+1 yılGğzel bir mesleğiniz var ve meşakkatli çalışma gerektiriyor. Kariyerinize odaklanın ve evliliği düşünmeyin anne olmak istiyorsanız da illaki yumurtalık larınız ı dondurabilirsiniz. Ama kısmet bu işler tabi ki o anda karar verip anı bir şekilde evlen edebilirsiniz. Bizler plan kurarken kader gülüyor maalesef ki.. Ben kariyer odaklıyım..
12 Yorumla
Soran+1 yıltesekkür ederim canım ben de kariyer odaklıyım.. kariyerin bi sabah uyandıgında seni sevmiyorum demez cünkü.. anne olmayı da düsünmüyorum istemiyorum. kendim gibisi cıkarsa karsıma neden olmasın tabi ama cıkmazsa da evleneyim diye diretmem hayırlısı artık
- +1 yıl
Hayırlısı olsun 🙏
En İyi Cevaplar
Bence yirmili yaşlar erken
Mantıklı düşünüyorsun
Bende tıp fakültesinde okuyorum
30 yaşımdan önce evlilik düşünmüyorum
Çünkü kariyerimde gelmek istediğim noktalar var
Kariyerine odaklanman mantıklı olan
Bence insan belli bir yaştan sonra olgunlaşıyor bu da 30 li yaşları buluyor
Hazır olmadığın bir yaşta evlilik yapman zaten senin açından büyük sorunlar teşkil eder
Hakkında hayırlısı olan neyse o olsun
Mesleğinde başarılar diliyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılben de aynı görüsteyim canım hepimiz icin hayırlısını diliyorum sana da basarılar bu yolda insallah iyi doktorlar olabiliriz
+1 yılNe zaman istersen o zaman evlen kuzum. Erken veya gec meselesi kisinin kendisini yeterli görüp gormemesine göre degisir. Hoş yeterli gördükten sonra da karsina cidden seninle bir hayati paylaşmaya layık insan adam gibi adam cikarsa ne ala. Ben hazir hissettigim her iliskimde dan diye yari yolda birakildim. Biraz sans ve kader meselesi.
12 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın canım her seyin hayırlısı önce, dogru kisi kadar dogru zaman da önemli, insallah karsımıza düzgün kisiler cıkar
- +1 yıl
Amin kuzum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yıl35 yaş sonrasında ne yaşamayı düşünüyorsun? Eğer çocuk sahibi olmayı istiyorsan, menapoza girmeden bunu yaşaman gerekir. Yok istemiyorum diyorsan da bazı şeyler için geç. Doktor olman, evliliği düşünmene engel değil.
11 Yorumla
Soran+1 yılcocuk istemiyorum, evlilik kosusturmasında oturup ders calısamam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılgeç veya erken değil. eğer siz hazır hissediyorsanız iyi bir yaş evlilik için
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKS okuduğun güzel yazılardan 25 yaş evliik için çok erken evlilik bir sorumluluk ve büyük caba ister hayatın tadını cıart gez doşal eğlen ama evlilik kendini hazır hissedersin umarm her sey güzel olur dr hanım
16 Yorumla
Soran+1 yılhayırlısı aynen insallah.. ilk maasımı aldım birazını dolar euro vb. yatırıp biriktirecegim geri kalanı tl'de tutup keyfimce harcayacagım insallah güzelce birikim yaparım da ülke ülke gezerim istiyorum
- +1 yıl
Hepimizin hayali bu yaşkarda yaparsan en güzeli olur.. Genelde tur tercih edin daha çok yeri kısa sürede görüyorsunuz
Soran+1 yılevet ve daha güvenilir olur diye düsünüyorum basımızda rehber olacak cünkü
- +1 yıl
Yaşoım biraz olgun biraz hayat tecrübesi var sizin düşünce gibi bende 30 dan somnra evlilik yaptım bir çok hayalimi gerceklesştirdim
Soran+1 yılallah mutluluk nasip etsin insallah daha cok hayallerimiz gercek olsun
- +1 yıl
Teşekkür ederim sizin gibi genç doktorların bizim için yeri ayrıdır genç zihinler bu ğlke için güzel bir varlıktır
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bence akışına bırakın…
her şey planlarımız dahilinde olmuyor kalbinize aklınıza sinen biri olursa durumu değerlendirirsiniz.. hakkınızda hayırlısı olsun…12 Yorumla
Soran+1 yıltabi ki amin insallah en hayırlısı olsun hepimiz icin
Aşk İlişkileri konusunda 966 cevap paylaştı. Yani şöyle yaş geçiyor diyede evlenilmez sonuçta ve demekki daha zamanı değil sizin için zamanı geldiğinde karşınıza çıkacaktır
Bu arada çok kutsal bir mesleğiniz var13 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederim <3 ben de öyle düsünüyorum acele ise seytan karısır biraz akısa bırakmak lazım, benim karsıma henüz cıkmamıs hayırlısı artık
Soran+1 yılamin insallah
+1 yılerken değil ama geç kalınmış da değil. Ama kariyer planın varsa ona göre bir hayat çizdiysen elbette erken
11 Yorumla
Soran+1 yıltesekkür ederim hayırlısı artık
+1 yılEvlilik için geç değil efendim. Maşallah, güzel bir mesleğiniz var. Meslek hayatınızda başarılar dilerim.
