6 yıldır sevgiliyiz. Ben çok çabuk kilo alıyorum. Sevgilim ise bundan rahatsız oluyor. Sırf bu yüzden evliliği , nişanı vs erteliyor. Çok üzüldüm, ayrılmayı düşünüyorum. Evet kilom fazla ama bunu beni kırarak söylüyor üstelik ben diyet yapıyorum zaten. Elimden geleni yapıyorum gerçekten çok üzgünüm
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
yengem ve dayımın evliliğini hatırlattı bana bu sorun. ailede herkes akrabalar falan gelin çok kilolu diye resmen yüzüne gülüp arkasından atıp tutuyolardı. ama dayım yengemi cok sevdiği için asla bunu görmedi bile ve yengemde sonradan ameliyat olarak baya zayıflamıştı. açıkcası böyle seylere takılan biri sağlıklı düşünebilen biri değildir. sana aşkım beraber spora baslayalım mı diye bir tekliflede gelebilirdi. sevmek isteyen sever ne yapar eder sahip çıkar. boş ver hayatta umarım kendin gibi iyi yürekli insanlarla karşılarsın
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. O kendine bahane arıyor. Kilo olmasa başka şeyi bahane edecekti. Seninle evlenmeye niyeti yok. Bir 6 yıl daha kaybetme derim. Ayrıl gitsin. Ayrılırken de kusura bakma ben yuva kurmak istiyorum ama seninle vakit kaybediyorum galiba çünkü senin öyle bi niyetin yok gibi sürekli erteliyorsun o yüzden yolun açık olsun de. Kilonu bahane ediyorsa da başka beğendiğin birini bul kendine, kendimi başka biri için değiştirecek değilim beni beğenmiyorsan kapı orada de.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBence normal değil hiç bir şekilde yani bir insan sevdiğinin kilosundan rahatsız olup evlilik erteler mi hiç madem seni görünüş ya da kilo için sevecekti sevmeseydi ayda utanacaktı evlenmek istemeseydi bence bu durum hiç normal değil zaten 6 yıldır sevgilisiniz yani bu durumda zaten sizi seviyor olması lazım yani evlilik için onca yıldan sonra bana bu oldukça bahane gibi geldi şahsen.
00 Yorumla
+1 yılbu şekilde sizin görünüşünüzden rahatsız olan birisiyle olmaz üzgünüm
sürekli bu konuda bir baskı kuracaktır size buda sizi tüketecek sürekli ona yaranmak için çabalayacaksınız kabus gibi
bence bırakın gitsin00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
81
Cevap
70Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı. Bana kalırsa bırak onu. Seni sen olduğun için sevebilecek birisi mutlaka olur. Hayat bu belki dünya güzeli birisiyle evlenirsin bi kaza geçirir yüzüne bakılmayacak hale gelir. Evlilik böyle günde belli olur işte, evleneceğin insanı koşulsuz şartsız sevmen gerekir. Kilolu diye, zayıf diye, kısa diye laf söz yapanla evlenilirse demek ki ilerde yüzüne bakmayacak gözü dışarıya kayacak. Mutsuz olacaksınız. O yüzden bence evlilikte kafa uyumu çok önemli. Sadece dış görünüş, cinsellik vs düşünülerek yapılan evliliklere karşıyım.
10 Yorumla
+1 yılHayatımda duyduğum en saçma bahane, evlenmek isteyen adam seni her halinle kabuk eder ve bir an önce evlenmek için can atar. Seni zayıf halinle beğeniyor olabilir ama senden bunu isterken psikolojik şiddet uygulayıp senin zamanını çalmaya hakkı yok. Bugün böyle yapan adam yarın doğum sonrası kilo veremesen seni babanın evine gönderir. Böyle birini nasıl sevebiliyosun
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa kıyamam. Seni dış görünüşün için yargılayamaz. Sen nasıl mutluysan öyle olursun. Seven insan her türlü sever. Kendini strese sokma. Eğer istiyorsan da sağlıklı bir şekilde kilo ver. Hızlı diyetler uygulama. Kendini sev, kimsenin karışmasına izin verme 🤍
22 Yorumla
Soran+1 yılBende istiyorum kilo vermeyi ve veriyorum da. Zaten öyle fazla bir kilom da yok. 78 kiloyum. Verebilirim çok zor değil yani. Ama kalbim kırılıyor işte
Cevap sahibi+1 yılTabi ya verirsin. Ve bu sevgilini hiç ilgilendirmez.
