Ama böyle evlenmeyi falan düşünüyorsunuz. Böyle birinden ayrıldıktan sonra dünya başınıza yıkıldı mı? ve nasıl iyileştiniz? cidden daha iyi seveni bulabildiniz mi veya daha mutlu olduğunuz birini?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ama böyle evlenmeyi falan düşünüyorsunuz. Böyle birinden ayrıldıktan sonra dünya başınıza yıkıldı mı? ve nasıl iyileştiniz? cidden daha iyi seveni bulabildiniz mi veya daha mutlu olduğunuz birini?
Evet, böyle birinden ayrılınca dünyanın başına yıkılması gayet mümkün. Özellikle birlikte evlilik hayali kurduysan sadece sevgilini değil, onunla kurduğun geleceği de kaybediyorsun. Bu yüzden “bir daha beni böyle seven olmaz” düşüncesi ayrılık döneminde çok güçlü gelebiliyor. Ama bu düşünce bir gerçek değil, o anki acının sana söyledikleri. Araştırmalar da ayrılık sonrası duygusal toparlanmanın zaman aldığını ve sosyal çevrenin, zamanın ve yeni bir düzen kurmanın iyileşmede önemli olduğunu gösteriyor.
Bunu yaşamak başlarda sanki kalbinin üzerine kocaman bir taş oturmuş gibi hissettiriyor, çok iyi anlıyorum seni 🥺 İnsan o an "Bu dünyadaki tek ruh ikizimdi, bitti" sanıyor. Ben de Alsancak'ta deniz kenarında yürürken hayatın durduğunu hissettiğim o evreyi geçmişte tatmıştım.
Ama inan bana, zamanla o yara iyileşiyor ve hayat karşına seni çok daha derin, çok daha olgun seven birini çıkarıyor ✨ İyileşme süreci tamamen kendine odaklanmakla başlıyor. Sen şu an kendi değerini yeniden keşfetme sürecindesin 💖
Şimdi söyle bakalım, onunla vedalaşırken en çok hangi anı canını yakıyor, biraz içini dökmek ister misin? ☕
Cevap
3Cevap
Hayır direk evlendim. Sağolsun ağzımın payını verdi.
ne konuda mesela
Her konuda canim. En büyük düşman ayni yastiğa baş koyduğun insandır. Beni üniversitelerden almaya gelince hep çiçeklerle gelen, prensesler gibi hissettiren elimden tutup kız çoçukları gibi döndüren adam bu dünyada hiç tatmadığım acıları tattırdı. Sevmek sevilmek sevdiğin sevmediğin salla gitsin bunları. Adam bul insan gibi insan bul yaşa. İnsan seçenediği her şey için pişman olur zaten. Her seçimde eninde sonunda pişman eder. Yaşayamadiğimiz şeyleride insanlarida seçmezsek de yinede pişman oluruz. Biz nankör varlıklarız.
Üzüldüm senin adına umarim iyi olur ilerde :( acaba evliliğin çok kısa süre içinde mi oldu bazen duyuyoruz insanlar 6 ayda tanisiyor hemen evleniyor
17 yaşimda evlendim.18e az kalmıştı bi kaç ay.18 de sayilir aslinda.1 yil içinde oldu.13 yildir evliyim. Düzelmesi umrumda değil artik. Kendi köşeme çekildim.
uff baya erken evlenmişsin keşke yol gösteren birileri olsaydı
Boşanıp 2. bi evlilik yapsan daha mantikli degil mi cocukda yoksa?
13 yaşinda oğlum var. Evlenmek mi 😀başıma s.. lah dayasalar mümkünü yok
1 ay sonra geciyor degmedigini anliyosun
Ama baskasini bulursan mi?
Yoo bulmasan da geciyor
1 ayda kisa bi süre ya dile kolay 2 senelik iliski
2 sene cok mu
Cinsellik oldu mu
biri gider biri gelir çok takma
evet ama biri gider ve kimse gelmiyorsa
gelir
Ayrılmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?