11 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederim cok sagolun
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik sabiti gibi bir barem yok ki elimizde geç veya erken diyelim. Herkes kendi düşüncesine göre milletin hayatına yön vermeye bayılıyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyorum cok haklısın
+1 yıl35 geç ama 26 ile 30 yas arasi iyi bence. Hakkinda hayirlisi olsun. Ama hayallerinin pesinden koş
11 Yorumla
Soran+1 yılhayırlısı artık amin tesekkür ederim
+1 yılyaşıtız kadın ve erkeğe göre değişir ama uygun zaman kendine göre olur
12 Yorumla
Soran+1 yılhayırlısı artık
- +1 yıl
aynen doktor hanım
26yı bilmem ama 30 milat kesinlikle. 30dan aşağıda evlenmemeli insanlar.
13 Yorumla
Soran+1 yılbence de 30dan öncesi cok erken
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. İdeal yaş bence 30 sınır yaş kadınlar İçin sonrası zor
16 Yorumla
Soran+1 yılniye zor olsun canım tam tersi daha iyi bence
Soran+1 yılyasım 26. plastik cerrahi ve estetik teknolojisinin ne boyutlara geldiginden haberiniz yok sanırım :DD
Soran+1 yıldoguracagımı nereden cıkardın, kaldı ki genetigim de güzeldir :DD
- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılacele etme boş ver doğru kişi karşına çıkınca olur zaten
12 Yorumla
Soran+1 yılaynen hayırlısı acele ise seytan karısır
- +1 yıl
aynen snein daha uzmaanlık falan derken o işlere çok vaktin olmucak :)
Gizli Üye(25-29)+1 yıl30'a kadar bekle yaşa hayatını ama dikkat et elden de kaçırmamaya.
111 Yorumla
Soran+1 yıltesekkür ederim tabi karsıma biri cıkarsa tanısırım reddetmem ama önceligim bu degil
Cevap sahibi+1 yılÖnceliğiniz nedir?
Soran+1 yıluzmanlıgımı almak
Cevap sahibi+1 yılOnu da yurtdışına çekebilirsin buradan biriyle evlenip ve neden burada hekimlik yapmak istemiyorsunuz bu bildiğimiz doktor olayları yüzünden mi?
Soran+1 yılevet biraz aklı olan burada hekimlik yapmaz
Cevap sahibi+1 yılAnladım diğer yönden de eğer oradan birini bulursan oranın insanlarının adetleri farklı aldatabilir.
Cevap sahibi+1 yılŞu anda doktorluğu hangi alanda yapıyorsunuz?
Soran+1 yıltürkler hic aldatmıyordu zaten uyardıgın cok iyi oldu sagol :DD
Cevap sahibi+1 yılEn azından burası müslüman toprakları gerçi Türkiye'de de ateistler çoğaldı ama denk gelme olasılığı yüksek orada ise çoğu Allahsız tabi gideceğiniz yere göre de değişkenlik gösterir.
Soran+1 yılmüslüman ya da ateist fark etmiyor. bi erkek ya da kadının karakterinde bu varsa yapar
Cevap sahibi+1 yılTabi yine haklısınız iyi günler dilerim ve seçimlerinizle de başarılar.
