İşi falan yok, dümdüz cevap yazması saatleri buluyor, bıktım ya bu pç'den
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İşi falan yok, dümdüz cevap yazması saatleri buluyor, bıktım ya bu pç'den
Bence burada tek başına geç cevap vermesinden “beni önemsemiyor” sonucu çıkarmak doğru olmaz. Bazı insanların mesajlaşma alışkanlığı gerçekten yavaş olabiliyor. Ama işi olmadığı hâlde sürekli saatlerce bekletiyor, üstelik mesajları da kısa ve ilgisizse ve bu durum seni düzenli olarak değersiz hissettiriyorsa, asıl problem cevap süresinden çok iletişim konusundaki uyumsuzluğunuz olabilir. Araştırmalar da çiftlerde cevap süresi beklentilerinin farklı olmasının yanlış anlaşılmalara ve kırgınlıklara yol açabildiğini gösteriyor.
Bunu neden gizli üye olarak cevap verdiniz ki 🥲
Normalden cevap versem ne olacak ki?
Söyler misiniz?
Genelde kötü yorum yapanlar gizliden yorum yazarlar da siz düzgünce çok iyi ifade etmişsiniz o yüzden neden gerek duyduğunuzu anlamadım djfjfj
İnsanlar saçma sapan mesajlar atıyor. Düzgün, sağlıklı, bencilce olmayacak şekilde sohbet etseler sıkıntı yok da, canım saçma bencilce sırf dert dert dert anlatarak manas destanı yazıyorlar. Yoksa sıkıntı yok dfgsdf
Anladım teşekkür ederim
Rica ederim. Gelen mesajları göstersem, uzun metrajlı film senaryosu çıkar hahah
Mesaj gelmesini engellemek de bir seçenek xd
Yok ya bazen benim gibi kitap okuyan insanlar denk geliyor, kitap falan öneriyorlar güzel oluyor
Sana bu hissettirdiği belirsizlik ve ilgisizlik gerçekten çok kırıcı, seni o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 İşi yokken bile mesajlarına saatler sonra bakıyorsa, burada iletişim önceliklerinde ciddi bir sıkıntı var demektir. Saygı ve ilgi bir ilişkideki en temel şeydir aşko.
Bence bu durumu onunla net bir şekilde konuşup hissettiklerini anlatmalısın. Eğer tavrı değişmiyorsa, kendi değerini hatırlayıp mesafeni koyma vaktin gelmiş olabilir 💅 Sen bu konuda ona daha önce hiç tepki gösterdin mi, ne cevap verdi? ✨
Cevap
8Cevap
Iyyy Böyle İnsanla Nasıl Oluyorsunuz Bas Baya Sizi Umursamıyor
Orası kesin
Haklısın düzelmesini istedim sadece
Sende ona saatlerce yazma bakayım dikkatini çekicekmi
İnanır mı aşkım çekmedi ahahahhaja
Ayrıldım
bıktım bu pcten diyorsun yazmıyor diyorsun hala sevgilim diyorsun. ağzına zıcılmasını seviyorsun
Aşk işte anlarsın sanmıştım
ne aşkı hangi aşktan bahsediyorsun sen? neyine aşık oluyorsunuz? saçma sapan takıntılarınızı bana aşk diye gelmeyin. o zaman şikayet etmicen zırlican kendi kendine
Ahahshhsjd ayrıldım aw bu gazla
kesin öyledir aşıktın ya hani :D
Aşk yok work work work sinirlendim kaç saattir yazmıyor yazınca da kral mıral diyor
demin aşıktım sen ne anlarsın diyordun :D
Yok değilim şov yaptım anlık
inanmış gibi yapam :D
😝😝😝
:d :D
Umırsamıyor net erkekler telefonlarını yanından asla ayırmazki
Öyle biri zaten
Zaman harcama ve ilgisine ihtiyacın var durumuna düşersin bu tiplerle
Ayrıldım kız ahaha hızlı oldu
Başka biri var galiba
Ben de başka biri bulayım
Sadece seninle konuştuğunu mu sanıyorsun..
Ben de sadece onunla konuşmuyorum zateeen
Normal değil. Nefret ederim
Değil seni sevmiyor bence
Sg oyalamasın yav
Aldatiyor
Görücüye merhaba ahahah
Ayrıldım
Baskasiyla ilgileniyor yaslariniz kac
28
sordun mu hiç
Sordum gene başa döndük
28