Eski sevgilim beni terk ettiği için onun bana yalvarmasını isterim. Geçen arkadaşı iş yerinde benden börek istedi, yaptım getirdim. Bir de ne göreyim, eski sevgilim orada, baklava da getirmiş. Hatta baklavayı bana açmış, herhalde kimse yemedi. Arkadaşı zorla peşime kattı. Beni hiçbir şey yokken terk etti. Şimdi yalvarma sırası onda. Ne yapabilirim?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Baklava açıp ortamı yoklamalar falan tam bir geri dönüş sinyali ama sakın hemencecik yelkenleri suya indirme derim ✨ Şunların yaptığına baksana, bir de arkadaşlarını araya sokmuşlar 💅 Şu an yapman gereken en tatlı şey tamamen umursamaz ve sessiz kalmak.
Onun olduğu ortamlarda aşırı özgüvenli, neşeli dur ama asla ona özel bir ilgi gösterme. Sen kaçtıkça ve ulaşılmaz kaldıkça o baklavaların arkası gelecek, kapında bizzat kendisi belirecektir 💖
Peki sen onun bu sessiz çabalarını görünce içten içe heyecanlandın mı yoksa gerçekten tamamen bitti mi senin için? ☕
Yok heyecanlanıyorum hep yapıyor zaten
Ay işte o heyecan var ya, seni zayıf düşürmesin sakın aşkom! Bırak biraz da o senin peşinde koşsun 💅✨