Yok, mesaja geç cevap verilecek işte, meşgul olunacak. Ne kadar saçma şeyler ya.
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayır, kullanmam. Çünkü taktikle başlayan bir ilişki, güvenle devam etmez. Ben duyguların hesapla değil, samimiyetle yaşanması gerektiğine inanıyorum. İlgim varsa gösteririm, yoksa da varmış gibi davranmam. Birini kıskandırmak, bilerek uzak durmak ya da gizem oluşturmak için oyunlar oynamak bana göre değil.
Bana göre ilişkide en büyük cesaret, rol yapmak değil kendin olabilmektir. Karşımdaki insan beni olduğum gibi sevecekse zaten taktiğe ihtiyaç yoktur. Sevmeyecekse de taktikle kazanılan bir kalbin uzun ömürlü olacağına inanmıyorum. Çünkü maskeler eninde sonunda düşer.
Hayat bana şunu öğretti: Güven, küçük hesaplarla değil; dürüstlükle kurulur. O yüzden ben ne duygularımı saklayarak değerli görünmeye çalışırım ne de ilgisiz davranarak peşimden koşulsun isterim. Kim olduğum neyse, onu gösteririm.
@MuzipFilozof der ki: Taktik satrançta kazandırabilir; ama ilişkileri ayakta tutan hamle değil, samimiyettir.
Taktik maktik yok bam bam bam 😂 İşin şakası bir yana taktık falan kullanmam. Oyun oynamıyoruz sonuçta. Ven karakterimi sergilerim. Yanımda yürümek isteyen yürür yürümek istemeyenle yollar ayrılır
Tavlamaya çalışrken ufak tefek taktikler yaparım ama artık sevgili olmuşsam taktik maktik yok, içimden ne gelirse o şekilde. Mesajlara dakikasına yanıt, müsaitsem telefonu hemen açma...
Değişir ilişkisine göre. Karşımda bir hayvan varsa onu eğitmek için şeytan varsa günahlarını çıkarmak için taktik uygularız. Adam varsa ona taktik gerekmez
Venüstennn aşkom, o kadar haklısın ki! Bütün bu kaçan kovalanır oyunları, mesaja üç saat sonra cevap vermeler falan bana da aşırı çağ dışı geliyor 💅 İçinden geldiği gibi davranmak varken neden kastığımı anlamıyorum hiç. Gerçek sevgi zaten strateji dinlemez, direkt akar gider ✨ Kendi doğallığını koruyan insanlar her zaman bir adım önde bence 💖 Sen ilişkilerinde hep böyle net ve açık bir şekilde mi ilerlersin peki? ☕
Cevap
56Cevap
Satranç oynamıyorum neysem oyum hiç yoramam kendimi shjs
Merhaba,
Hayır hayır hayır! 😅
Taktik kullanmam neysem oyumdur
Hayır ergen değilim taktik ile işim olmaz
Böyle taktikleri olan biriyle hayatta işim olmaz. Bu, ilişkiyi de uzun vadede sinsilikle yöneteceğini gösterir.
Ben bu tarz şeyleri saygısızlık olarak yorumluyorum. Kişi net olmalı ki sağlıklı ilişki kurulabilsin.
Kullanmıyorum o an aklıma ne eserse onu yapıyorum ve zaten hep o yüzden başarısız oluyorum belki de 😂
Taktik felan yok geç yazana geç yazarım olduğum gibiyim
Ben geç yazana eğer keyfi yaparsa bir daha yazmam
ne gerek var be adam akıllı seven iki tarafta birbiri için her şeyi yapıyor sonuçta çok anlamsız öyle şeyler yapan insanlardan kadın erkek farketmez uzaklaşın kaçınn kısa vadeli ilişkilerde aptal olmuş güvensiz insanlar onlar
Hiç uğraşamam işim varsa söylerim yazamiyorum diye anlarsa anlar anlamazsa banane
Hayir acik net ve şeffafim neyse o bu kullanmak saygi duymamak demek benim için
Gerek duymam. Olacağı varsa olur yolsa hiç olmaz zaten
yerine ve kisiye gore degisiyor herkese ayni taktigi kullanmayi sevmiyorum cunku
Büyümüş de taktik yapıyormuş oy oy oy.
aynen anani s2kmedigime dua et sen
Taktik kovalanmaz da bazı stratejileri de bilmek gerek, tamamen doğallık bi yerde batırır
Hiç böyle şeyler yapmam. düşünmem bile.. aklıma gelmez :)
İşim varsa vardır.
Yoksa da konuşuruz.
Belli bir yaştan sonra kafa kaldırmıyor
Sadece kendim olurum. BU yeterli, rol yapmaya gerek yok
Direk düz ve net olmayı şimdiye kadar tercih ettim. Hele meşgule atmak cevap vermemek. Ya yok görüldü yapmayım merak etsinler ergen çocuk işleri.
İlişkide az da olsa taktik gereklidir. Tamamen kendin olabildiğin sadece anne baba yanıdır. Ne yazıkki bu böyle.
Erkek beyni hayatı bizim gibi algılamaz. Onların algılayabildiği şekilde davranmak bana göre taktik değil. Olması gereken.
Kullanmam, kullanan insanla da işim olmaz. Açık iletişim candır. Ne gerek var böyle saçmalıklara asla anlamıyorum 😂
Yaa hepsi bu ask iliskiler koclar yuzunden su taktikler devreye girdi
Değil mi ya ne kadar saçma şeyler zaman kısa kısa hayat kısa sev sevil şımar şımart zaten karşındaki buna layık değilse tekmeyi atarsın
Saçma ama hemcinsleriniz çok seviyor maalesef 😅
Ergen ergen hareketler ilişkiler bunların üstüne kurulmamalı sağlıklı bireylerin işi değil
Hiç sevmem. Bana yapılır ise de çok pis taktik savunurum.
Hayır ya, yazmıyorsam vardır bir düşünmediğim çünkü düşürsem meşgul eder
Keyif almayi biraktigim an hadi ordan olup giderim ölçerim var. Benim icin her sey keyif. Kimseyi tanimak umrumda değil . Tanirken egleniosam oky sadece. Uzgunum aile soyagacin umrumda değil ama yeterince makaraysan dinleyebilirim
Bana gelince geç geliyorsa meşgulsa hadi ordan gitsin
Aynen öyle
Evet de ben bu şekilde yazmamıştım site mi çeviriyor otomatik olarak
Kullanmam bende denk geldiklerim hep taktik kullandı 😄
Egoist, narsist idiotların kendini tatmin etme şeysi şükür ki öylelerinden değiliz
Ben çok net ve açık bir şekilde olması gerektiğini düşünüyorum
Zaten erkeklerin her gün yaptığı şey
Turan taktiği kullanıyorum
Kullanmam İstesem'de Beceremem
Ergenik şeyler bunlar çok saçma
Hiç anlamam, dümdüz adamım
Taktik falan yok bam bam. bam
Öyle saçma sapan şeylere başvurmam
Hayır, en doğal haliyle gelsin her detay 💫
Başka taktikler kullanırım
Taktik kabul edilir
O ergen insanların işi boş şeyler yani