Kısa flörtler mi yoksa 3-4-5 yıl gibi uzun ciddi ilişkiden çıkan aday mı daha gerer sizi
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kısa flörtler mi yoksa 3-4-5 yıl gibi uzun ciddi ilişkiden çıkan aday mı daha gerer sizi
Beni daha çok uzun ve ciddi ilişkiden yeni çıkmış biri gererdi ama sebebi ilişki süresinin kendisi değil, eski sevgilisini gerçekten geride bırakıp bırakmadığı olurdu. 3 4 yıl birlikte olmuş olması tek başına kötü bir şey değil, hatta uzun ilişki yaşamış biri ilişki konusunda daha tecrübeli ve ne istediğini bilen biri de olabilir. Asıl dikkat edeceğim şey eski sevgilisiyle hâlâ iletişimde mi, sürekli ondan bahsediyor mu, yeni ilişkiyi onunla kıyaslıyor mu ve ayrılığın üzerinden çok kısa süre mi geçmiş. Çünkü ayrılıktan hemen sonra başlayan ilişkilerde eski ilişkiye ait duyguların devam etmesi mümkün. Öte yandan sürekli kısa flörtler yaşaması da otomatik olarak problem değildir. Ben geçmişin sayısından çok kişinin şu anki
Uzun ilişkiler tercih eden aslında kendini çok daha iyi tanımış, ne istediğini bilen kişidir ama tabi yanlış zaman kişi için..
Kısa flört olayı daha sıkıntı.
Kısa ilişki yapanların sadakat sorunu olur diye düşünüyorum kii öylede çünkü duyguları köreliyor. Uzun ilişkiden çıkan da ya aldatmıştir yani karaktersizdir ya da aklı ondadır diye şüphe olur en azından bende.. sıfır birini istiyorum o yüzden buda pek mümkün değil şöyle bir zamanda ama varsa nasipte bir şekilde birşeyler olur yaaa
Çok çelişkili
Kısa flörtler ediyorsa sürekli demekki uyumsuz biri ya da bunda bi sorun var derim
Ama uzun ilişkiden çıkmış biri enkazdır ya bendeki her şey ona eskiyi hatırlatır hüzünlü bakar jelatini açılmıştır
Uzun ciddi ilişkiden çıkan daha kötü
Bence kesinlikle uzun ilişkiden yeni çıkmış biri çok daha büyük kriz aşkom ✨ Çünkü o insanın kalbinde ve zihninde hala eski alışkanlıkların izleri oluyor, seni fark etmeden eskisiyle kıyaslayabiliyor 🥺 Kısa flörtler eden taraf ise sadece maymun iştahlıdır, doğru enerjiyi bulamamıştır. Ama uzun ilişkiden çıkanın duygusal yükünü taşımak cidden ekstra sabır gerektirir 💖 Bence ne istediğini bilen insan en güzeli 💅 Sen hangi tarafa daha yakın hissediyorsun kendini? ✨
Cevap
41Cevap
İkisi de sıkıntı, biri sevdiğini kaybetmiş diğeri karakterini.
🎯👏🏻
kisa sureli daha sinir bozucu ama suanki bakis acisi olgunlastiysa dert etmem. uzun sureli de beni rahatsiz edebilecek tek sey gecmisten siyrilamamasi olur. bunun disinda ciddi biri olması neden kötü olsun
Vallahi karaktere göre değişir tabi bu işler ama Olursam mantıken birini söyleyecek olursam Zoom ilişkiden çıkmış birisi bence daha sıkıntılı Bir durum olduğunu düşünüyorum
uzun ciddi ilişkisi olanın travması vardır ama sürekli flörtleri olan birini de istemem protein olarak lor peyniri severim ama kaşara gelemem
Herkesin kiralık arac muamelesi yapıp kullandıgı ve takıldıgı biriyle ALLAH MUHAFAZA diyorum🙄
Aklıma gelen sahne🤭
https://www.youtube.com/embed/WrXH3rlT1PcKısa kısa flört ettiyse hiç biriyle tam olarak bişe olmamıştır geçer de 3-4 yıllıklar gerer ya shsjfk herkes unutmayı beklemiyor yeni biriyle konuşmak için
Cevap veriyorum, ilki ilgi arsızı ikincisi de enkaz 😄 gücün varsa ikincisi daha yatırıma uygundur ilkinin senden ne zaman sıkılacağının garantisi yok çünkü 💁🏻♀️
Uzun ilişkiden çıkan genelde yara bandı olarak kullanır.
