Aile & Toplum Bir insanın size verebileceği en güzel şey nedir? кєℓєвєкк___ Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bir insanın size verebileceği en güzel şey nedir? Cevapla Nedir Soruları En Güzel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,1b cevap paylaştı. insan kim önce o önemli konu sevgilimiz falan ise tek beklentim sadakat ve sevgi saygı güven bu kadar 0 0 Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Dudakları :) öpüşmek güzel. sanki dudaklarını sunarsa kendini sunmuş gibi oluyor. çok değerli :) Zamanını vermesi önemli 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 115,4b cevap paylaştı. Sevgisi ve değeri tabi ki de.. bana kalbini verebilir en güzel şey olarak 0 0 Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 42 1 yıl İnsan ise sevgisini kalbini verir değil ise görsel şeylere gerek yok bende var zaten 0 0 Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 686 cevap paylaştı. Dürüstçe Saygılı davranış 1 0 Yorumla
cengaver115 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 600 cevap paylaştı. Güven diyebilirim 1 0 Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sevgi saygı sefkat 1 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Kitap huzur ve güven 1 0 Yorumla
Rose83 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 788 cevap paylaştı. Samimiyeti.. 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Aile & Toplum konusunda 20,5b cevap paylaştı. Sadakatı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
insan kim önce o önemli konu sevgilimiz falan ise tek beklentim sadakat ve sevgi saygı güven bu kadar
Dudakları :) öpüşmek güzel. sanki dudaklarını sunarsa kendini sunmuş gibi oluyor. çok değerli :)
Zamanını vermesi önemli
Sevgisi ve değeri tabi ki de.. bana kalbini verebilir en güzel şey olarak
İnsan ise sevgisini kalbini verir değil ise görsel şeylere gerek yok bende var zaten
Bir kitap ya da bir kalem...
Dürüstçe Saygılı davranış
Saygıdeğer kişiliği 😊
Sevgisi kalbidir
Zamanını hediye etmesi.
Guzel bir akıl
Güven diyebilirim
Saygı anlayış
Sevgi saygı sefkat
Kitap huzur ve güven
Samimiyeti..
Saf sevgi.