Adam evlenmiş ve 3 çocuğu var ve çok da zengin sayılmaz yani İstanbul'da orta düzey bir arabası ve 2-3 tane evi var o kadar.
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
canım bir kadınmış hizmetçimi olacakmış adama 3 çocuk oooo
Bahsettiğim şahıs benim amca oğlu. Çocuklari eski karısında kalıyor çocuklari ile görüşüyor o ayrı ama hizmetçi olmayacak yani kadın. Kadının iyi niyetli olması realiteye göre yüksek sayılır mı
Yakında ölür herşeyi bana kalır modunda demekki kadın
Amca oğlum bu kişi
Bu söylediğinin ihtimali yüzde kaçtır realite de
Yüzde 99
Her şeyi peki nasıl kadına kalacak hepi topu 3 ev 3 çocuğu da var zaten
Ayrıca sence kuzenimin 52-53 yaşında kadınla evlenmesi mi daha mantıklı olur yoksa böylesi mi? Birisi büyük birisi yaşça küçük
Yaşına yakın 45 50 arası
S4lak işte ben de diyorum 4ptal sırf cinsellik odaklı bakıyor kadıja genç ya hani. Halbuki 40-60 arası fıstık gibiler de var. Aldanıyor yaşa
Cinsellik ten ölür zaten kalpten
Kilolu yağlı sigara içiyor çok tamam şişkolar daha iyi sevişiyor ama ereksiyon problemi de oluyor bu bir gerçek. S4lak kuzenim bakma sen diyoruz git 40-50 arası var evlen daha iyi uyumlu olur yok inatçı tutturmuş genç yaş ona aldanıyor
Böyle birini 30 yaşında kadın kabul ediyorsa kesin parası içindir
Ata Demirer (şişko yengeç) Özge Borak (çirkin Kova) yaş farkları 9-10 bunlar da böyle kuzen yengeç uzun. Kadın kova onlarda evliydi boşandı. Bizimkilerin ise Yaş farkları 27-28 ama. Ne dersin
Kadın yüzü güzel değil ama. Kalbi güzel gözüküyor önemli olan o
Böyle birini derken hangi özelliklerden dolayı dedin?
Şişko dedinya kadınlar Şişko erkeği beğenmez parası için katlanır sadece
Niye beğenmez ne alakası var. Ünlü kadınlar ünlü şişko erkeklerle beraber? Mesela ata Demirer Şahan eser yenenler ibrahim Büyükak vesaire bunların eşleri de zaten kendi başına zengin insanlar?
Senin burcun ne
Onlar ünlü senin kuzen ünlü değil
Niye öyle dedin çok merak ettim ben de şişkoyum ve karım beni severek evlendiğini söyledi param da fazla yok 30 bin lira kazanıyorum
Sonradan şişkoysan sorun olmaz direk şişkoysan bence beğenerek değildir
Baştan siskoydum dombili ama uzun boyluyum kas mas yok. Trump gibi bir şeyim sarı saçlı ve o kadar uzun boylu değil tabii. Buğday ten siyah saç 180 boy
Evler karıya kalacak sonuçta
Çocukları var hangi birine kalacak bu kişi amca oğlum
Ben anlamıyorum ya
Olur niye olmasın
Amca oğlum bu kişi cinsel gücü de fazla gözükmüyor bence
Gözükmüyor derken nerden bilecen
Kilolu yağlı sigara içiyor çok tamam şişkolar daha iyi sevişiyor ama ereksiyon problemi de oluyor bu bir gerçek. S4lak kuzenim bakma sen diyoruz git 40-50 arası var evlen daha iyi uyumlu olur yok inatçı tutturmuş genç yaş ona aldanıyor
Birbirlerini seviyolardır yoksa o yaşta kadın niye çocuklu büyük biriyle evlensin kadın güzel mi
Kalbi güzelse önemli olan o da yüzü güzel değil tabii ki de. Bir insan niye birini sever ki?
Aynen çok saçma
Ata Demirer (şişko yengeç) Özge Borak (çirkin Kova) yaş farkları 9-10 bunlar da böyle kuzen yengeç uzun. Kadın kova. Yaş farkları 27-28 ama. Ne dersin
Normal yaslar işte begeniyolar birbirlerini demek ki
Biri 30 diğeri 48
Sence cinsel uyum mu önemli fiziksel uyum mu zihinsel ruhsal uyum mu?
Senin burcun ne
Çaresizlik olabilir belkide aşık
Çaresizlik bence. Maddi yönden amca oğlum orta olsa da kadına göre yüksek sence nankörlük eder mi kadın aldatma vesaire?
Bilemem, kadını tanımadan etmeden psikolojik durumunu hayatını görmeden, zaten çoğu şeyde belirsizdir. Benim kuzen mutlu evlendi kavga ede ede boşandılar. Oda böyle belirsiz işte.
Doğru bilinmezliklerle dolu
Evet aynen
Evlenebilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle konularda yaş farkından ziyade hayat beklentilerinin uyuşması çok daha önemli. Sen hayatının en enerjik, belki de kendi aileni sıfırdan kurmak isteyeceğin taze bir dönemindesin. Karşındaki kişinin ise yaşanmışlıkları, büyütmesi gereken üç çocuğu ve oturmuş bir hayat düzeni var.
Aradaki bu deneyim ve beklenti farkı zamanla seni yorabilir. Gerçekten bu sorumluluğu ve karmaşık aile dinamiğini taşımak istiyor musun, yoksa sadece güvenli bir liman mı arıyorsun? ✨💖
Peki onun çocuklarıyla iletişimin nasıl, bu durum seni hiç endişelendiriyor mu? 🥺☕
Buradaki bahsi geçen kişiler amca oğlum ve onun sevgilisi kadın. Yeğenlerim annelerinde kalıyor
Anladım aşkom, durum bayağğğı farklıymış! Çocukların annede olması kadının yükünü biraz hafifletir ama o yaş farkı hâlâ kafa karıştırıcı 🥺✨
Sence kadın yüzde kaç iyi niyetli olabilir