- Aşk İlişkileri konusunda 458 cevap paylaştı.
+1 yılSeni burada en iyi anliycak olan benim. Cunku bende yeni evliyim ve 7 yillik bi iliskinin sonunda evlendik, esim ayni cok cabuk kilo alan ve bunu veremeyen biri. Ilk yillarimizda fazla kilosu yoktu zayifti ama 3. Yildan sonra asiri derecede kilo aldi ve bunu veremedi. Ben kilosundan cok ama cok rahatsizim yalan yok ve bunun yuzunden binlerce kez kavga ettik hala da ediyoruz cunku diet yapiyorum diyor ama vermiyor veremiyor beni mi kandiriyor bilmiyorum ama bu durum hem onun sagligini hemde bizim her seyimize engel oldu. Napicaz bilmiyorum ama ben mutsuzum hemde cok
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılYorumlardaki turk kizlarina bak sen kendilerine gelince ne guzel de iyi hoşlar ama erkeklere gelince boyle degiller tipr paraya arabaya eve ona buna bakmayi iyi biliyorlar kendileri bunu yaparken erkek yaptigi zaman a.. mm g... t parcalamayi iyi biliyorlar ee kan maya bozuk olunca karkater kisilik adam insan olmayinca tabi ne olacak başka
10 Yorumla Sizi böyle değersizleştiren size karşı rahatsızlıklarını bu şekilde anlatan eyleme döken insanla başta siz olmayı reddedin. Sizi böyle hissettirmesine izin vermeyin sizin değeriniz sizde saklı önce kendinizi sevin ve değer verin. Mutlulukla kalın.
00 YorumlaNormal değil kızım değil kesinlikle katiyen hiç bir surette kabul edilemez böyle bir zorbalık. Seni beğenmiyorsa kapı orada...
Ayrıl, nişanlıyken seni beğenmeyip kırıcı sözler söyleyen evlenince neler yapmaz. Kimseye ezdirmeyin kendinizi. Net ve keskin konuşuyorum bu konularda, kimse kusura bakmasın. İnsan sarrafı oldum.00 YorumlaSeni görünüşün için mi seviyor sacma evlensen hamile olcan falan kilo alcaksn yine bana görücü gelmişti kılomu bahane etti cocuk bende beni seven bole sevsin istemiyorm kalsn dedm zayıflayacaksam kendim istedgm ıcın kendm icin olur dedim ve zayıflarım ama cocugu o doğuracaksa öyle demiştim seni seven her halinle sevecektr bole basit seyleri mana edenle hayatını birleştirerek hata edersn
00 Yorumla
+1 yılSana Psikolojik şiddet uygulayıp seni hem kendine hemde çevrene aciz göstermeye çalışıyor bu çocuk farkında mısın? Bütün özgüvenini zedelemiş ve sen hala kilo vermeye çalışıyorum diyorsun. Kızım ayrıl şundan evlenince daha beter olacak. Seni olduğu gibi seven birini bul böyle saçma kişilerle vaktini harcama.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende kilolu biriyim 90 kilo varım erkek arkadaşım ise 55 kilo yani neredeyse benim yarım kadar. Ama bir kere bile bana kilo ver kilondan rahatsızım demedi ben seni böyle seviyorum böyle beğeniyorum der hep kilon değil kalbin benim için önemli olan der hep. Yani seni gerçekten canı gönülden seviyor ya da aşık olsaydı bunu sorun yapmazdı. Bunu demeyi istemiyorum ama ilişkiyi gözden geçir şimdiden böyle yapan biri allah korusun ilerde evlenince başına bişey gelip kolunu bacağını kullanamadığında tekerlekli sandalyede olduğunda ya da yatalak olduğunda seni bırakır gider emin ol.
01 Yorumla- +1 yıl
Bazıları kilolu sever mesela ben çok severim
+1 yılKilo ver bi sure de dayan evlenince sonra salarsın o kadar dayanamiyorsan.
Doktora gidebilirsin belki normal bişey değildir o kadar kilo almqn tedavisi vardir en iyi yolda bu aslinda hem sagligin acisindan.02 Yorumla
Soran+1 yılKilo almam normal. 78 kiloyum 200 kilo değilim. 5 ayda verebilirim rahat bir şekilde
- +1 yıl
E gayet normal kilon.