+1 yılZamansız çiçek açmaz ve hazır olduğunuz zaman doktorluk kadar harika bir evlilik diliyorum, mutluluklar
11 Yorumla
Soran+1 yılamin insallah tesekkur ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılSana doğru geleni yapacaksın tabi ki. Doktor kolay yetişmiyor. Önce uzmanlığını al bence. Başarılar 🥰
00 Yorumla
+1 yılBence ideal yaştasın şu an 35ten sonrası çok zor üstelik çocuk olmasi için
024 Yorumla
Soran+1 yılcocuk istemiyorum zaten bi de onunla ugrasamam
- +1 yıl
O zaman seninle neden evlensin biri
Yani o zaman evlenme de zor bir duruma geliyor şimdi senin icin
Soran+1 yılkimse cocuk yapmak icin evlenmiyor, tanıyıp sevdigin bi insanla beraber ortak hayatı paylasmak icin evlenirsin, cocuk icin evlenecek olan adam benden uzak dursun zaten
- +1 yıl
Senden uzak durur zaten onu diyorum zor yani
35ten sonra da zor x2 zorlastirmis oluyorsun boyle
Soran+1 yılsırf baba olmak icin evlenecek tipler kendine es degil cocuguna anne seciyor sonra bu yetisen cocukların neden psikolojisi bozuk.. cocuk istemeyen bi ton erkek de vardır
- +1 yıl
Biton değildir ama vardır evet
- +1 yıl
Böyle birisi işte evlenmez sadece uzun ilişki olur bu sevgililik gibi olur
Soran+1 yılevlenip cocuk istemeyen ciftler cok daha mutlu ve sevgili gibi yasıyolar iste ne güzel
- +1 yıl
Ben genel olarak erkeklerin düşüncesini anlatmaya çalıştım çocuğu olmayacaksa o kadından evlenmez hele bu devirde neden evlensin kanunların nasıl katı olduklarını da farkındalar yani
Ama senin dediğin gibi yok mu var elbette ama az %10-%20falan vardır (özellikle sen 35ine gelince)
Soran+1 yılhayırlısı artık napalım.. hayatımızı erkeklerin isteklerine göre sekillendirmeyelim bence
- +1 yıl
Erkeklerin istediği şey aslında kadınların da istediği şey oluyor
Olgunlaşmış birisi özellikle sana da iyi bir hayat sunuyor sen de onunla yan yana oluyorsun yani aile diğer türlüsü sevgili gibi takılır yani gerçekten evlenmez çok nadirdir bu
Soran+1 yıltabi ben de olgun biri ile evlenmek isterim evleneceksem. coluk cocugu ne yapayım. ama dogurmak anne olmak falan istemiyorum hayat zaten zor bi de cocuk dırdırı ile ugrasamam
- +1 yıl
Anladım maskülen bir kadınsın feminen bir erkek bulabilirsin bence
Soran+1 yıltam tersi feminen bir kadınım. cocuklarla ve hayvanlarla aram cok iyidir, neseli gülec sıcakkanlı bir karakterim var.. doktor korkusu olan cocuklar benden korkmaz beni severler, onlara bi abla sefkati ile yaklasırım
- +1 yıl
Kendinle çalışıyorsun gibi geldi bana
- +1 yıl
Çelişiyorsun*
Soran+1 yılyo celismiyorum. cocukları sevmem anne olmak isteyecegim anlamına gelmez. dısarıdan tabi ki severim oynarım ama anne olup sorumlulugunu üstlenmek baska, o derdi cekemem
- +1 yıl
Tamam işte maskulensin
Maskülen insanlar da çocukları sever nefret eden biri varsa psikolojisinde sorunu vardır ya da o da cocuktur
Soran+1 yılfeminenlik dogurmak demek degil ki. dr. banu ciftci bi kadın dogum uzmanı bugüne kadar binlerce cocuk dogurmustur ama kendisi dogurmadı diye bu onu maskülen mi yapar
- +1 yıl
Bence evet
Soran+1 yılsen önce maskülenlik feminenlik kavramlarının anlamını iyice arastır saygı duyuyorum ama mantık dısı düsüncelerin
- +1 yıl
Dogurganligini kaybettikten sonra nasıl feminen olucaksin anlamıyorum sadece cilveli olmaksa feminenlik ok olunur bu zor birsey degil
Mantık dışı değil söylediklerim)
Soran+1 yılfeminenligin tdk'daki anlamı bile "kadınsı" olarak gecer, fransızcadaki anlamı bedenen ve ruhen kadına benzeyen erkek anlamına gelir. bu tanımlamaların icinde dogurganlıga dair hicbir ibare yok :D
- +1 yıl
Tamam öyle olsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılHedeflerim var diyorsun bide bu soruyu soruyorsun saçma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnasıl göründüğünü değilde Biyolojik yaşını burdaki çoğundan daha iyi hesaplayabileceğini düşünüyorum :D
01 Yorumla
Soran+1 yılbiyolojik yasım da 26 kemik yasım neyse o?
