Doğum günümde sevgilim kilomla dalga geçti, evlilik yolunda bu ilişkiye devam etmeli miyim?

Ben bundan altı ay önce organ nakli oldum, karaciğeri bağışladım ve organ naklinden sonra biraz kilo aldım. Benim sevgilim de kilolu insanı sevmeyen biri. Bu arada kilo aldığım dediğim 1.71 boyunda 74 kiloyum. Sevgilimle baş başa doğum günümü kutlayalım dedik, pasta keserken bana dilimi küçük kesmem gerektiğini, fazla yememem gerektiğini söyledi, şaka yapıyor sandım. Sonra yemek olayı bittikten sonra çok fazla yedin, çok kilo aldın ve bana çekici gelmiyorsun dedi. Hatta ileri gidip ben olmasaydım bütün pastayı yerdin herhalde dedi. Ben ağlamaya başladım çünkü inanılmaz alındım. Evet kilolu olabilirim ama en azından doğum günümde bunu yapmaması gerektiğini söyledim ve o gidip uyudu. Sabah da hiçbir şey olmamış gibi devam ettik. Ama bu olayın üstünden bir hafta geçti ve ben içimdeki kırgınlığı atamıyorum, evlilik yolundayız, 30 yaşındayız ama gerçekten kafam fazla karışık, arkadaşlarıma anlatamıyorum çünkü diyeceklerini biliyorum, o yüzden anonim olarak buraya sormak istedim, ben mi abartıyorum

Doğum günümde sevgilim kilomla dalga geçti, evlilik yolunda bu ilişkiye devam etmeli miyim?