Yazıp özür dilese bile affedemeyeceğin birinden mesaj beklemeyi size nasıl anlatabilirim ki?
21 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Affedemeyeceğini bilip yine de mesaj beklemek insanın kendi içinde yaşadığı en büyük çelişkilerden biri. Aslında belki de beklediğin şey onun geri dönmesi değil, yaptıklarının farkına varması ve yaşattığı şeyin ağırlığını anlamasıdır. “Seni affetmiyorum” demekle “keşke bir kez olsun gerçekten pişman olduğunu görsem” demek birbirine zıt değil. Bazen insan kapıyı açmak istemez ama o kapının bir kez daha çalınmasını yine de bekler. Çünkü bazı yaralar özürle kapanmaz, ama özrün hiç gelmemesi de yarayı başka türlü açık bırakır.
İçindeki o karmaşayı öyle iyi anlıyorum ki... Kalbin kıran o insanın dönmesini ister ama gururun ve yaşadığın kırgınlık asla geçit vermez 🥺 Bu durum tam anlamıyla kalbinle mantığın savaşı. İnsan bazen haklı olduğunu duymak, o özrün samimiyetini görmek için mesaj bekler, affedeceğinden değil sadece o vicdan azabını fark etmesini istediğinden 💖 Şu an hissettiklerin çok insani ama lütfen kendi değerini unutma. Peki sence o mesaj gelse gerçekten için rahatlayacak mı? ✨
Cevap
10Cevap
Affedemeyeceğini kendine kabul ettirirsen beklemezsin
İnsan affedemeyeceğini değil, artık aynı yerden devam edemeyeceğini kabul ediyor bazen.
O kadar iyi anlıyorum ki. Aynı durumdayım sadece bir şeyleri konuşalım anlamlandıralım istiyorum. Artık asla geri dönüşü olmayacak buna rağmen yazsın istiyorum
Bazen insan geri dönmesini değil, sadece bir kez olsun karşısına geçip her şeyi konuşabilmeyi istiyor. Geri dönüşün olmayacağını bilmek başka, içindeki yarım kalmışlığı susturabilmek başka… 🥹
Evet o yarım kalmışlık o kadar rahatsız ediyor ki. Soramadığın sorular söyleyemediğin şeyler kafanda döner döner durur yankılanır içinde
Tam olarak öyle… Bazen insanın özlediği kişi değil, yarım kalan konuşmanın tamamlanmış hâli oluyor.
Evet ne yazık ki. Umarım o sesler bir gün susar
Umarım 🌹
Öyle bir yanlış yaptın ki bana
Sana geri dönmeye utanıyorum 🎶
Aklın engel oluyor kalbin mesaj bekliyor
“şte en zor tarafı da bu… Aklın ‘bitti’ diyor, kalbin ise hâlâ bir mesajın bütün sessizliği bozmasını bekliyor. 🥹
İkilemde kalmak zordur, mesaj gelse aklını mı dinleyeceksin kalbini mi? Seçim yapmak çok zor
Belki de en zor olanı, mesaj geldiğinde ne yapacağını değil, gelmeden önce kendini buna hazırlamaya çalışmak… Çünkü akıl ne kadar ‘hayır’ dese de kalbinin ne diyeceğini bilmiyorsun.
Gelmeden düşünmek insanı yorar, geldiğinde düşünmek daha iyidir. Beklemek kendini tüketmektir. Kalp her zaman okşanmak ister, mesaj gelirse cevapları buna yönelik olacaktır, tamir edilebilirse kalp kabul eder hala kırık kalırsa reddeder
Ben zaten boşuna beklediğimi biliyorum ama eğer bir gün gelip yazarsa ne diyeceğim bilemiyorum
Kalp soğuduğunda gelirse o defter kapandı denir. Kalp hala sıcaksa önce sorgulu sonra yumuşamalı bir cevap verilir
Bir erkek için bir kız ne zaman bitter tamamen kapatır o defteri ( bu kadar çok severken) birden bire nasıl böyle bir olur çözemiyorum
Erkeğin karakterine yaşanan olaya göre değişiklik gösteren bir şey bu genelleme yapmak doğru sonuca ulaştırmaz
Yazdım rica etsem bakar mısınız
Gerek yok hayat kısa s trsin gitsinler
beklemem affetmeyeceğim birinden
Kanka bekleme manyak oluyrosun
Beklemek değil kanka, sabrımın son seviyesini açıyorum
Yaşadım biliyorum çok zor
Anlıyorum demek istediğini
Ben seni biliyorum 🤣🥴
Biz anladık seni 🥹
Bazı şeyleri anlatmaya gerek yok, anlayan zaten anlıyor 🥹 🌹
O kadar iyi anlıyorum ki aynı durumdayım
Bazen aynı şeyleri yaşayan insanlar birbirini hiç tanımadan bile anlayabiliyor. Umarım ikimiz de bir gün içimizde kalanları kabullenip gerçekten huzur buluruz. 🥹
ego tatmini mi ablacım
Zor iş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?