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence de 26 erken en iyisi kariyerine odaklanmak.
11 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederim bence de
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl35 den sonra evlenirsin o zaman sıkma canını
12 Yorumla
Soran+1 yılhayırlısı artık insallah
- +1 yıl
amin amin
Aşk İlişkileri konusunda 595 cevap paylaştı. tam yaşındasın
12 Yorumla
Soran+1 yılben genc hissediyorum daha
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılTam zamanı ne erken ne gec
13 Yorumla
Soran+1 yıl26 yas daha cocuk gibi ya bence
- +1 yıl
Yok kanka tam zamanı ama önemli olan hangi yaşta engellemek değil de doğru kişi ile evlenmek önemli
Soran+1 yılbence de yani benim karsıma cıkmadıysa yapacak bise yok artık hayırlısı
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılkesinlikle erken bir yaş
12 Yorumla
Soran+1 yılbence de daha cocuk gibi geliyo bana. kendimi de öyle hissediyorum
- +1 yıl
tabiki çocuk değilsin o kadarda abartma ama evet helede eğitim devam ederken erken bi yaş
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoktorluk için genç ama evlilik için ideal
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTabi ki aklına yatam sana değer verip ilgi gösteren sana yük. olmayip hayatı seninle sırtlayan birini bulursan
Soran+1 yıle tabi ki ama benim karsıma cıkmamıs hayırlısı artık
Cevap sahibi+1 yılAmin hayırlısı olsun.
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeyeceksin keyfine bakacaksın
+1 yılgülüm yaşın geçmiş önüne biri çıkırsa evlen 35 de seni benim 70 yaşındaki dedem bile almaz
06 Yorumla
Soran+1 yılsenin dedeni ben napim mq
- +1 yıl
Asıl o seni napsın o yaşta.
Soran+1 yılkoskoca canan dagdeviren 35 yasında gayet saygın bi is adamıyla evlenmis sonra cocuk istemisler güzel bi erkek cocugu da dünyaya getirmis canan dagdevirenin 1 ayda insanlıga kazandırdıgını sen ömrün boyunca kazandırmıs mısın da acaba 35 yasında kadını kim napsın diye burada havlıyosun
- +1 yıl
Kuduz it gibi kudurma ya. Doğruları söylüyorum. Kızların prime dönemi 18-22 arası. Sonra 25e kadar azalarak devam ediyor. 25 ten sonra artık evde kalmış erkekler sizi tercih etmeye başlıyor. Sen 35 diyorsun. 50-60 yaşındaki biri ile evlenmek istiyorsun demektir. Öyle kendinizi kandırmayın veya insanların gençsin güzelsin gez toz lafına aldanmayın. Doğruları duyunca da kudurmayın.
Soran+1 yıltamam simdi suradan s. olup gidebilirsin :DD
- +1 yıl
Ağza bak sözde okumuş doktor olmuş. İyi günler.
