Sevgilim sürekli benden para istiyor, geri ödemiyor ve ben parasız kaldım ne yapmalıyım?

Arkadaşlar ben öğrenciyim staj için buradayım gelirim yok max ayda on bin param oluyor giderlerim oluyor yeme içme her şey bana ait şu an yaz tatili diye staj için yurttayım. Sevgilim normalde bana bir kahve yemek ödetmeyen biriydi gerçekten bunların lafını yapacak biri değilim ben de hep altta kalmamak için hediyeler aldım doğum günümde parası yoktu diye bir şey yapmadı yanıma bile gelmedi yurtta oturdum ağzımı açmadım bir şey demedim. Ona doğum günü için iki bin TL'ye hediye aldım haberi yok şu an.. ve geldiğimden beri benden beş bin TL para almış sonra vereceğim diye diye dün iki bin attı bugün geri üç bin aldı gerçekten beş parasız kaldım cebimde iki bin kaldı ailemden isteyemem sevgilimden dolayı kredi kartım da patladı sizce param bitince ondan harçlık olarak isteyeyim mi ama ben çok utanıyorum gerçekten. O 24 yaşında çalışıyor ben 22 üniversite öğrencisiyim. Ailemden de isteyemiyorum onlarda yok kardeşim askerde. Beni gerçekten seviyor iki yıllık bir ilişki bin katını da bana harcamıştır ona her şeyi vermek isterim ama ben parasız kalıyorum ne yapacağım şimdi.

Sevgilim sürekli benden para istiyor, geri ödemiyor ve ben parasız kaldım ne yapmalıyım?