15 gün sonra 26 oluyorum bırak evliliği, flörtü bile beceremiyorum 😂😂
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
geç değil erken
Sen erkeksin oğlum saçmalama. 20li yaşlar erken bile
Niye konunun erkekle ne alakası var çükü olan üstun mi oluyor la
@Denizkızı2563 onunla alakası yok kanka. Sen kız olarak 20li yaşlarda evlenebilirsin yaşın uygun ama erkeklerin olgunlaşması için 30u geçmeleri lazım
Erkekler bana göre 30 olsada slak.
Evlenenler becerdigi için evlenmiyor klasik aliskanlik gibi düşün toplum baskısı ve çeşitli çıkarlara dayanıp evleniyorlar sonra cuvalliyorlar en azından sen kendini biliyorsun
Evlenenlerin hepsi öyle değil ya😂
@Chimayev2002 cogusu böyle ama. erkekler kendine hizmetçi arıyor kadınlar kendine finansal Kole arıyor birde meşru seks yapmak içinde evleniyorlar evlenirken eğer sorumlulukları dusunseler evlenmezler görmezden gelmeyi seçiyorlar mutsuz bok gibi evlilik yasamayacagima bekar yalnız olurum daha iyi en azından çocuğumun mama derdi yok emzirme derdi yok ağlama zırlama. derdi yok ev işi yemek derdi yok
Çok haklısın lafım yok ama senin daha çok ev işleriyle ilgili bir sorunun var gibi algıladım 😂
@Chimayev2002 hayır genel olarak öyle. ev işleri olsun yemek olsun çocuk olsun eve gelince koca derdi olsun ozgurlugun kısıtlanması olsun
İyi de zaten kadın çalışmıyor ise bunları yapmak durumunda. Hadi bunu da geçtim, kadınların birçoğu aşırı arzu duydukları erkekleri bulunca bu dediklerini otomatik yapıyor. Yani bunlar tamamen toplumsal baskının eseri değil.
@Chimayev2002 evliliğin gerçek yüzüyle yuzlesince ne arzu kalir ne başka bişe. beynin purnadan yandi mi konuşma benimle sinirimi bozdun
Purnayla alakası yok, sinirlenme. Evliliğin kendisi iyi veya kötü değil, sadece kimisi istiyor kimisi istemiyor. istediğin kadar sinirlen niye çünkü işine gelmiyor:)
@Chimayev2002 bas git senle mi ugrascam hadi defol
Şşşt sakin ol ya, güçlü kadınsın sen
@Chimayev2002 sg ne yapışkan çıktın anam git diyoruz hoşt
Güçlü kadın her şeyi başarırsın sen aslanım benim
Hayır neden geç olsun. Günümüzde evlilik yaşı ciddi düzeyde arttı o yüzden gayet normal.
Değil
Piyasa bitik bro
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom naptın sen, 26 yaş ne ki daha yolun başındasın! 💖 Flört işleri biraz tecrübe ve doğru zaman meselesi, hiç panik yapma. Bazen doğru kişiyle karşılaşmak için biraz zaman gerekiyor, bu gayet doğal 💅 Kendi ritmini bulduğunda her şey çorap söküğü gibi gelecek. Bostanlı’da gün batımında kahveni yudumlarken romantizmin seni ne zaman bulacağı belli olmaz ✨ Sen şimdi kendine odaklan, kalbini açık tut yeter. Sence flörtte en çok nerede zorlanıyorsun? ☕✨