Normal bj yaş ne gec ne erken
10 YorumlaErken değil geç de değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik için ortalama yaş diyebilirim
10 Yorumla Kadin icin ideal bi yas problem yokk evlenebilirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBahsettiğin yaş biraz geç değil mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılbence degil sence gec olabilir tabi ki 35
- +1 yıl
Bunu çocugun işe büyümek olarak görüyorum biyolojik açıdan onun dışında evlilik olmasa da olur o ayrı ama
+1 yılgec degil
125 Yorumla- +1 yıl
pardon gec diyecektim.. kariyer kesinlikle evliligin önune gecmemeli
Soran+1 yılkariyer bi gün durduk yere seni terk etmez
- +1 yıl
ömrun yarısı gecince anlarsın beni.. saglam ve zamaninda bir evlilik kariyerden cok daha önemlidir
Soran+1 yılkariyerin icin calısırsan er ya da gec basarıya ulasırsın ama saglam yaptıgını zannettigin evlilikte bile 40 yıl sonra ihanete ugrayabilirsin, metin akpınar 80 yasında baba oldu
- +1 yıl
oldu da cok mu iyi oldu sanki
Soran+1 yılolmadi iste onu diyorum, sen saglam evlilik yaptım desen bile basına bu gelebilir, ama kariyerin asla sana ihanet etmez
- +1 yıl
ikisi ap ayrı dunya 35 yasindan sonra cocuk sahibi olduguni dusun o cocuk 20 yasina geldiginde 55 yasinda olcaksın bu cok kotu
Soran+1 yılzaten anne olmak istemiyorum ki niye düsüneyim
- +1 yıl
bu senin tek basina karar verecegin birsey değil anne olmak istemeyenle hocbir erkek evlenmez zaten
Soran+1 yılyo evleniyolar tam tersi cocuksuz evlilikler daha mutlu :DD kendisine es degil cocuguna anne sececek bi tipleme ile evlenecegime hic evlenmeyeyim zaten daha iyi
- +1 yıl
ne alakası var her erkek baba olmak ister
Soran+1 yılyo istemiyolar
- +1 yıl
istemeyen erkek seks kolesidir bu kadar net!!!
Soran+1 yılsadece bi cocuk dırdırı cekmek istemiyordur bu kadar analiz kasmaya gerek yok
- +1 yıl
sen oyle san bu hayatta bir amacı olmalı insanın aile kurmak istemeyen insanin neyseee agzimi acma bak 😡
Soran+1 yılaile 2 kisi de kurulabilir karı-koca olarak, cocuk sart degil. kaldı ki aile kurmak kadar vizyonsuzca bi amac icin yasamamalı kimse
- +1 yıl
sen git kariyer yap 50 yasinda dunyanin en basarili kadını olsan ne yazar mutlu ve cocuklu bir ailen olmadiktan sonra
Soran+1 yılyo tam tersi öyle kadınlar daha mutlu, cocugun okulu hastalıgı derdi olmadan istedigi an ucaga atlayıp istedigi ülkeye gidebiliyolar :DD
- +1 yıl
Hayat bundan mı ibaret Şu an gencsin tabi asıl ne demek istedigimi yaslaninca anlarsın
Soran+1 yılvalla bence evet :DD
- +1 yıl
O zaman tek erkekle niye hayatini geciresinki madem oyle evlenme istediginle yasa
Soran+1 yılbenim karakterim cunku tek esliliğe adapte. dünyayı gezmek istemem beni cok esli biri yapmaz dost hayatını onayladıgımı da göstermez. evlenip esimle gezerim ne güzel iste
- +1 yıl
umarım kendin gibi birini bulursun ama hoc zannetmiyorum doktorum
Soran+1 yılemin ol cok var, cevremdeki cocuksuz evlilikler daha mutlu :DD
- +1 yıl
😡😡😡😡😡
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. geç de değil, erken de değil.. tam zamanı..
10 Yorumla
+1 yılNormal bence
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılNormal
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı.
+1 yılErken
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoktor kızın burada ne işi var. :)
00 Yorumla
+1 yılbence erken
11 Yorumla
Soran+1 yılbence de
+1 yıl35 cok cok cok gec olur
010 Yorumla
Soran+1 yılideal bence
- +1 yıl
annem 37 yasinda oyle diyim
Soran+1 yılsenin annen cocuk yasta evlendi diye dogrusu bu diye bise yok ki
- +1 yıl
18 cocuk yas degil ama sen bilirsin
Soran+1 yıl17 cocuk oluyor da 18 olgunluk yası mı oluyor, bence degil
- +1 yıl
yani bu 18 oluyorda 19 olmuyor mu, 19 oluyorda 20 olmuyor mu diye uzar gider
