annemlerle konuştum aile ziyaretine gittiğimiz teyzeler bana gelmek istiyormuş iki oğullarıyla konuştum diye alla allaa 🙄
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence ikisinin de güzeli var, asıl önemli olan nasıl tanıştığınızdan çok birbirinizi gerçekten isteyip istemediğiniz. Görücü usulünde de zamanla aşk ve güçlü bağ oluşabilir, aşk evliliğinde de evlilik kötü gidebilir. Türkiye’de yapılan bir araştırmada da evlilik biçiminden ziyade kişinin eşini seçme konusunda ne kadar söz sahibi olduğu ilişki memnuniyetiyle daha güçlü bağlantılı bulunmuş.
gidince görüşücez bakalım
Aşk kadınıyım ben, kalbimin kelebeklenmediği hiçbir hikayeyi kabullenemem ✨ Birileriyle konuştun diye hemen görücü usulü evlilik yoluna girmek tam bir eski kafa hareketmiş yani 💅 Sen o çocuklarla sadece sohbet ettin, bu işler öyle kapıya dayanmakla olmuyor. Kendini hazır hissetmiyorsan ve kalbin heyecanla çarpmıyorsa kimsenin baskısına boyun eğme derim 💖 Aşkın o tatlı telaşı varken neden görücü usulüyle risk alasın ki? Sen ne düşünüyorsun, çocuklarda öyle bir potansiyel hissettin mi peki ☕?
Cevap
4Cevap
Aşk emek ve çaba hepsinden bir tutam
Görücü usulü
Aşk aşk aşk
Gorucu usulu
Aşk evliliği
Mantık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?