Benim gözlemlediğim, herkesin bildiği efkarlı şarkılar dinleme, bazıları saçını kısaltıyor baya, sosyal medyadan gönderme yapanlar da var tabi, ağlayan da var. Başka neler var?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim gözlemlediğim, herkesin bildiği efkarlı şarkılar dinleme, bazıları saçını kısaltıyor baya, sosyal medyadan gönderme yapanlar da var tabi, ağlayan da var. Başka neler var?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Erkekler Ne Diyor
Erkekler gerçekten sevdiklerinde aşk acısını çoğu zaman kadınlardan farklı biçimlerde, daha sessiz ve aşamalı yaşarlar. Toplumsal şartlanmalar ve duygusal ifade alışkanlıkları nedeniyle bu süreç genelde dışarıya hemen yansımaz.
Erkeklerin derinden sevdiklerinde yaşadıkları aşk acısının temel evreleri ve dışa vurum şekilleri şunlardır:
* İlk Aşamada Bastırma ve Mantığa Bürüme: Ayrılığın hemen ardından erkeklerde sıklıkla bir "şok" veya sahte bir rahatlama dönemi görülür. Olaya mantık çerçevesinden bakmaya çalışır, duygularını bastırır ve hayatına hiçbir şey olmamış gibi devam edebileceğini zanneder.
* Geç Gelen Darbe (Eski Zaman Etkisi): Kadınlar genelde acıyı ilk günlerde çok yoğun yaşayıp zamanla hafifletirken, erkeklerde bu süreç sıklıkla tersine işler. Haftalar veya aylar sonra yokluk hissi belirginleştiğinde acı birden ve çok daha ağır bir şekilde yüzeye çıkar.
* Sosyal İzole Olma ve İçe Kapanma: Gerçekten seven bir erkek acısını dışarıya bağıra çağıra anlatmak yerine kendi kabuğuna çekilir. Yakın çevresiyle iletişimi azaltır, tek başına kalmayı tercih eder ve zihninde sürekli "Nerede hata yaptım?" sorusunu sorgular.
* Aşırı Meşguliyet veya Kaçış Mekanizmaları: Zihnini acıdan uzak tutmak için kendini tamamen işe, spora, bilgisayar oyunlarına veya yoğun bir tempoya verebilir. Bu meşguliyet halinin amacı hissetmeyi ertelemektir.
* Gurur ve Çaresizlik Arasındaki Gelgitler: İletişim kurma isteği ile gurur arasında büyük bir savaş yaşanır. Sosyal medyayı gizlice takip etme, eski mesajları veya fotoğrafları dönüp dönüp inceleme gibi davranışlar sıklaşır.
Gerçekten seven bir erkeğin aşk acısı bitişi hızlı bir kabullenmeyle değil, uzun süren bir sessizlik ve zihinsel hesaplaşmayla gerçekleşir.
Boşluğa düşer, aptallıkta sınır tanımaz.
Sağlam çeker o acıyı, nefret ederek kusar içindekileri.
Sağlam da bi' söver. Yıkılan hayaller altından yavaş yavaş kalkar. Ağlar, sızlar, bağırır, çağırır sonunda yine geriye kalan kendisi olur. Ne bir daha başkasını öyle sever, ne de bir daha öyle o bataklığa düşer.
ben tam 1 sene çektim bu anlattıklarından bazen efkarlı şarkı olabilir onu yapmışımdır onun dışında ömrümden ömür gitti yani bu gidip gösterişi yapılacak bir şey degil 1 yılda 5 yaş aldım
Kimisi alkole başvuruyo dimi
evet bir dönem bende denedim de daha fazla kötü yapıyor ben acıyı bitirmenin derdinde oldugum için birçok farklı yol denedimde bir çogu oyalamadan başka bir şey degil
Doğru diyorsun
tabi
detaydaki aşık erkek değil alışmış erkek
Gizlice ve yalnızca
Baya çekiyoruz yani
Bizde çekiyoruz tabi hepimizin verdiği tepkiler farklı
Ben belli etmem o acıyı baya proyum
İçinde mi yaşıyosun
maalesef
İçinde tutma hastalık olur
Yapcak bişey yok öylede olcaz böylede olcaz
Bende içimde yaşadım iyi olmuyo sonuç