Soran+1 yılevet iste o yüzden ideal evlilik yası benim icin 35 ve sonrasıdır diyorum. 18 de cocuktur 20 de cocuktur, insan üniversite bitirdikten sonra özellikle de erkekler askerlikten sonra olgunlasmaya baslar 25 yas civarı yani, tam olgunlasma olur demiyorum ama artık olgunlasmaya baslayan yas bu, 30undan sonra az cok oturur ne isteyip istemedigi. 18 ile 30u da bir tutmazsın simdi bence
- +1 yıl
beden olgunlugu da var yalniz, ozellikle kadinlar icin gecen her yil aleyhe
Soran+1 yılvalla kemik yasım da su an 26 yasında oldugumu söylüyor aleyhime isleyen bi durum yok :DD
- +1 yıl
oyle diyorsan oyledir
+1 yıltam yaşı
01 Yorumla
Soran+1 yılerken bence asko ya
İdeal bi yaş tam zamanı
06 Yorumla
Soran+1 yılbence erken
Soran+1 yıl35 yas gibi
Soran+1 yılzaten yolun yarısı.. o kadar da gec degil yasayacagın bi 40 sene daha var tabi kim ne zaman vefat eder bilemeyiz de
- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılevde kalmışsın
06 Yorumla
Soran+1 yılasıl evlenen evde kalıyor, bekar olan kim varsa dünyayı geziyo cevremde
- +1 yıl
diyorsun o dediğin zenginler için geçerli canım
Soran+1 yılsabancı soyundan gelmeye gerek yok tanıdıgım bi doktor 5 yıl boyunca her tatilde bi tura katılıp dünyayı gezdi uzmanlıgını alana kadar, simdi uzmanlıgını da aldı gezmeye devam ediyor
- +1 yıl
işte o doktorunda parası var seninde varsa bilmemem
Soran+1 yılcalısınca olur niye olmasın, ben paramı gezmek yerine yurt dısı hekimligi icin biriktirmeyi tercih edicem orası ayrı
- +1 yıl
hadi bakalım
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeç kalıyosun
015 Yorumla
Soran+1 yılnapalım hayırlısı artık önce bi uzmanlıgımı alayım da bari
Cevap sahibi+1 yılSen daha iyi bilirsin yaş geçtikçe bulmak zorlaşıyor. Benim fikrim bir an önce birilerini bulup tanışman
Soran+1 yılben birilerini bulmak istemiyorum ki kendim gibisi karsıma cıkacaksa cıksın cıkmayacaksa yalnız da mutluyum
Cevap sahibi+1 yılYıllardır böyle düşündüğün için olmamış zaten. Nasibin otururken gelmez
Soran+1 yılkafama radar dikip koca arıyorum diye dolanacak halim de yok
Cevap sahibi+1 yılSen bu kafayla evinde kedi beslersin ancak. Arkadaşlarına da imrenerek bakarsın
Soran+1 yılhicbir kedi bi sabah uyandıgında seni artık sevmiyorum demez, aldatmaz da :DD ayrılmak istesen yüzüne kezzap dökmez :DD o olur bak iyi fikirmis :DD
Cevap sahibi+1 yılÇok film izlemişsin yazık kafana üzüldüm adına. Ömür boyu yalnız kalacaksın falan 🥺
Soran+1 yılevet bu ülkede hicbir kadın bosanmak istediginde öldürülmüyor cünkü haklısın, bunlar hep hollywood filmi sacmalıkları :))
Cevap sahibi+1 yılAilende ya da çevrende böyle iğrençlikler oluyorsa ya da kaç yaşına gelmişsin hâlâ doğru insanı seçemiyorsan bu senin sorunun. Senin istediğin oturduğun yerden aşk bulmak maalesef canım ya o iş zor 😃. Bu yaşına kadar adam akıllı ilişkin neden olmamış şu an daha iyi anlıyorum.
Soran+1 yıltam tersi benim cevremde böyle igrenclikler olmadıgı icin aileye dısarıdan katacagım elin adamının ne cıkacagını bilemem korkusu yasıyorum, bence senin de bunu yasaman düsünmen gerekir burası dubai degil ya cünkü ondan :))
Cevap sahibi+1 yılBen yurtdışında yaşıyorum belki nerden biliyorsun abla 😃
Cevap sahibi+1 yılO zaman senin elin adamını tanıyamama sorunun var
Soran+1 yıltamam :DD
Cevap sahibi+1 yılKıyamam sana 🥺
normal
10 Yorumla
+1 yılTam zamanı bence
10 YorumlaBnce tam yaşı
010 Yorumla
Soran+1 yılerken ya
Soran+1 yıldüsünmüyorum
Soran+1 yılne alaka evlilik cocuk icin mi yapılır
Soran+1 yılbaba olmak icin evlenecek tipler zaten benden uzak dursun
Soran+1 yıldegismez ya ben kararımı verdim, en kötü bi kedi köpek evlat edinir ona analık yaparım cok istersem
Geç bile
02 Yorumla
Soran+1 yılbence erken
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler