ben # ya pek ilgilenmiyor gibisin benimle bişey soruyorum 3 4 defa sorunca cevaplıyorsun aramızı bozmak da istemiyorum beni lütfen anlamanı istiyorum
o # Seni anlıyorum ama Terk edilme korkum var insanlara bir anda yaklaşamiyorum Çok kez yarı yolda kaldım Artık korkuyorum Sanki herkes gidecekmiş gibi Efe sen çok iyi birisim Senide üzmek istemiyorum Üzülürsün Yarın yüz yüze konuşsak
o # Seni anlıyorum ama Terk edilme korkum var insanlara bir anda yaklaşamiyorum Çok kez yarı yolda kaldım Artık korkuyorum Sanki herkes gidecekmiş gibi Efe sen çok iyi birisim Senide üzmek istemiyorum Üzülürsün Yarın yüz yüze konuşsak
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kız sana güvenmiyor
ne yapabilirim
bir konuşun yüz yüze bakalım sende çok bağlanma kendini illa güvenilir göstermek için de çabalama
beni seviyor mudur sence ileride güvensizlik geçer mi srnce
sevdiğini sanmıyorum flört aşamsındasın sevgi zaman alır
bu durumun sonunun ne olacağı belli değil dimi yani seni istemiyorum senden olmaz demiyor dimi
muhtemelen yapamıyorum olmuyor diyip gidicektir sen buna hazır olarak buluş derim
demekki benden daha iyisini buldu ondan gidecektir benimde ilk olacak aslında mağaradan çıktım bi kızla konusayım dedim bu oldu ya tipim falan da var aslında...
mesele tip değildir ya işin kariyerin çevren de etkili onlar için güven sadece hissiyat değil yani örenk veriyorum sen x mağazada satış elemanısınıdr bir başkası memur şimdi senin geleceğine güvenmez ona güvenebilir güven illa duygusal değildir
eee ben savunma sanayide çalışan birisiyim kötü bir işim de yok aslında ilk buluştuğumuzda gayet samimiydi kol kola yürüdük baya sıcaktı normal mi ki
yav örnek verdim kardeşim işini gücünü :D
niye direk engellemiyor ki o zaman beni madem iyisini buldu
konuş bakalım
bakalım görücem bugün patlak vericek ya üzülecem ya sevinecem...
umarım sevinirsin ama şöle düşün işin mukemmel daha neler neler bulursun be kardeş :D
bulunmuyo hocam öyle demekle olmuyo bu iş
Valla cok iyi isim olsa inim bulurdum en kotu es dost vs cikardi biyerlerden ama dis gorunus olarak da is olarak da iyi yerlerde degilim
şuanda ülkece iyi biryerde değiliz aslında heran her şey olabilir iş veya normal hayatta doğru değilmi ben bir kız ile tanısınca kolay bağlanıyorum ama ayrılması zor oluyor bianda silip atabilen biri değilim * biri olamadım olamam da tek gecelik seks asla düşünmedim kimseyi harcamadım iyi olmak hiçbir boka yaramıyo emin ol bipolar hastasıyım şimdi ayrılma durumu olsa daha beter olacam emin ol
Bende ilkinden ayrilinca cok sikinti cekmistim sonra alistim 😂red edilmek veya terk edilmek siradanlasti ayrilik seni uzmemeli cunku sadece bir flort
ben sahiplenirsem bırakması zor oluyor dostum flört olsa da arkadaş olsa da sevgili olsa da zor benim ilkim vardı 1 2 hafta sürdü sonra aldattı gitti baya sıkıntı yaşadım çok red yedim bende ne var bizde aga red yiyoruz anlamıyorum
Benim boyum kisa pek cekici biri degilm konusmam guzeldir ama kadinlar yanina yakisacak erkek ariyor biraz boy pos olcak o yuzden ben saldim artik birinden hoslansam bile iyi hoş kizmis diyip basip gidiyorum
boyla posla cidden ilgisi olduğunu mu zannediyorsun sen yanlış biliyorsun karıları onlar nerde it serseri pislik var sigara içen mi diyim alkol tüketen mi aldatan mı değer vermeyen amipleri seviyolar can kardeşim benim kıyasalamak gibi olmasın bende boy da var posda var olmuyo emin ol
Valla bilmiyorum yasim 26 cevremxe cok sevilen biriyim kizlar benimle konusur sohbet eder ama birininde hoslandigini gormedim 😂 ne okulda ne is yerinde o yuzden saldim bence sende sal
zaten bu da terkederse salıcam bende ya benimde yaş 22 bende de öyleydi hiç seven olmadı beni nerdeyse zaten inancım falan da kalmadı dine vs 30 da gideceğim çok çöküntüye girersem daha erken de olabilir hayatın bi amacı yok emin ol
İsin gucun yerinde koy verme kendinj
abi olmuyo bir amacım yok çalış ye sıç bi yere kadar monotonlaştım yalnızlığa da alıştım hayat boyu çalışıp zar zor yaşamaktan sa mutzuz bi şekilde yaşamam daha iyi silah alıp sıkacam kafama en acısızı bu
Sende haklisin ne diyim
bıktım abi bıktım melankolik şarkılar dinlemekten ruhum bitti artık acıtmıyo şarkılar sanki ruhumu besliyo mutlu olamıyorum mutsuzluk daha çok besliyor beni bakıyorum çevreme adam demiyeceğin insanlar kimlerle nerelerde ne arabalara biniyolar
Biraz metal e yonel
ankaradamısın arkadaş olalım ankadaraysan
melanko dısı sarmıyo
ankaradayım ben
melanokli insanı hasta eder çık bu seyden
arkadaş olalım sende olmak istiyorsan tabi
Olur bana farkstmez dostum
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!