Sevgilim ara verelim dedi ama hâlâ yazıyor, bu ne anlama geliyor ve ben yazmalı mıyım?

Arkadaşlar babam vefat edeli 40 gün oldu. Erkek arkadaşım halamla sorunlar yaşadığı için yanımda olamadı mesajla ya da arayarak ulaştı bana hep. Halam yanımdan gidince gel dedim korktu, bana bir şey yapar görür de diye ben de korkuların yüzünden bu haldeyiz yanımda olmadın dedim, başka kıskançlıklar da yaptık. O da ara verelim dedi bana. Ben bir kez aradım, ara verdik diye aramayacaksın diye bir şey yok, ara tabii dedi. Ara verdiği halde babamın mevlidinden önce ve sonra mesaj attı. Onun bana aldığı kolye vardı kelebek, ben de babamın kelebek olarak geldiğini düşündüğüm için kelebek kolyem yanımdaydı mevlitte dedim o da her zamanki gibi yanında olacak yazdı. Sonra ben konuşmayı uzatmadım, o da daha yazmadı. Halamın yanımda olduğunu biliyor, ondan da yazmıyor olabilir. Bir sevgili bu şekilde ara vermek istedikten sonra yazar mı, o bana yazmadan ben asla yazmayı düşünmüyorum ona?
Sevgilim ara verelim dedi ama hâlâ yazıyor, bu ne anlama geliyor ve ben yazmalı mıyım?