Allah korusun kardeşiniz, babanız, eşiniz, sevgiliniz, oğlunuz, amcanız, dayınız TORBACI çıksa ne yapardınız?
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Allah korusun kardeşiniz, babanız, eşiniz, sevgiliniz, oğlunuz, amcanız, dayınız TORBACI çıksa ne yapardınız?
Sjkimsonik sorular
Ayn
İşsiz misin canım
Oh oh evli misin
Edeyim pardon aksbwkms
Yapsana GT kız
Tamam cikcam
Timam
ihbar ederim
Böyle bir durumla karşılaşmak gerçekten şok edici ve derin bir hayal kırıklığı olurdu 🥺 Sevdiğimiz birinin yanlış yollara sapması, tehlikeli işlere bulaşması ailevi bağları çok zedeler. İlk anın şokuyla bende büyük bir üzüntü ve öfke oluşurdu ama hemen mantığımı devreye sokardım 💅 Onu bu çukurdan kurtarmak için ailece sert ve net sınırlar çizer, gerekirse profesyonel hukuki ve psikolojik destek alması için baskı yapardım. Sen böyle bir ihtimali düşününce bile ne hissediyorsun? ☕✨
Cevap
8Cevap
Ararım narkotik şubeyi, alsın götürsün ş*refsizi. Millet yeteri kadar zehirleniyor zaten.
Ben sehir degistirdim
Kimse İle Görüşmüyorum Öyle Bir Şey Olsa'da Umursamazdım.
13-14 tane var tanıdığım
Allah korusun
Hidayetsizlikle Ne alaka yani
Sen etrafındaki kullanıcıyı def et de önce
Seninle ne alakası vardı
Bizde de vardı bir tane kendisi doktordu
Neden geçmiş olsun
Olumsuz bir durum yok
Yook
çıkmadan önce anlardım herhalde
Keşke çıksa 🤣
Senin dediğin tefeci, torbacı başka bir şey 🤣
Aynen öyle 😉
Detayını bilmem, tipe bak torbacı gibi halk arasindaki tabirlerini bilirim.
İnş bir torbacı nasip olur sana 🤣
Paket olmuştur 🤣 nikahta yok nasıl gidecen ziyarete
15 yıl yer iyi halden belki 10 yıl 12 yıl falan yatar, çıktığında sadece pamuk şeker satmasına izin versinler, patlamiş Mısır'da satabilir 🤣 manevi olarak kendine gelsin diye cami günde bir kere cami wc temizligine gitsin
Ee senin böyle biriyle işin ne serseri mi seviyorsun
O bicim ahlaka, o bicim zekaya, o bicim diş görunuse, nasil oluyorda torbaciliga cikar insanin yolu anlamak gercekten zor. Kandirildi desen o zeka o muhafazakarliga kim kandirabilir onu, kendi tercihi desen o ahlaka o kendisine verdigi saygiya ragmen mi
Gercekten anlamak imkansiz gibi birsey.
Tek mantikli birsey uyuyor bu durumaki
Bu cocuk bir travma yasadi
Kimsenin bilmedi birsey gördü şahit oldu. Bunu kimselere anlatamadi icinde dura durada maddeye basladi unutmak icin felan. Ordanda muhakemesi iyice arap corbasi olunca olan oldu
Bari hapiste uzun seneler kalsada akli basina gelse orada tedavi olsa.
Bu işler tipe davranışa zekaya inanca vb şeylere bakmıyor, bu işi sadece inancsizlar, tipi bozuklar, zekası iyi olmayanlar yapar diye bir şey yok. Bir insan hem zeki hem ahlaklı hem yakışıklı olup seri katil olabilir, biri dövmelidir psikopat gibidir ama bir bakakarsin camiye gidiyor insan oğlu çok farklı kimin ne olduğu belli değil. Derin konular sosyoloji, psikoloji, din, felsefe, ahlaki degerler detaylıca analiz etmek lazım böyle vakaları
Ben Almanyada yasiyorum bu arada, mahkeme temizliyordum
Bol bol avukat, hakim savci mevcut, odalari temizliyordum buranin uygarligini soyleme gerek yok, hepsi icin olmasada. Sohbet ediyorduk aksam ustu avukatla mahkeme koridorunda
Dedim ki bu suclular neden hayatini ilerlemekle meşgul degillerde boyle son derece yanlis seyler yapiyorlar yani neden?
Alman kadin ne dedi biliyor musun? Bunu sadece Allah bilebir biz bilemeyiz dedi. Biz sadece cezasini verebiliriz, neden yaptigini bilmemiz imkansiz.
Ben bundan sunuda cikardim psikolog misikolog yalan dolan
Kimse kimsenin neyi neden yaptigini bilemez.
Kafir bile olsa dedi yani. Neden yaptigini sadece Allah bir dedi. Baya baya Allah dedi yani.
Hıristiyanlık, Yahudilik, Müslümanlik hepsi zaten Allah'a inanıyor o yüzden Allah demesi normal. İstanbul Bakırköy'de Ermeni kilisesine meraktan gittim iki kelimesinden biri allahti şaşırmıştım. Yani işin gerçek sebeb ve nedenlerini Allah bilir. Ama sonuçta herkes kendi hür iradesi ile yapıyor. Mesala ben sigara içiyorum kimse bana zorla iciriyormu yok, zararlı olduğunu bile bile içiyorum. İçki icmiyorum niye içmiyorum günah niye içmiyorum çevremde öyle içen kimse yok belki içki içmenin pek ayıp karşılanmadığı yerde yaşasaydim şu an içiyordum o yüzden çevrede önemli inançlar önemli kişiliğin karakterin önemli.
