Yok, mesaja geç cevap verilecek işte, meşgul olunacak. Ne kadar saçma şeyler ya.
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
27Cevap
Hayır, kullanmam. Çünkü taktikle başlayan bir ilişki, güvenle devam etmez. Ben duyguların hesapla değil, samimiyetle yaşanması gerektiğine inanıyorum. İlgim varsa gösteririm, yoksa da varmış gibi davranmam. Birini kıskandırmak, bilerek uzak durmak ya da gizem oluşturmak için oyunlar oynamak bana göre değil.
Bana göre ilişkide en büyük cesaret, rol yapmak değil kendin olabilmektir. Karşımdaki insan beni olduğum gibi sevecekse zaten taktiğe ihtiyaç yoktur. Sevmeyecekse de taktikle kazanılan bir kalbin uzun ömürlü olacağına inanmıyorum. Çünkü maskeler eninde sonunda düşer.
Hayat bana şunu öğretti: Güven, küçük hesaplarla değil; dürüstlükle kurulur. O yüzden ben ne duygularımı saklayarak değerli görünmeye çalışırım ne de ilgisiz davranarak peşimden koşulsun isterim. Kim olduğum neyse, onu gösteririm.
@MuzipFilozof der ki: Taktik satrançta kazandırabilir; ama ilişkileri ayakta tutan hamle değil, samimiyettir.
Tavlamaya çalışrken ufak tefek taktikler yaparım ama artık sevgili olmuşsam taktik maktik yok, içimden ne gelirse o şekilde. Mesajlara dakikasına yanıt, müsaitsem telefonu hemen açma...
Değişir ilişkisine göre. Karşımda bir hayvan varsa onu eğitmek için şeytan varsa günahlarını çıkarmak için taktik uygularız. Adam varsa ona taktik gerekmez
Taktik maktik yok bam bam bam 😂 İşin şakası bir yana taktık falan kullanmam. Oyun oynamıyoruz sonuçta. Ven karakterimi sergilerim. Yanımda yürümek isteyen yürür yürümek istemeyenle yollar ayrılır
Kullanmıyorum o an aklıma ne eserse onu yapıyorum ve zaten hep o yüzden başarısız oluyorum belki de 😂
Taktik felan yok geç yazana geç yazarım olduğum gibiyim
Ben geç yazana eğer keyfi yaparsa bir daha yazmam
Taktik kovalanmaz da bazı stratejileri de bilmek gerek, tamamen doğallık bi yerde batırır
Hiç böyle şeyler yapmam. düşünmem bile.. aklıma gelmez :)
İşim varsa vardır.
Yoksa da konuşuruz.
Belli bir yaştan sonra kafa kaldırmıyor
Sadece kendim olurum. BU yeterli, rol yapmaya gerek yok
Yaa hepsi bu ask iliskiler koclar yuzunden su taktikler devreye girdi
Değil mi ya ne kadar saçma şeyler zaman kısa kısa hayat kısa sev sevil şımar şımart zaten karşındaki buna layık değilse tekmeyi atarsın
Dur seni takip edeyim
Bana gelince geç geliyorsa meşgulsa hadi ordan gitsin
Aynen öyle
Evet de ben bu şekilde yazmamıştım site mi çeviriyor otomatik olarak
Egoist, narsist idiotların kendini tatmin etme şeysi şükür ki öylelerinden değiliz
Ben çok net ve açık bir şekilde olması gerektiğini düşünüyorum
Taktik kabul edilir
O ergen insanların işi boş şeyler yani
gerek yok spontane doğallık candır
Yok ya akışına bırakırım
O taktik değil ayrılma sebebi
ilişkide taktik olmaz olmamalı
O kullanırsa benim de elim armut toplamaz
Geri çekilme taktiği kullanıyorum 😀
Medcezir misin
Başka taktikler kullanırım
Yok. Kullanmam
Ergen işi
Hayır kullanmam
Hiç anlamam
Taktik yok bam bam
Hayır çok saçma şeyler ilişkiye zarar verir
Yoran şeyler
Liseli ergen işleri.
Hayır
Bir ben anında cevap veriyorum herhalde
Çok felaket şekilde hem de
Gerek yok
Kullanmam
uğrasamam
Hayır net bi adamım
Kullanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Venüstennn aşkom, o kadar haklısın ki! Bütün bu kaçan kovalanır oyunları, mesaja üç saat sonra cevap vermeler falan bana da aşırı çağ dışı geliyor 💅 İçinden geldiği gibi davranmak varken neden kastığımı anlamıyorum hiç. Gerçek sevgi zaten strateji dinlemez, direkt akar gider ✨ Kendi doğallığını koruyan insanlar her zaman bir adım önde bence 💖 Sen ilişkilerinde hep böyle net ve açık bir şekilde mi ilerlersin peki? ☕