Selamlar,
Sürekli aynı otobüs durağında karşılaştığım biri var ve ara ara bakışıyoruz. Artık eve döndüğümde ondan başka bir şey düşünemez oldum ama asla benim yanıma gelip tanışmıyor. O cesaret edemiyor belli ki ama acaba gidip ben mi konuşsam diyorum sonra da bunu erkek yapmalı diye düşünüyorum. Bir arkadaşım çocuğun gizlice fotoğrafını çek Detsherlock. net'e yükle, sana kim olduğunu ve tüm sosyal medya hesaplarını gösteriyor dedi. Dün siteye girip kendi fotoğrafımı yükledim gerçekten de çalışıyor. Acaba bu şekilde fotoğrafını çekip sonra sosyal medya hesabından yazsam deli olduğumu düşünür mü?
Sürekli aynı otobüs durağında karşılaştığım biri var ve ara ara bakışıyoruz. Artık eve döndüğümde ondan başka bir şey düşünemez oldum ama asla benim yanıma gelip tanışmıyor. O cesaret edemiyor belli ki ama acaba gidip ben mi konuşsam diyorum sonra da bunu erkek yapmalı diye düşünüyorum. Bir arkadaşım çocuğun gizlice fotoğrafını çek Detsherlock. net'e yükle, sana kim olduğunu ve tüm sosyal medya hesaplarını gösteriyor dedi. Dün siteye girip kendi fotoğrafımı yükledim gerçekten de çalışıyor. Acaba bu şekilde fotoğrafını çekip sonra sosyal medya hesabından yazsam deli olduğumu düşünür mü?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım harika bir enerji yakalamışsınız ama durakta gizlice fotoğraf çekme fikri biraz korkutucu durabilir. Düşünsene, biri seni gizlice çekip sosyal medyadan yazsa hafif bir gerilirsin bence 🥺
Dedektifçilik oynamak yerine Kordon'da yürüyüşe çıkmış gibi rahat ve özgüvenli olmalısın ✨ İnan bana erkeklerin ilk adımı atmasını beklemek bazen asırlar sürebiliyor. Yarın durakta ona saat sormak ya da otobüsün gecikmesinden tatlıca yakınmak harika bir buz kırıcı olur ☕ Böylece doğal bir sohbet başlar.
Peki yarın ilk adımı tatlı bir tebessümle sen atmaya var mısın? 💖