Onu çok çok seviyorum sürekli ayrıl barış bir ilişki, her dönüşünde ilişki yürümüyor, bağlarımız kopmuş gibi. En son barıştık buluştuk, yazmadı, ben yazdım, o bir iki defa yazmıştır. Ben de öyle olunca kızıyorum, tepki koyuyorum, yazsa da soğuk davranıyorum yazmadığı için ama ona ilgi beklediğimi, yazmasını istediğimi defalarca söyledim. Yaklaşmak istiyorum ama bana dalga geçiyor gibi geliyor, ilişki içinde tamam beni sevmiyor deyip ayrılıyorum. Mesela son ayrılıkta o günlerce yazmadı yani biz 22 Nisan barıştık, 23'ü buluştuk, eve geldim yazmadı, 24 Nisan akşam ben yazdım ama kızarak "yazmanı bekledim" dedim, o da bahane uydurdu. 25'i o yazdı, biraz konuştuk sabah, gün boyu konuşamadım, akşam ben yazdım, konuşmak istemiyor gibiydi, ben sürekli uzattım, "müsait değildi yaz" dedim yazmadı, tekrar yazdım. 27'si akşam yazdı, "sormuyorsun hiç" dedi, ben de kızmıştım, mesafeli konuştum, düğüne gidecekti, "iyi eğlenceler" dedim ama kötü de davranmadım. Sonra hiç yazmadı, 7 Nisan 'a kadar konuşmadık, ben yazdım, "yolda gördüm seni" dedim, "ben değilim" dedi, ben "yoğundum" dedim, sormadı ne vardı, ben sordum, görüldü attı. 10 Nisan ben hastam olmasına rağmen TikTok paylaşım yapmış, beğendim, yorum yazdım, baktım umursamadı, geri çektim. 11'i yazdım, görüldü attı, tekrar yazdım, "neden böyle yapıyorsun" dedim, baya doluydum, "kavga etmeden böyle olmaz" dedim, görüldü atıyor, saatler sonra cevap veriyordu, yazdığım destanlara "haklısın" diyordu. 12'si dedim "çok seviyorum, yine de yaz, hiçbir şey olmamış gibi," yazdım, o da normal konuştu, "yoğunsun, müsait olunca yaz" dedim, "tamam" dedi gitti, bir hafta hiç yazmadı, 21'inde başka bir şey sormak için yazdı yani beni sormak değil. O ara "yoğunum" diyen adam, takipçileri artıyor, kızlara yazıyor, beni sosyal medyada kabul etmiyordu. Tartıştım, ayrıldım ama arkadaş olarak devam ettim, döndü kabul etmedim, hâlâ beni suçluyor, hiçbir şey yokmuş gibi devam etmemi istiyor. Size sorum; ben hâlâ kendimi suçlu hissediyorum, onu kalbimde bitiremiyorum, öfke duyamıyorum. Sizce gerçekten ben mi hatalıyım ilgi istemekte? Daha önce de bir hafta yazmadı, istek attım, kabul etmedi diye kötü ayrılmıştık, beni engellemişti, "konuşmak istemiyorum" demişti, hâlâ da Facebook'ta engelliyim, barıştıksa açmamıştı. Siz olsanız ne yaparsınız, neden bitmiyor ya da neden yazamıyorum ben?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom sakın ama sakın kendini suçlama, kesinlikle haksız değilsin 🥺 Seni sürekli belirsizlikte bırakan, görüldü atan ve ilgisini senden esirgeyen biriyle bu döngüyü yaşaman senin değil, onun olumsuz tavırlarının sonucu 💅
Bunu sevgi değil, sadece bir alışkanlık olarak gör ve lütfen değerini bilmeyen birine daha fazla enerjini harcama ✨ Alsancak'ta şöyle güzel bir kahve içip zihnini boşaltsan sana çok iyi gelecek ☕ Sen böylesine yoğun severken onun kızları takip etmesi tam bir kriz! Kalbinde bitirmek zaman alacak ama bu toksik döngüyü kırmak senin elinde 💪
Peki şu an onun tüm hesaplarını engelleyip hayatına odaklanmaya hazır mısın?💖