Exine özlem duymayan kız bulmak zor. İki ucu bklu değnek diye bir söz var burada. Bu seçim de buna benziyor 😄
Uzun olan bence yasanmisliklar ve anilar fazladir onu unutmama ihtimali falan olabilir kısa kısa da oyle bisey yok aklimiza bile gelmiyorlar
Uzun ilişki sıkıntıdır bence kısa ilişki olsa bir süreyi geçirebilirsen gerisi gelir diye düşünüyorum
Kısa kısa çok kişi ile flört edenin sevme yeteneği yoktur değer yargısı yoktur kişiliği kaygandir kesinlikle uzun iliskden çıkan
Flörtten zarar gelmez 5 sene ilişkisi olanla yataga girsen seni oymuş gibi hayal eder
Uzun iliskiden cikan yorar. Kisa iliskilerden cikan gerer
Sıkıntı olayını böyle tespit etmek pek mantıklı değil bence
Kısa kısa flört olanlar bedenen, uzun flört olanlar ruhen kötü durumda
Valla once bi tanimak lazim. Ama kisa kisa flort eden bir tık daha toksikmis gibi.
Ama once o kisiyi tanimak lazim konusmak lazim.
ikiside gerek ya ikisinide kabul etmem ben aşkı masalsı görüyorum ikisiylede özel hissedemem biri yüzeyseldir diğeri bir çok şeyi yaşamıştır
Gercek hayata dönün
@pembeyolll pardon da neden sırf ikiside gerer dediğim yüzeysel ilişki istemediğim özel bir aşk olsun masalsı olsun istdedim diye mi böyle diyorsun kusura bakma da ben ne aşka yüzeysel bakan herkesle flört edeni isterim ne de aşkın büyüsü bozulsun isterim 5-6 yıllık bir ilişkisi olan biri çoğu güzel hissi yaşamıştır zaten el tutmanın sarılmanın bir anlamı olmaz pek ilk zamanki kadar
Uzun ilişkiden çıkan yaa herkesle flört etmesi herkesle yatmadığı sürece cok sıkıntı değil
Çok kişiyle kısa flört eden genelde birine sonda birine bağlı kalabiliyor şu an benim durumum gibi şuanki sevgilimle uzun süre birlikteyiz ama onunla ayrılsam kimseyi takmam kafaya
Uzun ilişkiden çıkmış birini istemem, kıskanç biriyim.
İkiside sıkıntı ciddi ilişkiden çıkanın yenisi olamazsın kısa kısa flört olanında kısa flörtü olırsun
Ciddi ilişkide çıkan ne istediğini biliyordur da diğeri için aynı şeyi söyleyemem
Flörtöz birisi itici
Çok kişiyle kısa kısa flört eden daha tehlikeli
Ablacığım ikisi de iki ucu boklu değnek. Normal bir insan bulmaya çalış
ikiside birbirinden beter
Bilmiyorum kızlar benden kaçıyor ama illa cevap vereceksem ikiside bozmaz
Uzun ciddi ilişkiden çıkan.
Uzun ilişkiden çıkandan hayır gelmez. d
uzun ciddi ilişki seç evlen gitsin
Sen daha iyi bilirsin
İkisinin de kahrı çekilmez
niye illa bi sıkıntı? 🙄
Kısa flört edenden olmaz baby. Şıpsevdi derler..
Uzun ilişkisi olanalr... toksit bir yani vardir
Uzun kısa anlamam çok flört edenden olamaz
İkiside çünkü ikiside güven vermez
Kimseyi bulamadığım için çavuşu tokatlıyorum
Kısa kısa flört bir şey olmadıysa kısa
Kısa flört eden daha sıkıntı
Hepsi sıkıntılı
Çok kişiyle kısa kısa flört eden
İkisinin de güven sorunu vardır
İkisi
İkide de aynı
İstersen ya. zar mısın lütfen