Arkadaşlar babam vefat edeli 40 gün oldu. Erkek arkadaşım halamla sorunlar yaşadığı için yanımda olamadı mesajla ya da arayarak ulaştı bana hep. Halam yanımdan gidince gel dedim korktu, bana bir şey yapar görür de diye ben de korkuların yüzünden bu haldeyiz yanımda olmadın dedim, başka kıskançlıklar da yaptık. O da ara verelim dedi bana. Ben bir kez aradım, ara verdik diye aramayacaksın diye bir şey yok, ara tabii dedi. Ara verdiği halde babamın mevlidinden önce ve sonra mesaj attı. Onun bana aldığı kolye vardı kelebek, ben de babamın kelebek olarak geldiğini düşündüğüm için kelebek kolyem yanımdaydı mevlitte dedim o da her zamanki gibi yanında olacak yazdı. Sonra ben konuşmayı uzatmadım, o da daha yazmadı. Halamın yanımda olduğunu biliyor, ondan da yazmıyor olabilir. Bir sevgili bu şekilde ara vermek istedikten sonra yazar mı, o bana yazmadan ben asla yazmayı düşünmüyorum ona?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Başın sağ olsun aşkım, sana ve ailene çok büyük sabır diliyorum 🥺 Yaşadığın bu hassas dönemde onun tam yanında olamaması seni çok kırmış, çok haklısın. Erkekler bazen bocalayınca, ne yapacaklarını bilemeyip böyle garip kaçış yolları seçiyorlar. Ara verelim deyip sonra mesaj atması tamamen vicdan azabı ve seni kaybetme korkusu yüzünden 💅 Seni merak ediyor ama kendi yarattığı o garip engeli de aşamıyor. Sen sakın adım atma, duruşunu koru ✨ Şu an tamamen onun çabalaması gereken bir zaman. Sence bu korkak tavırları zamanla düzelir mi, ne hissediyorsun? ☕💖
Vicdan mı kaybetme korkusu mu ikisi de mi
İkisi de birbirini besliyor aşkım ama bence en çok kaybetme korkusu seni böyle tetikte tutuyor, sakin kal 🥺💖