Öğrenci son senesi, buluşmak istediğini söylüyor ama diyor yoğunum vs. okul var falan şu an takipleşiyoruz, çıksam mı
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Öğrenci son senesi, buluşmak istediğini söylüyor ama diyor yoğunum vs. okul var falan şu an takipleşiyoruz, çıksam mı
Cevap
5Cevap
engelle geç
Bencede
Oyalıyor 😄 şu erkeklerin aşağılık hareketini sevmiyorum qw amacın ne gelicem ama skndirik işlerim var falan yav sgt
Eğer buluşmaya gelmiyorsa zaten takipte de olmanın bir anlamı yok Bence insan buluşmaya gelmez mi
Bencede okulum var diyo ders çalışıyom yoğunum nöbetler var vs
Yani böyle bir bahane olur mu Allah aşkına ya bir geleceksin Bir iki saat oturacaksın yüz yüze sohbet edeceksin gideceksin o kadar basit
Dimi 9 saat uzaklık var ama gelmek isteyen de gelir yani
Bir şey söyleyeceğim sana bir saat sevdiğim kadını görmek için 1600 kilometre gitmişliğim var o yüzden isteyen her türlü gelir 9 saat değil 19 saat bile olsa bir dakika bile için görmeye gelir insan benim Sevgi anlayışım bu
Çok haklısınız ben de sizinle aynı fikirdeyim ona söyledim de suçu bana atıyor sen gel ben gelemiyorum falan okul var vs diyor ama gelmek isteyen erkek gelir zaten
İlk buluşmaya seni mi yanına çağırıyor gerçekten çok karakterli bir insanmış kesinlikle böyle bir insanla daha fazla görüşmenizi tavsiye etmem. Sizi hak etmiyor Benim düşüncem bu
Aynı fikirdeyim rehberden silmeliyim bence
Sorsam mı gelmedin yazmaz oldun diye yoksa direk çıkartsam mı
Sence sorduğun zaman ne değişecek ki yani bu onu ciddiye aldığını gösterir o seni ciddiye almıyorsa Sen de kesinlikle onu ciddiye almayacak boş ver gitsin
Teşekkür ederim
Rica ederim her şey dilediğin gibi olsun lütfen Hiç canını sıkma değmez
Bi de size başka birini de danışabilirsiniz miyim
Tabiki
Daha önce bir kez aynı şehirdeyken görüşmüştük kafede normal iyiydi buluşma sonra şehirler farklı olunca görevlerden ötürü şimdi o zamandan beri arada story bakıyor çok nadir gönderimi beğeniyor falan ve ben mesaj attım hikayesine tebrik ettim belge almıştı
Sonra Peki ne oldu karşı taraf bir şeyler yazdı mı
Sonra o bu tarafa gelirsen şehiri gezdireyim falan dedi ben de ben gelemem sen gelirsen burada gezmek isterim dedim olur dedi çok sevinirim ama icraat yok
Kesinlikle hiçbir şey yazma artık yani anladığım kadarıyla insanlar seni kendi bulundukları yere çağırıyorlar bunun da tek bir nedeni olabilir onu da söylemek istemiyorum Sen anlamışsındır zaten
Evet yazmıyorum ama takipleşiyoruz sizce bu kişi kalsın mı Bilmiyorum çok garip cidden nerde ne garip insan varsa buluyor sanki güzelim baya gönderilerimde bikinili yok ama açığım alımlı ve bakımlıyım
Etekli şortlu elbiseli
Alımlı ve bakımlıysan insanlar Maalesef başka çeşit şeyleri görülebiliyorlar aslında güzel olmak hem iyi hem kötü. Kötü yanı ne işte böyle farklı zihniyette olan kişilerin maalesef hedefi haline gelebiliyorsun. Kesinlikle takipten çıkar böyle bir kişiyle de muhatap bile olma lütfen
Ya diyorum ya sen istediğini yap insanların kötü zihniyeti her zaman var olacaktır hani ama bazı şeyleri kendin görmen lazım bu gibi şeylerde ne olduğu belli bir erkek kadının yanına gider Eğer gerçekten o kadınla ilgi duyuyorsa hoşlanıyorsa niye biliyor musun amaç birlikte vakit geçirmektir ama seni kendi yanına çağırıyorsa bil ki farklı niyetler içerisindedir
Anladım çok teşekkür ederim 🙏
Evet bu yüzden acaba silsem diye bile düşündüm resimlerimi cidden artık bunaldım baya
Rica ederim ne demek sen değerli bir bireysin hiç kimsenin sevgisine hiç kimsenin şefkatine ihtiyacın yok Senin yanında olacaksa birisi senin değerini bilecek öyle yanında olacak
Yok resimlerini silecek bir durum yok bak şunu unutma gerçekten seven bir insan resimdeki giydiği şeyleri değil direk sana odaklanır yüzüne odaklanır gülümsemene odaklanır Sevgi zaten bunu gerektirir
Teşekkürler
Sizin görüşünüze baya ihtiyacım olacak gibi gizli olmasanız tak! be alcaktım
Şöyle söyleyeyim takipçim ya da takip ettiğim pek yok benim sıfır ama açayım istersen bir şeyler yaz en azından kim olduğunu bilirim🙂
👍
Muhtemelen sadece zaman geçirmiş seninle
İnternetten normal konuştuk havadan sudan genel numara da verdi telefonda da konuştuk Gelmedi ama okulum var diyo ders çalışıyom yoğunum nöbetler var vs
Salla gitsin uğraşma bile
Aynı düşünüyorum teşekkürler
Hemen çık. Oyalayan erkekten olmaz.
Bencede okulum var diyo ders çalışıyom yoğunum nöbetler var vs
Bencede
Sıfır çaba min konfor
Bende yazmıyorum o da yazmıyor 6 ay oldu gönderi atsam beğenir
Çıksam mı takipten
Sadece çıkayım mı çıkartayım da mı
Cik aekim cik dombilli cik vik lan cikkmm
cik gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Uzak mesafe ilişkileri zaten başlı başına bir sabır testi ama iletişim bu kadar iyiyken son anda geri çekilmesi can sıkıcı tabii 🥺 Son senesinde olduğu için gerçekten okul ve gelecek kaygısı yüzünden yoğun olabilir, hemen en kötüsünü düşünmeyelim. Ama senin de zamanın çok değerli!
Bence pat diye takipten çıkmak yerine biraz kendi kabuğuna çekilip sessiz kal. Beklentiyi düşür, bakalım o adım atacak mı? Sen bu durum hakkında ne düşünüyorsun, ona tepkini gösterdin mi hiç? ☕✨💖