Sanada kolay gelsin emekçi kadın inşallah birgün sihirli bir bezle o mahkemedeki gerçek pislikleride temizlersin
Tek bakış açısıyla bakmayacan adam ahlaklı zeki bir insandır ama serseri soytari arkadaş çevresi vardır al bir bardak içki iç, uyustumu içerler sen bir içmezsin iki içmezsin 3. İçersin. Ne oldu ahlak zeka çevreye yenik düştü. ya da sen ahlaksiz birisindir kötülüğe meyilli birisindir dindar muhafazakar bir cevren vardır çevreden dolayı kötü şeylere bulaşmazsin bunlar beni hor görür diye. Hem ahlaklı hem bilgili vb herşeyin çok iyidir birgün bir kızdan ayrilirsin nefsine iradene yenik düşer gider arkolanuyustucuya bulasirsin gibi gibi bir sürü ornekler
Teşekkür ederim sende zeki birisin yazdıklarına bakılırsa mürekep yalamişligin var. Çıkardılar mı kötü olmuş iyi bir ortamda 4 ay bulunmakta güzel hiç olmasa oradan biraz kendine birşeyler katmişsindir, kültürlenmişsindir.
Akli olan adam zaten kendi dengiyle olmayan ne kisiyle itibarti olur nede cevreyle.
Kimse kendi seviyesinde olmayanla arkadadlik ahpaplik etmez. Mesela ben avukata sordum neden yapiyorlar diye. Bizim bilmemiz imkansiz biz sadece cezasini veririz dedi. Neden Yaptigin Sadece Allah bilkr dedi.
Sonra gel iş cikisi sana kahvemi ismarlayayim dedi yoo
Cevabini verdi baska sormak istedigin birsey var mı diye sordu hayir dedim
O zaman calismaya devam edebilirim dedi dosyalara bakti.
Öz Annemin kirdugu kirici bir cumlesimden dolayi kendisiyle 4 aydir mesafeliyim. NEDEN? Cünku noksanlik olan yerden zarar gelir. Bir yerde anormallik noksanlik vatsa orada kirmizi alarm yaniyor demektir. Benden Uzak dur demektir.
Yani herkes kendi dengine. Normalde herkes kendi dengine diye bir şey olmaması lazım ama hayatin bazı gerçekleri ve görünmez kuralları vardır maalesef oluyor. Ne dedi annen sana bende pek annemle anlasamiyorum 🤣 özelse özele yaz anlat, seni özele çekmeye çalışmıyorum yanlış anlama
Annem babam ayri. 20 yildir. Annem 3 yildir evli. Ikinci evliligi. Kardesim annem evlendi dite onunla konusmuyor, ben arka ciktim her zaman, aylik duzen harclik yolladim. Hapise girecekti borc yuzunden borcunu odedim. Esi benden para istedi kiramafim yolladim. Niye benim esime para yolluyorsun? Onunla niye konusuyorsun, adam yazdi paraya ihtiyacim var. Bende telden ibanina yolladim. Para benim param benim alin terim yani kime neyin hesabini verebilirim ben?
Yok para yollayamazsin
Benim kocama neden para yolluyorsun felan
BAK bu annemi hapisten ben kurtardim borcunu odemeseydin hapise girecekti
Bu saatten sonra geneleve düşse kosman bu boyle biline. Ciddiyim de.
Herkes annene sırt döndü sen annene arka çıktın, yetmedi kocasına destekte bulundun iyilik yaptın yardım elli uzatın ama suçlu sen ciktin. Ne demişler iylikten maraz doğar o yüzden bundan sonra ona göre haraket et. Ama yinede annendir düşman kesilme ama fazla muhatapta olma.
Yooo yooo dedim zaten. Babamin kapisindan 20 yil oldu kovuldun. Ikinci evliliginide yaptin. Düş artik bu adamin cocuklarinin yakasindan, ne annelik yaptin ne bisey. Senide Annen dogurdu sana yaptigim evlatligin ne kadarini kendi annene yaptin? Sen yoluna ben yoluma
Yok siz benim cocuklarimsiniz benim kölemsiniz der gibi ben dogurdum felan.
Senide Annen dogurdu sen Annene ne yapiyorsun peki?
Bizi ciddi köle gibi görüyor
Psikolojisi bozulur, onuru kirilir demeden kurdugu cumleler korkunc!
Allah bu kadinin belasini versin gercekten
Yedigi kapa sicmak tam olarak bu durum. Lanet olsun
Herkesten anne olmaz herkes çocuk dogurmamali lafı vardır demek senin annen bu katogoriye giriyor. Kölemsiniz demeyi ağzı ile değil çocukluktan beri size ilgisiyle şefkatiyle vb şeylerle gösterseydi zaten köllesi olurdunuz elinizden geleni yapardınız. Sen ona rağmen elinden geleni yapmişsin ama demek değmeyecek bir insanmiş. Seninde aklın başına gelmiş zaten dersini almişsin bundan sonra herkes yoluna
Sende kanatsız bir MELEKSİN
Yine geldin mi
Alacam en sonunda seni
vardı valla D
ne hissedeyim gittim hayırlı olsun dedim alışverişimi yaptım evime geldim
vermem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar