Sevginiz mi paranız mı koşulsuz kabulünüz mü teslimiyetiniz mi bence odağınız odağınız neredeyse dikkatiniz oradadır ve dikkatiniz bir insandaysa onu gerçekten görmeye başlarsınız neye üzüldüğünü fark edersiniz neyi söylemediğini duyarsınız en güzeli de odağınız olduğu kişinin odağında sizin de olmanız orada çok kıymetli bir karşılıklık başlar iki insan birbirinin hayatına sadece dahil olmaz birbirinin hayatını görmeye de başlar bir insana sen benim için önemlisin demenin en güçlü yollarından biri tam da budur seni göreyim çünkü dikkatim sende demek birinin sizi ne kadar sevdiğini merak ediyorsanız size ne kadar dikkat ettiğine bakın

SENDEYİM
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Saf sevgi. Misal 3 yaşındaki yiğenim para, mal, mülk istemiyor. Sadece sevgimi istiyor benden. Ben ona bir tane verince o bana on tane veriyor. Hayvanlarda aynı şekilde. Ama bilmiyorum azıcık büyüyüp insan olunca bu pekte ile yaramıyor gibi
Küçükken sevgiye doyurmali doymali insanoğlu büyünce aramasın en iyisini yapıyorsun
😇😇
Sevgim ve zamanım tabi ki de.
Kendimizi zamanimizi hayllerimizi veriyoruz anlamıyorlar.. en anladım diyenler bile..:))
Neden acaba iliski iki kişiliktir
İlikiler hiç bir zaman ikili olmaz. terazi hep bir yönde ağır basar bazen sen basen o sürükler.. ilk başlarda eşit gibidir.. sonra o eşiği acabilenler eşitliği yakalayabilenler yüzde 5 felan devam edebilir.. diğerleri ya katlanır ya kabullenir ya da uzar :))
Sevmedim bu düşünceyi ciks benlik degil
Sev sevme hayatın gerçekleri.. burada önemli olan ne biliyormusun senin ne istedifin.. karşıdaki dinamiği görmezden gelip herşeyi masaya koyup yaşayabilirsin ve kendine verecek hesabın olmaz.. ama bu seni mutlu etmeyebilir.. ya da hiç bir şey yapmayıp kendi kendini yersin buda mutlu etmeyebilir.. nihayetinde mutluluk sadece kısa anlarda bulunan birey
Hayatın gerçekleri senin bakış açın ilişkiler iki kisi baslar sonra devreye denge uyum girer terazi şaşar tamam.
Belki hayatın gerçeği ama benim ilişki anlayışım değil :)) Ben birinin sürüklediği, diğerinin sürüklendiği bir ilişkiyi değil; bazen birinin, bazen diğerinin elinden tuttuğu bir ilişkiyi isterim.
Yüzde 5 onu başaran insan sayısı:))
Zor ama imkansız değil O yüzde 5 lik ihtimale varim ben buda cesaret ister🤣😂😅
Asıl cesarwr hiç bir umut yokken.. yaşamaya devam etmek te.. yüzde 5 dediğin şey de İki li faktör var.. istediğin kadar cesur ol.. birnkelime yok eder.. ama yüzde 5 isteyip yüzde 95 te kalmayada varım diyordan cesaret olur.. senin ki maalesef beklemeye geçer.. bekleyen her şey de soğur :))
Umut yok yuzde 5 zaten zor tarafı bu Belki de soğuyan beklemek değil, beklentinin kendisidir :)) ben cesareti her şeyi ortaya koymakta değil, neyi ortaya koymaya değer bulduğunu bilmekte görüyorum bazen gitmek cesarettir, bazen kalmak, bazen de hiçbirini yapmayıp kendini korumak… her ihtimali yaşamak zorunda değilim ki ne istediğimi anlayayım bazen beklemek korkmak değil neyin gerçekten beklemeye değer olduğunu bilmektir. :)
Sevgi, saygı, ilgi.. Kişiyi sende/onda yapar.
Emeğim tabi ki.
Maddi hiçbir şeyle karşılaştıramazsın
İlgi ve sevgidir
Zaman
Zaman kiymetli ☺️
E tabi
Çaba, emek, zaman ve yanında olmak
İlgim
Zaman, vakit
yanım
Zamannn
Güven ve samimiyet