22 yaşındayım çirkin biri değilim ama erkeklere karşı soğuk ve mesafeli davranıyorum
Ben bu durumu yadırgamıyorum
Ama insanlar anormal kabul ediyorlar sizce haklılar mı
22 yaşındayım çirkin biri değilim ama erkeklere karşı soğuk ve mesafeli davranıyorum
Ben bu durumu yadırgamıyorum
Ama insanlar anormal kabul ediyorlar sizce haklılar mı
Bence anormal değil gayette normal. bende 24 yaşına girmek üzereyim hiç sevgilim olmadı. hep bir aha okul bitsin, aman lisede başıma bela alamam, aman üniversite sınavı aman şu üniversite de bitsin, stajımda bitsin birde ise gireyim derken kimseyi kabul etmedim hayatıma. Birde güven ve sinir problemlerim var kimseyi çekemem o olgunlukta ve sorumluluk bilincinde değilim. kimsede beni bu problemlerine çekmek zorunda değil diyerek yanlizligimin sefasını sürüyorum. yani haksizlar hem onlara ne ay milletin de derdi yanlizlar olmuş bir salsalar keşke bizi
27 yaşındayım hayatımda tek kadın sevdim aldatıldım. Şimdi hiç hayatıma almadım kimseyi. İnsanlar hep konuşurlar neden diye sormazlar. Herkesin bir olmazı vardır. Anormal olan sizin ki değil sayısı belli olmayan sevgili yapan kişilerdir anormal. Bence bir kişi sevilmeli ve sadâkatla sadece o kişiye bağlı olmalı insan. Ondan ona ondan ona olunmamalı.
Cevap
10Cevap
Normal bence benim de hiç sevgilim olmadı maalesef
Normal kuzum illa sevgilin olcak diye bir kural yok ama şahsen benim kizim olsaydin neden yok bir problem mi var diye uzun uzun konusma yapardim seninle çünkü hersey olabilir, bilemezsin
Beyinsiz insanlara ihtiyaç yok. Takma. Kendi cahilliklerinde boğulsunlar. Daha güzel ne olabilir ki bu hayatta? Kafan rahat. Elmas topraktan daha değerlidir bunu unutma.
Bırak onları ya herkesin kendi hayatı var..
Normal tabikide belki istemiyorsun..☺️
22 yaş normal ben 33 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı
Gayet normal. Bence insanlar da anormal karşılamıyordur ya sen yanlış anlıyorsundur
Normal normal. Ben 28'e gireceğim daha hiç olmadı. Akışında her şey. No panik
Nie oyle davranion
Kafana göre
Normal ne güzel kız ya
Hayır değil.
Evde kalirsin ilerde kimin umrundasin byby
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?