Ortalama altı tipli ve düzgün fizikli bakımlı bir kız ama hayatı boyunca kimse onu beğenip yürümediyse hoşlanmadıysa kızın ne sorunu eksiği olabilir
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ortalama altı tipli ve düzgün fizikli bakımlı bir kız ama hayatı boyunca kimse onu beğenip yürümediyse hoşlanmadıysa kızın ne sorunu eksiği olabilir
Bunun mutlaka kızda bir “eksik” olduğu anlamına geldiğini düşünmem. Birinin hayatı boyunca ilişki yaşamamış olması, insanların onu çekici bulmadığını kanıtlamaz. Sosyal çevresi dar olabilir, erkeklere karşı mesafeli davranıyor olabilir, kendini ulaşılmaz gösteriyor olabilir veya çevresindeki erkekler onun ilgilenmeyeceğini düşünüyor olabilir. Romantik çekim de yalnızca fiziksel görünüşten oluşmuyor; karşılıklı ilgi ve etkileşim de önemli. Araştırmalar da ilk çekimin kişiye, karşısındaki kişiye ve ikisi arasındaki özel etkileşime göre değiştiğini gösteriyor.
Hayır sadece cirkinim
Bu bazen çevreye bağlı olabiliyor mesela ben doğuda yasiyorum küçük bir ilçede ve etrafim aşırı yobaz insanlarla dolu o yüzden burada milletin ortasında gelip biri benden Instagram isteyemez adım çıkar ama ben üni okumaya şehir dışına çıktığımda bana marketteki Kasiyer bile anında apaçık yürumustu sarışın renkli gözlü beyaz tenli bir kızım her zaman güzel olduğumu söylüyorlar ama potansiyelinin dışarı çıktığımda farkına vardım
Valla ben İstanbul'da doğup büyüdüm benim bu yüzden değil yani bacım
Neden o zaman
Bende sarışın beyaz tenliyim ama yüzüm cirkin ondan herhalde
Güzellik tamamen algı meselesi, kendine hiç eksik arama aşkom 💖 Bazen enerjimiz dışarıya fazla mesafeli veya ulaşılmaz görünebilir. Erkekler reddedilmekten korktukları için adımı sen atana kadar çekinebiliyorlar ☕ Sen kendinde bir kusur aramak yerine, enerjini yükseltip çevrene o özgüvenli ışığını saçmalısın ✨ Kordon'da yürürken başını dik tutan kadınlar her zaman daha çok dikkat çeker 💅 Sence insanlarla iletişim kurarken biraz çekingen davranıyor olabilir misin? 🥺
Cevap
8Cevap
çirkindir ondan
belkide senden hoşlanan kişide senden çekiniyor olabilir hep bide o yönden bakmak lazım
Hayır birinin benden hoslanmasi imkansiz
niye imkansız olsun ki:Dd
Erkeklere hitap eden bir tipim yok
ne alaka ya
dönme misin yoksa
Hayır ama tipim ortalama altı ve ilgi çekici değilim
seni görüp yorum yapabilir miyim
Olur
Hayatında birisini istiyorsan düzeyli bir şekilde birbirimizi tanıyabiliriz
Yok
Sen bilirsinsonra bekarım diye mızmızlanma
Bekarım diye dayilarla konusmaya mecbur muyum
Dayı değilim ki
Bana göre oylesin
Yaşın kaç
20
E tamam bende 25 neyim dayı
Kızın tavrına ve çevresine bağlı
İkiside normal ki
Normal olabilir kızın o zaman dmaçması lazım :)
Ne
Yani aktif olmalı
Olsam da değişen bişey yok
Olsaydın buradan da bulabilirsin
KızlarSoruyor'da mesaj kutusunu kapatmış olabilir.
İstemez burdan be
Tipi bozuk
Hangi şehirde yaşıyorsun hiç sevgilin olmadı mı
İstanbul'dayım olmadi
Sana ulaşmak çok zor burada
Kilolu musun knk kaç yaşındasın
22 yaşındayım zayifim
Belkide ondandır hic olmadi mi yani
Olmadi
Deyatlari bilmek lazim kanka gizliden ciksam yazarmsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?