Bunun nesini sorun ediyor oda.
Millet balık etli hatun arıyor.
Yinede bol hareket edebilirsin işe yarar. sadece Yürüyüş bile yapsan işe yarıyor birde diyetinle beraber devam edersen. Ben senin tam tersinim. Ben işten dolayı kilo alamıyorum almak istiyorum balık etli olmak için alamıyorum. Hareket kilo verdiriyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilin kaba ve acımasız bir insanmış sanırım. Öncelikle kiloyu kendi sağlığın için düşünmen lazım diyetisyen yardımı falan alıyor musun bilmiyorum öncelikle bu sorunu çözmeye çalış sevgilinle konuş bu konuda kırıldığına üzüldüğüne ama kilo vermeye çalıştığını söyle anlat kırıcı olduğunu belirt değişmezse anlayışlı değilse ayrıl böyle insanla olmaz
00 Yorumla
+1 yılGerçekten böyle biriyle hâlâ ilişki içerisindeysen kendine psikolojik olarak çok zarar verirsin sizi siz olduğunuz için seven insanları alın hayatınıza kilonuzu yargılayan birini değik
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl6 yıl nişanlı olarak geçmiş bu kadar zaman kendinize önem vermediniz şimdi nişanlınızı sizin kilolu olduğunuz için ertelediğini düşünüyorsunuz sizi haklı bulamıyoruz kilonuzu suçluyorsunuz?
01 Yorumla
Soran+1 yıl6 yıl nişanlı olarak geçmedi. 6 yıldır sevgiliyiz. Nişanlanmayı düşünüyoruz fakat erteledi. O zamanlar zayıftım. Sonra kilo aldım verdim. Şimdi yine kilo aldım ve kilo alınca bana karşı tavrı değişiyor. Verebileceğimi de biliyor ki zaten diyet yapıyorum veriyorum. 26 günde 6 kilo verdim. 78 kiloyum.
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞunu bi insan evladı bana yapacak : )) Ona ayna tutup yerin dibine sokarım. Fiziğini beğenmedi niye sevgili oldu? Senin fiziğinle alakalı yorum yapma hakkı yok! Öyle bir hak bile yok! Az kendini farkına var kendine saygın olsun lütfen yaa
00 Yorumla
+1 yıl- Güzel bbi dille söylemek varken kalbini kiirmasi yanlış olmuş. Kalbinin kirildiigini dile getirebilirsin. Belki daha dikkatli davranabilir. eger olmuyosa da ayrilman taraftarıyım.
02 Yorumla
Soran+1 yılGüzel bir dille kırıldığımı söyledim zaten. Maalesef o zaman bile kırdı ayrılmayı düşündüğümü söyledim sonrasında konuşmadık bir daha
- +1 yıl
Konuşmaman daha iyi o zamn. Bazı şeylerden yol yakınken donmek gerekebilir bazen.
- Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı.
+1 yılSevgiliyken bunu yapan evlenince ne yapar sence, bi düşünür müsün? Mesela ben gebeyken 17 kilo aldım ve şu an 10 kilo fazlam var. Düşün yani evlenince böyle şeyler de olacak. Bu adamdan hayır gelir mi hiç?
00 Yorumla Seni her şeyinle kabul edeni ve bu kilo verme sürecinde bile anlayışlı olup bunun zamanla olacağını bilen biriyle ömrünü geçir. Aksi halde sürekli mükemmel olmanı ister bu da seni yorar, hiçbirimiz mükemmel değiliz
00 Yorumlanişanlıyım şu an ve benimde nişanlım kilo sevmediğini söylüyor bende 70 kiloyum ve kilomdan çok rahatsızım ama asla nişanlıma belli etmiyorum ondan gizli spora gidiyorum sırf o öyle dedi diye zayıflamaya çalıştığımi düşünmesin diye ona ben böyleyim istersen ister sevme diyorum asla kimseye taviz vermeyecksin önce kendin için bişeyler yap ve 78 kilo bı bayan için ciddi anlamda çok bence sevgilini terket ve kendine zaman harca😘
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılçok kırıcı konuşuyorsa genel olarak kaba biridir belki iyi bi eş ve baba olamaz ama kilo vermek tamamen günlük kalori açığı oluşturmaktan geçiyor yani elinde olan bir şey ve yapmıyorsan onu önemsemediğini de düşünüyor olabilir
14 Yorumla
Soran+1 yılşu an diyet yapıyorum ve 20 günde 6 kg verdim. Sence önemsemiyor muyum?
