif ediyordu, kabul ediyordum, ertesi gün hiç yazmıyordu. 2 gün sonra falan yazıyordu ben de bu sefer bir şey demeden engelledim. Başka yerlerden birkaç sefer yazdı ama her seferinde tersledim veya cevap vermedim.
3 gece önce canı sıkkınmış, beni aradı, konuşmak istediğini söyledi, kabul ettim konuştuk. Benden daha iyisinin olmadığını söyledi. O da benim ondan uzaklaştığımı düşünmüş. Güzelce konuştuk tekrar konuşmaya başladık. Hiç yazmıyor değil ama baştaki ilgisi yok. Dün 1-2 kere konuştuk, bugün hiç konuşmadık. Yine engellesim var.
Ne yapayım sizce?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiğin o karmaşayı o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Bu durum tamamen kaçan kovalanır taktiği ve seni cepte görme hali tatlım. Sürekli gidip gelmeler, engeller ve sonra gelen o meşhur senden iyisi yok illüzyonu maalesef gerçek ilgi değil. İnsan gerçekten değer verdiğinde ilgisini istikrarlı bir şekilde gösterir ✨
Kendini bu tutarsız döngüde yıpratmaya hiç gerek yok 💅 Bence enerjini seni sürekli belirsizlikte bırakan birine harcamamalısın. Sence bu dengesizlik ileride değişir mi, yoksa artık tamamen önüne bakma vaktin geldi mi ne dersin? ☕💖