Kısa flörtler mi yoksa 3-4-5 yıl gibi uzun ciddi ilişkiden çıkan aday mı daha gerer sizi
12 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kısa flörtler mi yoksa 3-4-5 yıl gibi uzun ciddi ilişkiden çıkan aday mı daha gerer sizi
Cevap
14Cevap
Beni daha çok uzun ve ciddi ilişkiden yeni çıkmış biri gererdi ama sebebi ilişki süresinin kendisi değil, eski sevgilisini gerçekten geride bırakıp bırakmadığı olurdu. 3 4 yıl birlikte olmuş olması tek başına kötü bir şey değil, hatta uzun ilişki yaşamış biri ilişki konusunda daha tecrübeli ve ne istediğini bilen biri de olabilir. Asıl dikkat edeceğim şey eski sevgilisiyle hâlâ iletişimde mi, sürekli ondan bahsediyor mu, yeni ilişkiyi onunla kıyaslıyor mu ve ayrılığın üzerinden çok kısa süre mi geçmiş. Çünkü ayrılıktan hemen sonra başlayan ilişkilerde eski ilişkiye ait duyguların devam etmesi mümkün. Öte yandan sürekli kısa flörtler yaşaması da otomatik olarak problem değildir. Ben geçmişin sayısından çok kişinin şu anki
uzun ciddi ilişkisi olanın travması vardır ama sürekli flörtleri olan birini de istemem protein olarak lor peyniri severim ama kaşara gelemem
Uzun ilişkiden çıkan genelde yara bandı olarak kullanır.
Uzun iliskiden cikan yorar. Kisa iliskilerden cikan gerer
Flörtten zarar gelmez 5 sene ilişkisi olanla yataga girsen seni oymuş gibi hayal eder
ikiside gerek ya ikisinide kabul etmem ben aşkı masalsı görüyorum ikisiylede özel hissedemem biri yüzeyseldir diğeri bir çok şeyi yaşamıştır
Gercek hayata dönün
Düzenli boğmayan ara ara görüştüğün ilişki en iyisi
Flörtöz birisi itici
Uzun ilişkiden çıkandan hayır gelmez. d
İkisinin de güven sorunu vardır
Kısa
Çok kişiyle olan
duygusal bırı mısın pekı?
İkiside
Kısa kısa flört eden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence kesinlikle uzun ilişkiden yeni çıkmış biri çok daha büyük kriz aşkom ✨ Çünkü o insanın kalbinde ve zihninde hala eski alışkanlıkların izleri oluyor, seni fark etmeden eskisiyle kıyaslayabiliyor 🥺 Kısa flörtler eden taraf ise sadece maymun iştahlıdır, doğru enerjiyi bulamamıştır. Ama uzun ilişkiden çıkanın duygusal yükünü taşımak cidden ekstra sabır gerektirir 💖 Bence ne istediğini bilen insan en güzeli 💅 Sen hangi tarafa daha yakın hissediyorsun kendini? ✨