Cevap sahibi+1 yılkilo vermene rağmen kilo aldın diyip hakaret mi ediyor peki ben tam anlamadım
Soran+1 yılŞöyle: ben hızlı kilo alıp hızlı kilo veriyorum. Aldığım için laf ediyor. Önceden daha zayıftım öyle olmamı istiyor yani
Cevap sahibi+1 yılevlilik bu yüzden neden ertelesin ki zaten diyet yapıyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl tabii ki, şimdiden bunu yapıyorsa ilerde neler yapmaz. En ufak bir kilo alıp verişinde kendini değersiz hissettirir. Şekilciymiş demek ki.
00 Yorumla Sen beyinsizmisin akıllı ol kilon yüzünden seni beğenmeyen it in oğlu yine beğenmez ayrıl knk ondan saf olma seni hak etmiyor değerini bilen bi insanla beraber ol
00 Yorumlacanım sen şaka mısın, bunları bile bile hala böyle birini mi istiyorsun, üstüne üstlük 6 yillikmis yuh sana ya. seven her haliyle sever ister kel olsun ister 200 kilo olsun ister 30 kilo olsun nolursa olsun içini sevdiği için dışı boş gelir her şekilde sever. kesinlikle ayrilmalisin. bugun kilona takan yarın her şeyine bir kulp bulur. kesinlikle ayrıl, seni hak edecek her halinle sevecek birini hak ediyorsun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Seni dış görünüşüne göre seven biri ileri de herhangi bir durumda kapı dışarı eder ayrilmakda geç kalmışsın kilo degil de bir kaza sonucu sakat kalsan?
00 YorumlaSeven her türlü sever ister kilolu ister zayıf bu konuyu dile gerirken bile sana derki hayatım sağlığın için böylesi iyi olurdu ama ne yapalım olmuyor canın sağolsun güzellikle anlatır herşeyi ne bileyim sen karşısına geç sor aklındakileri senin aklında ne var beni böyle beğenmiyor musun nişanı neden erteliyorsun felan gibi
00 YorumlaBöyle biriyle 6 yıllini nasıl. gecirdin.. kibarca söylenebilir ama kilo var diye nişan da ertelemesi saçma.. ve sana karşı aşırı saygısız.. bence o değil sen iptal etmen gerek nişanı
00 YorumlaBana kalırsa onu terk et derim. Çünkü sana kilolu olduğun için psikolojik baskı kuruyor. Evlendikten sonra daha da sıkıntılar çıkabilir mesela hamilelikte yine kilo alacaksın doğal olarak. Bir de seni olduğun gibi sevmemiş belli. Gerçekten seni olduğun gibi seviyor olsaydı evlenmeyi vb ertelemezdi. Yürümez bu ilişki.
00 Yorumla
+1 yılhadi ordan cek gitsin tutusunca etekler sahibine doner tum kopekler de popona bas tekmeyi huur cocugu ben kiz ok diye kedimi * yaptigina bak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam haklıdır. Kendine bakmayan eşin gözünün yaşına bakılmaz. kadın-erkek olsun fark etmez. Evlenince bir birinizden mesul olucaksınız. Adam daha dk 1 gol 1 trajediyle patlıyan bir evlilik istememe hakkı var.
00 YorumlaHayır bu hiç normal değil. Ve doğru davranış olduğunu da düşünmüyorum. Bu senin kararın ama ilişkinizi bir gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla en ufak şeyden sorun yaratacak adamın sinyalleri bunlar. Sizi çoğu durumda sevecek bir eş bulun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Normal tabi. Kim kontrolsüz bir fille evlenmek ister ki?
