Eski sevgilim bana yeniden istek attı ne yapmalıyım?

eski sevgilim sınavları bahane ederek benden ayrıldı. Yaklaşık 1 saat önce benim priw hesabıma istek attı ve bende kabul ettim. Neden istek attığını sormak için ona soru işareti attım ve bana görüldü attı. Bende buna sinirlenip takipçilerimden çıkardım ve neden istek attın yazdım fakat gönderemedim çünkü herkesten gelen mesaj isteklerini kapatmış. Ne yapmaya çalıştığını bilmiyorum fakat onun yakın bir arkadaşıyla takipleşiyorum ve yakın bir arkadaşım. Ne yapmam gerekiyor?

Güncellemeler
1 yıl
tekrar istek attı kabul edip neden istek attın bişey mi oldu dedim dediki ben kardeşiyim abim antrenmanda maça giricek bende eee isteği sen mi attın dedim dediki abim attı bende dedimki maç bitince yazsın söylersin
Güncellemeler
1 yıl
şimdi bana arkadaş kalalım yazdı dedimki senle çıkmak isteyen yok zaten dediki seninle çıkmak istemiyorum bende dedimki ben senle hiçbişey kalmak istemiyorum buda dedi amma abarttın dedimki ben mi abarttım sg allah aşkına dediki niye küfr edion falan dedimki ben böyle biriyim istemiyosan çek git dedi karakterin belli oluyo bb bende seninde yazıp engelledim napmalıyım
Eski sevgilim bana yeniden istek attı ne yapmalıyım?