05 Yorumla- +1 yıl
Nediyosun lan sen
Soran+1 yılKontrolsüz bir fil olsaydım diyet falan yapmazdım. Daha önce de kilo vermiştim. şu an yine veriyorum. 78 kiloyum. 5 aya kalmaz veririm yani
Soran+1 yılEvet kafa gidip geliyor. Aldatmıştı depresyona girmiştim. Paramda vardı. Yedim yedim aldım ohh
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeven sevdiğini her haliyle kabul eder
Sevgilin seninle değil kilon ile evlenecek galiba sal gitsin yani bu kadar beklemen kabahat00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılDaha evlenmeden psikolojik baskı. Kilo versen bile kesinlikle sonrasında da başka şeyleri sorun ederek baskı kuracaktır. Yürümez bu ilişki.
00 Yorumla
+1 yılSırf kilon için şimdiden kiriyorsa seni ilerde neler neler yapar, bundan hayır gelmez bacım. Seven adam her halinle sever
00 Yorumla
+1 yılAllah böyle tiplerden bnk uzak etsin. Beni oldugum gibi sevsin, asik olan bir erkek böyle seylere takilmaz
00 YorumlaSeven adam böyle şeylere takmaz bahane
Bence01 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum
Ver yolu gitsin seven her haliyle olduğu gibi sevsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu soruyu sormanın amacı insanların dikkatini buraya çekmek. Kötü bir davranış olduğunu bildiğin halde neden ayrılmayı akıl edemiyorsun cevabını bildiğini düşünüyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılHayatım seni sevmiyor bence seven insan bu detaylara takılmaz
11 Yorumla- +1 yıl
ya da seninle cinsellik için konuşuyor olabilir
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni kırması çok çirkin, insan sevdiğinin kilosunu, yaşını, tipini vs hiç bir şeyini sorun etmez ve eleştiremez. Güzel bir dille sana destek olabilir ama seni küçümseyemez.
10 Yorumlao sevgiline söyle baştan beri seni öyle seviyorsa değiştirmeye uğraşmasın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. 6 değil 16 yıllık sevgilinde olsa şutla gitsin.
10 Yorumla
+1 yılBence yanlış insanla birliktesin gerçekten seven insan seni olduğun gibi kabul ederdi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sizin iş olmaz adam kilolu sevmiyorsa evlenince iyice artacak kilon.
00 Yorumla
+1 yılEvlenince hamile kalırsan tanınmayacak hale gelmeden korkuyordur.
00 YorumlaÜzüldüm bu kadar yıllık emek böyle basit bişey yüzünden erteleniyor ise sorgularim
00 Yorumla
+1 yılevlenince daha çok kilo alırsın diye düşünüyor olabilir. Niyeti kötü değil bence
00 Yorumla
+1 yılYazık ona seni bedenin için mi seviyor asla olma onun gibi biriyle.
00 Yorumla
+1 yılAyrıl derim. Hayatta kendinden daha çok değer verme kimseye. Seni sen olduğun için kabullensinler
00 Yorumla
+1 yılZayıflayıp daha iyisini bul
Hamilelikte aldatır bu seni00 Yorumla
+1 yılSeni sadece kilona göre yargılayan biriyle olman doğru gelmiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Seni olduğun gibi kabul etmeyen biri seni mutlu edemez bu 1+1=2 kadar kesin bir durum.
00 Yorumla
+1 yılNe kadar garip bir çirkefçe durumdur bu. Enerji sömürür böyle tipler. Yol yakın iken ayrılın
00 Yorumla
+1 yılYa daha şimdiden seni kendi kalıplarına sokuyor böyle birinin dediklerini nasıl dinlersin?
00 YorumlaAyrıl gitsin kendine en büyük hediyeyi vermiş olursun. Öyle biriyle bir ömür mü geçer…
00 YorumlaDiyetisyene git, spor yap, kendin için yap bunu. Yerinde olsam öyle birisi ile evlilik düşünmem.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılSeven insan böyle yapmaz sen zaten kilo vermek için çabalıyormuşsun sana destek olmalı
00 Yorumla
+1 yılİnsan sevdiği kadın yanında olsun ona gülümsesin dünyalara bedel o adam dış görünüşüne bakıyorsa ona adam denmez birine sevdalandığın zaman birini sevmek neden dersen cevabı yoktur sebebsizce seversin insan hayatta bir kere sever
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirde bayil istersen, kizim manyak misin seni seven her halinle sever ona yaranmak zorunda degilsin
10 Yorumla- Devamını Gör (91)
Devamını Gör(136)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim kilomdan rahatsız, evliliği falan erteliyor. Normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler